Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye udbuds- eller entreprisejurist i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse?

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
23-06-2022

Vil du være en del af et team af skarpe og ligesindede specialister i udbud og samtidig dygtiggøre dig inden for udbuds- og entrepriseret? Lyder det spændende at bidrage til at optimere Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses (FES) indkøb og byggeri?

Så skal du ikke lede længere, for så er det dig, vi mangler!

Om os

HVEM ER VI?

Udbuds- og Entreprisesektionen hører under Jura- og Indkøbsafdelingen ved Ejendomsstyrelsen, og består i skrivende stund af 9 medarbejdere, der sammen har det samlede ansvar for styrelsens udbuds- og indkøbsfaglige samt entrepriseretlige opgaver.

Hér gennemfører vi udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en lang række forskellige områder, og hvert år fuldfører vi nogle af de fagligt mest udfordrende udbud i Danmark. Vi bistår desuden løbende vores kollegaer i Ejendomsstyrelsen med entrepriseretlig, kontraktretlig og anden juridisk bistand og sparring i forbindelse med forberedelse og gennemførelse af bygge- og anlægsprojekter mv.

Endelig fastsætter vi bestemmelser og processer for vores udbuds- og indkøbsvirksomhed, samt tilrettelægger og gennemfører udbud i tæt og tværfagligt samarbejde med kunder, brugere og øvrige afdelinger i styrelsen.

Du bliver en del af en sektion med et stærkt fagligt sammenhold, hvor videndeling og faglig sparring er en naturlig del af vores arbejdsliv, og vi anser vores stærke sociale sammenhold på tværs af sektionen som en vigtig komponent heri.

Udover vigtigheden af det faglige fællesskab, så vægter vi også højt, at vores medarbejdere er hele mennesker og har en balance mellem arbejdsliv og familieliv. Det bærer ånden i vores sektion også positivt præg af.

Ejendomsstyrelsen prioriterer fleksibilitet og work-life-balance højt, og vores medarbejdere har derfor god mulighed for at tilrettelægge egen arbejdstid i samarbejde med nærmeste leder, oplyser Chef for Udbuds- og Entreprisesektionen, Randi Wrængmose Sørensen.

Om stillingen

HVAD TILBYDER VI DIG?

I denne rolle får du muligheden for at sidde med alsidige og komplekse opgaver, som du ikke støder på andre steder end i Forsvarets regi. Du kommer til at beskæftige dig med byggeprojekter i alle afskygninger, herunder på sigt projekter i milliardklassen. Det kan være alt lige fra udbudsprojekter angående det nye F35-kompleks, som skal huse flyene når de kommer til Danmark, eller modernisering af Hærens materiel og mandskabsfaciliteter på de forskellige etablissementer. Samtidig indgår du i udbud af FES porteføjle af Facility Management kontrakter eller andre vare- og tjenesteydelseskontrakter, hvilket betyder, at du har mulighed for at arbejde med stort set alle dicipliner inden for udbudsretten.

Du bliver en del af Udbuds- og Entreprisesektionen en sektion med en yderst stærk udbudsfaglighed. Derfor sætter vi også faglig sparring og personlig udvikling højt, og vi kan også godt lide at lave noget socialt sammen uden for arbejdstid, hvor vi fx holder julefrokost og andre arrangementer.

Din kommende kollega, Signe, fortæller: Som ny jurist i Udbuds- og Entreprisesektionen bliver du en del af et juridisk fællesskab, hvor sparring og videndeling er en essentiel del af hverdagen. I starten af ansættelsen vil du få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe dig med den bedst mulige start i Ejendomsstyrelsen. Herefter vil du gradvist få flere forskelligartede opgaver, som du enten skal løse selvstændigt eller i samarbejde med andre herved vil du få mulighed for både at udvikle dine faglige såvel som dine personlige kompetencer.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver inkluderer:

Afhængig af dit erfaringsgrundlag vil du få dine egne opgaver, som du er ansvarlig for samtidig med, at du kører parløb med en kollega på projekter, hvor I bruger hinanden til sparring og spiller hinanden gode.

Dine stærke koordineringsevner kommer særligt i brug ved de mange sideløbende processer i Udbuds- og Entreprisesektionen, hvor en væsentlig del af dine opgaver består i at yde rådgivning til de øvrige afdelinger i FES. Du bringer derfor også dine stærke stakeholder management skills i spil, når du arbejder løsningsorienteret med dine projekter.

Du får ansvaret for at køre store og komplekse sager, der kan strække sig over flere års varighed. Du yder også juridisk rådgivning til FES ledelse og håndterer mindre sager, bl.a. indenfor rammeaftaler, der er en vigtig forudsætning for, at Forsvaret smidigt kan indkøbe f.eks. inventar og bygningsvedligehold.

Dine arbejdsopgaver vil således være at:

  • Gennemføre udbud, licitationer og andre former for konkurrenceudsættelse inden for en række forskellige områder, enten selvstændigt eller i samarbejde med de øvrige medarbejdere i sektionen
  • Sikre at vores udbud gennemføres i overensstemmelse med gældende udbudsregler, og at udbuddene sikrer optimale og effektive indkøb
  • Bistå med håndteringen af entreprise- og øvrige kontraktretlige opgaver og tvister som led i forberedelse og gennemførelse af vores mange bygge- og anlægsprojekter mv.

Om dig

HVEM ER DU?

Vi ser gerne, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., evt. at du bliver færdiguddannet til sommer, og at du har:

  • Interesse for og gerne erfaring med - udbuds- og/eller entrepriseret, kontraktret og beslægtede retsområder. Det er særligt et plus, hvis du har erfaring med udbud af varer eller tjenesteydelser
  • Indsigt i og forståelse for offentlige myndigheders indkøb og virksomhed
  • Erfaring med eller lyst til at lede større projekter eller at være tovholder

Som person:

  • Arbejder du selvstændigt og løsningsorienteret
  • Har du stærke analytiske evner og formulerer dig præcist både på skrift og i tale
  • Falder det dig naturligt at vise mod og gå foran i løsningen af opgaver, ligesom du har en konstruktiv tilgang til at indgå i tværfaglige samarbejder

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg. Endvidere er der til ansættelsen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

 

SÅDAN SØGER DU

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket nederst på siden.

Ansøgningsfristen er den 27. juli 2022. Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Dit arbejdssted vil være i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring. Der vil være hjemmearbejde i en vis udstrækning efter din introduktionsperiode.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randi Wrængmose Sørensen, Sektionschef i Udbuds- og entreprisesektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på tlf. 51 44 68 54. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Jeanne Dederding ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 57 39 eller på mail fps-jde@mil.dk

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Adresse 1
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
27-07-2022
Kviknummer
LJA-83752956
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Adresse
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-06-2022
Ansøgningsfrist
27-07-2022
Kviknummer
LJA-83752956
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed