Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye kollega i Hjemrejsestyrelsen?

Hjemrejsestyrelsen

Storkøbenhavn

Nordsjælland

Indrykket
04-07-2022

Lidt om alt det vi tilbyder

I 3. Hjemrejsekontor varetager vi opgaver i relation til udsendelser af EU-borgere og 3. landsstatsborgere, der skal udsendes til EU/EØS lande uden for Dublinforordningen. Herudover varetager kontoret tværgående opgaver vedrørende indberetninger af indrejseforbud og kontrolopgaver på opholdsområdet.

 

Kontoret består af ca. 25 engagerede og dygtige kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Det er vigtigt for os, at have et godt fagligt og socialt fællesskab, og vi hjælper hinanden på tværs af teams og opgaver.

 

Du vil blive tilknyttet SIS-teamet. Teamets kerneopgave er indberetning af indrejseforbud i Schengeninformationssystemet (SIS) meddelt udlændinge, som er udvist af Danmark. Derudover er teamet ansvarligt for indberetning af uønskede personer blandt andet på baggrund af EUs og FNs sanktionslister, ligesom teamet også udfører udrejsekontrol med udlændinge og træffer afgørelser om meddelelse af indrejseforbud.

 

Der træder nye forordninger i kraft i slutningen af 2022, som medfører nye opgaver for Hjemrejsestyrelsen. Du vil sammen med teamet være med til at implementere forordningerne, udarbejde nye sagsgange og sikre, at vi indberetter, sletter og besvarer konsultationer med andre lande til tiden.

 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med styrelsens øvrige fagkontorer, andre udlændingemyndigheder, politi, anklagemyndighed og internationale samarbejdspartnere. Herudover vil du på sigt blive inddraget i håndtering af øvrige juridiske problemstillinger på tværs i kontoret, herunder udarbejdelse af notater, udtalelser mv.

 

Vores forventninger til dig

Du er uddannet jurist eller har en anden relevant samfundsfaglig uddannelse. Du må gerne være nyuddannet, men det er fordel, at du har erfaring fra andre offentlige myndigheder, fx på udlændingeområdet eller fra politiet.

 

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har interesse for udlændinge-, EU- og forvaltningsretten og kan formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist i skrift og tale på dansk og engelsk

  • har gode samarbejdsevner og kan arbejde på tværs af myndigheder, hvor du har en åben og positiv indstilling og bidrager til det gode arbejdsmiljø

  • er effektiv, struktureret og trives med meget korte deadlines

  • kan arbejde selvstændigt, og trives i et miljø, hvor der ikke nødvendigvis er et facit

  • har mod på at indgå i tværgående opgaver, herunder ledsagede udsendelser og håndtering af vagttelefonen (særskilt honorering), som vores øvrige medarbejdere på tværs af Hjemrejsestyrelsen tager del i.

 

Yderligere info

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

 

Din ansættelse vil ikke være begrænset til SIS-teamet, men det forventes, at du på sigt kan indgå i alle kontorets arbejdsopgaver.

 

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til HEMMELIGT for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

 

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Stine Suell Kiersgaard på telefonnummer 30 65 77 18 eller på e-mail stsk@hjemst.dk i uge 27 og 28 eller konstitueret kontorchef Merethe Nord Philip på telefonnummer 30 65 77 64 eller på e-mail meph@hjemst.dk i uge 30 og 31.

 

Du kan også se mere på www.hjemst.dk.

 

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 18. august 2022, kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde samtaler den 25. august 2022.

 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

 

Ansøgningsfrist:

18-08-2022

 

Arbejdstid:

Fuldtid

 

Arbejdssted:

Birkerød Kongevej 2-4, 3460 Birkerød

 

Homepage

https://www.hjemst.dk

 

Læs hvad medarbejderne synes om at arbejde hos os

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Hjemrejsestyrelsen

Adresse 1
Birkerød Kongevej 2
3460 Birkerød
Danmark
Tlf
25342055
Praktisk information
Oprettet
04-07-2022
Udløber
18-08-2022
Kviknummer
LJA-83790284
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Hjemrejsestyrelsen

Adresse
Birkerød Kongevej 2
3460
Birkerød
Tlf: 25342055
Praktisk information
Indrykket
04-07-2022
Ansøgningsfrist
18-08-2022
Kviknummer
LJA-83790284
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed