Teleankenævnet

Teleankenævnet,

København
15-06-2017

Er du vores nye kollega?

Kontakt

Teleankenævnet

Axeltorv 6, 3. th
1609
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-06-2017
Udløber:
12-07-2017
Kviknummer:
LJA-46925779
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en faglig stærk cand.jur. til en stilling som juridisk sagsbehandler i Teleankenævnets sekretariat med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Som juridisk sagsbehandler skal du arbejde med forberedelse af klagesager til ankenævnet og formanden, herunder udarbejde udkast til sagsfremstillinger og nævnsafgørelser. Det juridiske arbejde kan bestå i vurdering og bedømmelse af aftaleindgåelse og kontraktvilkår, vurdering af mangler, vurdering af forbrugerretlige spørgsmål om f.eks. fortrydelsesret eller fjernsalg og vurdering af slutbrugerrettigheder i henhold til telelovgivningen.

 

Arbejdet med forberedelsen af klagesager kræver, at du kan bevare overblik over et til tider stort klagemateriale, har forståelse for elektronisk kommunikationsteknologi og effektivt kan uddrage og vurdere relevante juridiske problemstillinger. Teleankenævnets sagsbehandling og møder foregår digitalt. Kendskab til digital sagsbehandling m.v. vil derfor være en fordel. Der vil blive lagt vægt på, at du har gode skriftlige fremstillingsevner.

 

Du vil som sagsbehandler skulle deltage i nævnets møder med dine egne sager. Ud over klagesagsbehandlingen vil du indgå i sekretariatets telefoniske rådgivning.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 

  • Har interesse for og/eller erfaring med forbrugerretsforhold

  • Har erfaring med sagsbehandling, herunder digital sagsbehandling

  • Kan arbejde selvstændigt og med et stabilt højt tempo

  • Har gode skriftlige fremstillingsevner

 

 

Vi forventer, at du har indblik i og forståelse for de processuelle aspekter i at arbejde for et klagenævn.

 

Det forventes, at du kan tage et selvstændigt ansvar i arbejdet men også, at du er indstillet på at bidrage til det stærke faglige fællesskab i sekretariatet.

 

Vi tilbyder dig at få muligheden for at arbejde i et højt specialiseret ankenævn på forbrugerområdet og at være en del af et team på en lille centralt beliggende arbejdsplads. Vi lægger stor vægt på effektivitet og kvalitet i arbejdstiden, men har samtidig en målsætning om work life balance. Vi har et uformelt og humoristisk miljø. Vi forventer af dig, at du gerne vil byde ind i vores fællesskab.

 

Stillingen ønskes besat snarest. Både nyuddannede og ansøgere med erfaring kan komme i betragtning.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte sekretariatschef Nina Lester tlf. 33 18 69 03 (nl@teleanke.dk) eller chefkonsulent Mie Holm Jørgensen på tlf. 33 18 69 05 (mhj@teleanke.dk).

 

Ansøgning med relevante bilag sendes senest den 12. juli 2017 til:

 

Teleankenævnet

Axeltorv 6, 3. th

1609 København V

 

Eller

 

Teleanke@teleanke.dk

 

Teleankenævnet, der er stiftet af Telekommunikationsindustrien i Danmark (TI) og Forbrugerrådet, blev etableret den 25. juli 2003 som et godkendt, privat ankenævn, der behandler klager over teletjenester. Teleankenævnet indgår som en del af det samlede forbrugerklagesystem i Danmark og samarbejder derfor med Nævnenes Hus i Viborg.

Sekretariatet har endvidere i en selvstændig undersøgelsesenhed lavet stikprøver af, om indholdstjenester opfylder forbrugerbeskyttelsesreglerne, herunder teleudbydernes eget regelsæt.

 

Ankenævnets sekretariat består af 5 medarbejdere, heraf 1 sekretariatschef, 2 juridiske sagsbehandlere og 2 kontorfunktionærer.

 

Vi deler lokaler med Center for Digital Dannelse.

 

Se mere på Teleankenævnets hjemmeside på www.teleanke.dk.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Chefkonsulent til LIVSVÆRK

Livsværk
Frist: 
18-10-2017

Ambitiøs Senior Tax Manager

Redmark
Frist: 
20-10-2017

Chefkonsulent til det specialiserede Socialområde

Region Syddanmark, Regionshuset
Frist: 
02-10-2017
Lignende job
YoungCRM A/S
Aalborg, Nordj...
Frist:
26-10-2017