Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye kontorchef for lægemiddelpolitik i Sundheds- og Ældreministeriets departement

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-01-2019

Vil du være med til at give den bedste ministerbetjening, udarbejde oplæg til politiske drøftelser, arbejde strategisk med aktører, og er du en god, inddragende og motiverende chef? Så er du måske vores nye kontorchef for lægemiddelpolitik. 

 

Om os 

I Sundheds- og Ældreministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen, fremme danskernes sundhed gennem forebyggelse og behandling samt understøtte gode vilkår for virksomhederne på sundhedsområdet. 

 

Enhedens opgaver 

Enheden for lægemiddelpolitik er central for, at borgere og virksomheder oplever klare rammer for behandling og udvikling af lægemidler og medicinsk udstyr, at patientsikkerheden er høj, og at apotekersektoren er effektiv og borgernær. Vi arbejder også for gode rammevilkår for virksomheder på life science-området og har ansvaret for området: medicinsk etik (fx Etisk Råd, Det videnskabsetiske komitesystem). 

 

Som resten af departementet leverer enheden, ministerbetjening til både sundhedsministeren og ældreministeren. 

 

Dine opgaver 

Opgaverne for den nye kontorchef spænder vidt. Fra forhandlinger i EU om nye direktiver, med lægemiddelindustrien om prisloftaftaler eller apotekersektoren om deres økonomi, ministerbetjening, en del lovgivningsarbejde, politiske oplæg og udspil samt et tæt samarbejde med vores styrelser og aktører. 

 

Du indgår i et tæt ledelsessamarbejde med afdelingens fire andre kontorchefer om sparring og løsning af opgaver og udvikling af både organisation og medarbejdere. 

 

Den kommende periode vil bl.a. blive præget af arbejdet med en samlet sundhedsreform, som skal understøtte udviklingen i sundhedsvæsenet. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig (fx cand. scient. pol, cand. jur. eller cand. polit). Du bliver chef for et bredt og vigtigt område med stor travlhed, og du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og holdbare løsninger. 

 

Du skal have indgående kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation og meget gerne erfaring fra sundhedsområdet eller tilsvarende velfærdsområder. 

 

Din ledelsesstil 

Som chef sætter du retning og leverer resultater i samarbejde med resten af departementet og koncernen, bl.a. Lægemiddelstyrelsen. Du er visionær, strategisk og analytisk stærk, samtidig med at du har blik for kvaliteten i det enkelte produkt. I forhold til medarbejderne arbejder du tillidsbaseret og evner at udvikle dem. Du sætter personaleledelse højt og formår at udøve synlig og troværdig ledelse. Endvidere har du gode samarbejdsevner og opnår resultater ved dialog med mange og stærke interessenter. Du har stor gennemslagskraft og kan prioritere, træffe beslutninger og nå målene. 

 

Du vil få personaleansvar for ca. 12-14 engagerede medarbejdere. 

 

Vi tilbyder 

En spændende og udfordrende stilling i et hus og en afdeling, der skaber resultater og udvikler på store velfærdsområder. Et sted, hvor en hektisk hverdag og høje krav går hånd i hånd med en positiv indstilling og en stærk kultur for samarbejde og med god mulighed for sparring med chefkollegerne. 

 

Som kontorchef i Sundheds- og Ældreministeriet er du tæt på beslutningerne og kan gøre en afgørende forskel på sundheds- og ældreområdet. Du får lejlighed til at både udøve og udvikle alle aspekter af chefrollen - fra strategisk ledelse til personaleudvikling, analyse og resultatskabelse med en lang række interessenter. 

 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn efter gruppe 1 (LR 37). Ansættelsen forventes at ske på åremålsvilkår, jf. principperne i aftale om åremålsansættelse. 

 

Kontakt os gerne  

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Dorthe Eberhardt Søndergaard på telefon 2242 7498. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3. 

 

Du skal som ansøger være villig til at lade dig teste af et konsulentfirma.

 

Sundheds- og Ældreministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Kontakt

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-01-2019
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69226730
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
02-01-2019
Ansøgningsfrist
14-01-2019
Kviknummer
LJA-69226730
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed