Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du til kompleks jura? Så har vi brug for dig til behandling af en ny type sager på momsområdet

Skattestyrelsen

Østjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
22-07-2021

Er din juridiske faglighed og dine sagsbehandlerkompetencer i top og vil du være en del af et team, der behandler en ny type komplekse og udfordrende sager? Så er du måske vores nye kollega.

 

Fagligt komplekse sager med ledelsens bevågenhed

Baggrunden for stillingerne er, at der er ny praksis i forhold til fejlagtigt opkrævet moms. Dit arbejde skal munde ud i en rapport til Skatteministeriet, som inspiration til udarbejdelse af en tilbagebetalingslov.

 

Dermed kommer du til at arbejde med en af Skattestyrelsens vigtigste opgaver, som også har direktionens bevågenhed. Det er særligt komplicerede sager, da både den momspligtige leverandør og aftageren af leverandørens ydelser kan rejse krav om tilbagebetaling mod Skatteforvaltningen.

 

Om dig

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du kan håndtere komplekse sager, skære dem til og sikre, at opgaven løses. Det er vigtigt, at du følger de fastlagte processer og overvejer, om de fungerer og spørger, hvis de ikke giver mening.

 

Herudover forventer vi, at du:

  • har indsigt i moms- og forvaltningsret og er opmærksom på fagligt tilgrænsende områder

  • har gode samarbejdsevner, både internt og eksternt

  • sætter dig i ansøgerens sted

  • omsætter og deler din viden

  • er ambitiøs på egne og enhedens vegne.

 

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som cand.jur., cand. merc. jur. eller på anden måde har opnået stærke sagsbehandler-kompetencer og relevant erhvervserfaring.

 

Velkommen til SEV 11 i Aarhus

Du bliver en del af enheden SEV 11 Genoptagelser, moms, med 24 medarbejdere. Vi er organisatorisk placeret i Skattestyrelsens fagområde Erhverv i afdelingen Større Erhvervsvirksomheder (SEV). I vores kontor behandler vi anmodninger om ændring af moms og sager med kontrol af momsangivelser.

 

Din primære opgave bliver at være med til at behandle ca. 650 sager, hvor der er anmodninger om tilbagebetaling af moms fra henholdsvis aftagere og leverandører. Disse sager behandles af dig og 14 engagerede kollegaer fordelt på vores kontor samt på vores søsterkontor SEV 10 i Høje Taastrup.

 

Vi har fokus på, at sagerne behandles så effektivt og smidigt som muligt. Arbejdet er teambaseret og løses i et projektsamarbejdende miljø. siger funktionsleder Jesper Bech Christensen, og fortsætter: Sagerne i dette projekt forventes løst indenfor en 4-årig periode, men det betyder ikke at stillingen ophører. Der er tale om en varig ansættelse og efter projektets afslutning, vil du overgå til andre udfordrende momsopgaver hos os i Aarhus

 

Du bliver en del af et miljø, der prioriterer høj faglighed og hvor stemningen samtidig er uformel. Vi lægger vægt på en god og behagelig omgangstone gerne krydret med humor. Hos os får du en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor fleksibilitet er en mulighed, så dit arbejdsliv og dit familieliv kan hænge sammen, slutter Jesper Bech Christensen

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket Søg jobbet senest den 17. august 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Susanne Reinholdt Andersen på telefon 72 37 65 82 eller funktionsleder Jesper Bech Christensen på telefon 72 37 97 68. Vi forventer ansættelse pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

 

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Skattestyrelsen, Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg. Forår 2022 bliver dit arbejdssted Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. Du skal forvente, at der vil være møder i Høje-Taastrup.

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Stillings-ID

145367

 

Ansøgningsfrist

17-08-2021

 

Tiltrædelsesdato

01-10-2021

 

Arbejdssted

Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg

 

Kontakt

Susanne Reinholdt Andersen

Kontorchef

E-mail

72376582

 

Jesper Bech Christensen

Funktionsleder

E-mail

72379768

 

Hjemmeside

www.sktst.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Slet Parkvej 1
8310 Tranbjerg J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-07-2021
Udløber
17-08-2021
Kviknummer
LJA-82423941
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Slet Parkvej 1
8310
Tranbjerg J
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-07-2021
Ansøgningsfrist
17-08-2021
Kviknummer
LJA-82423941
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed