Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Vallensbæks nye børne- og ungechef?

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2020

Vallensbæk er en kommune, der har store ambitioner på børne- og ungeområdet, og som arbejder målrettet på at skabe læring og trivsel blandt vores børn og unge. Kommunens udviklingsstrategi har en række ambitiøse mål på børne- og ungeområdet, og som chef bliver din hovedopgave at omsætte de politiske mål til konkrete indsatser for vores børn og unge.

Vores udefra og ind-perspektiv er vigtigt
I udviklingsstrategien tager vi udgangspunkt i borgernes behov, og det betyder, at vi har et udefra og ind-perspektiv på alt det, vi laver og husker, at vi er her for borgernes skyld. Helt konkret betyder det, at vi ønsker at levere høj kvalitet og møder både børn og forældre med åbenhed og et smil.

Det er altafgørende, at du har situationsfornemmelse, politisk tæft og en vis robusthed. Du får en central rolle i forhold til den politiske behandling og får en tæt relation til det politiske niveau. Derfor er det en forudsætning, at du kan balancere mellem ledelse på tværs af både organisation, faglighed og den politiske dagsorden.

Det særlige ved at være chef i Vallensbæk
Du bliver chef i en nærværsorganisation, hvor vi leder ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid, og vores størrelse er uden tvivl vores styrke, for vi har kort vej fra idé til handling.

Det er en markant del af Vallensbæks DNA, at vi finder frem til de gode løsninger sammen også selvom det betyder, at man skal gå nye veje og at andre blander sig i ens ledelsesrum. Derfor er det vigtigt, at man som chef trives med, at der ikke er en masse regler og retningslinjer, men at man formår at lede gennem dialogen og fornemmelsen for den rigtige løsning siger Kommunaldirektør Anette Laustsen.

Stillingens opgaver og indhold

 • Fører din ledelse til velfærd for borgerne? Det spørgsmål skal du kunne svare bekræftende på. Vi insisterer på, at borgerne skal være i centrum. Dine vigtigste opgaver bliver:  
 • Implementering af et udefra og ind-perspektiv i hverdagen på børne- og ungeområdet
 • At arbejde med at nå vores ambitiøse mål for vores elevers afgangsprøveresultater, så de er blandt de 25% bedste i landet
 • At udvikle nye digitale løsninger på skoleområdet, herunder arbejdet med den digitale skole
 • Videreudvikling af projekt Åben skole, hvor vi åbner dørene til skolerne og inddrager forældre, erhvervsliv, foreningsliv og øvrige interessenter endnu mere
 • Implementering af visionerne i udviklingsstrategien og prioritering af indsatserne, så der skabes ejerskab og øget kvalitet i børnelivet
 • At have fokus på udviklingen af fremtidens folkeskole, ungdomsskole, musikskole og klubtilbud hvordan skal de se ud, og hvad skal de kunne i fremtiden?
 • Implementering af dagtilbudsreform og nye pædagogiske lærerplaner og udnyttelse af potentialet i de eksisterende tiltag, blandt andet profilpædagoger
 • Betjening af Børne- og Kulturudvalget, herunder møder med udvalgsformanden

Dine kvalifikationer
Vi ønsker en chef, som kan, vil og tør sætte sig selv og sin viden i spil på en anerkendende måde, og som samtidig formår at skabe nærvær og gode relationer i resten af organisationen.

Vi forventer, at du er ambitiøs på opgavernes og kommunens vegne og er en tillidsskabende leder, der kan få andre til at yde deres optimale.

Vi søger derfor en chef, der:

 • Kan motivere og skabe følgeskab gennem sin autoritet og gennemslagskraft
 • Er proaktiv, visionær og tænker i helheder
 • Mestrer balancen mellem proces og styring
 • Er dynamisk, udviklingsorienteret og udadvendt
 • Har økonomisk forståelse og forstår af optimere inden for rammerne af et stort driftsområde
 • Kan sætte retning, stå fast og implementere i bund
 • Har politik tæft og blik for den politiske dagsorden
 • Har stærke kommunikative og relationelle kompetencer, som både kan bruges i små og store grupper
 • Har erfaring med ledelse af ledere
 • Inviterer til dialog og skaber legitimitet og tydelighed i organisationen
 • Har en god situationsfornemmelse, er i stand til at læse omgivelserne og besidder høj faglig troværdighed


Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, et indgående kendskab til børne- og ungeområdet og relevant ledelseserfaring.


Vi forventer, at dine ledelseskompetencer matcher vores krav til god ledelse, der bl.a. fremgår af ledelsesgrundlag for Vallensbæk Kommune.


Du kan læse mere i job- og personprofilen her.

I videoen får du et indblik i lidt af det der sker på børne- og ungeområdet.


Om løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker inden for rammerne af Aftale om aflønning af chefer. Lønniveauet forventes at være ca. kr. 750.000 årligt + pension. Den endelige løn fastsættes efter forhandling mellem de forhandlingsberettigede parter.


Om det praktiske
Hvis du har spørgsmål og vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunaldirektør Anette Laustsen på AJL@vallensbaek.dk eller 4797 4060.

Ansøgningsfristen er 3. juni 2020. Vi holder 1. samtalerunde den torsdag den 11. juni 2020 og 2. samtalerunde tirsdag den 23. juni 2020. Mellem de to samtalerunder vil vi teste de relevante kandidater.

Vi forventer, at du tiltræder stillingen den 1. august 2020.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vallensbæk Kommune

Adresse 1
Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2020
Udløber
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80265459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vallensbæk Kommune

Adresse
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-05-2020
Ansøgningsfrist
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80265459
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed