Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye kollega? Vi søger stud.jur. til TVC Advokatfirma i Aarhus

TVC Advokatfirma P/S

Aarhus, Østjylland

Indrykket
27-05-2022

Er du serviceminded og omhyggelig helt ud til fingerspidserne? Brænder du for insolvens og inkasso? Trives du med klientkontakt, selvstændige opgaver og ansvar? Og har du hang til god humor? Så er du muligvis vores nye stud.jur. i insolvens- og inkasso-teamet i Aarhus.

Du spiller en vigtig rolle i teamet, når du blandt andet håndterer egne inkasso-sager, laver undersøgelser af forarbejder og retspraksis og bistår både med processkrifter og med behandlingen af konkursboer.

Insolvensretten og inkasso er altså enten allerede i dit DNA, eller du ønsker, at vi hjælper med at tilføre det.

Høj faglighed, lyst til både samarbejde og at tage ansvar

Vi forestiller os, at du læser på bacheloruddannelsen, så vi kan have dig ansat i en længere periode. Du passer godt ind i teamet, hvis du har en skarp pen, lyst til at yde både kolleger og klinter den bedst mulige service, og hvis du besidder både et glimt i øjet og høj faglig stolthed. Dit fokus er på detaljen og din omhyggelighed skyldes formentligt, at du forstår, at selv små detaljer kan have stor betydning.

Arbejdstiden vil være ca. 8-10 timer om ugen fordelt over én til to dage, hvor vi selvfølgelig sørger for fleksibilitet i eksamens- og ferieperioder. Du skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Hvem er vi?

Insolvens- og inkasso-teamet i Aarhus består af ca. 3 dedikerede kolleger. Vi værdsætter sparring og nyder vores dynamiske miljø med højt fagligt niveau. Vi har fokus på at give både vores stud.jur. relevant erfaring, selvstændige opgaver og gode muligheder for at dygtiggøre sig.

Vi har desuden fokus på ordentlighed og vores organisation har en uformel og uhøjtidelig kultur, hvor tonen er åben og direkte med respekt for hinanden.

TVC Advokatfirma hjælper både danske og internationale virksomheder samt privatpersoner inden for en lang række juridiske specialer. Organisationen har omkring 80 ansatte, der alle er stærkt specialiserede og opdaterede på den nyeste viden inden for deres speciale. Vi er er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Aarhus, Roskilde og København. Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling, og hvor alle bidrager med gode idéer. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid.

Vil du vide mere om stillingen?

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, karakterudskrift og dit CV snarest muligt og senest d. 30. juni 2022. Forventet tiltrædelse er i august 2022.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kristian Haagen Larsen

Tlf.: 87347569

Tlf.: 20369224

Ansøgningsfrist:

30. juni 2022

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

TVC Advokatfirma P/S

Adresse 1
Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
Adresse 2
Søren Frichs Vej 42A
8230 Åbyhøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-05-2022
Udløber
30-06-2022
Kviknummer
LJA-83659889
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

TVC Advokatfirma P/S

Adresse
Søren Frichs Vej 42A
8230
Åbyhøj
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-05-2022
Ansøgningsfrist
30-06-2022
Kviknummer
LJA-83659889
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration
Beliggenhed