Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ER DU STUDERENDE OG EN STÆRK KOMMUNIKATOR?

DI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2022

Så er det måske dig, vi leder efter til at understøtte DI Vands arbejde med at fremme den danske vandsektor nationalt og globalt gennem dagsordener som grøn omstilling, bæredygtighed og eksport. Vi har brug for en skarp kommunikatør, der forstår at kommunikere klart og tydeligt med kant i tone og udtryk på tværs af medier herunder hjemmeside, nyhedsbrev, SoMe og traditionelle medier. Derudover skal du kunne tage selvstændig styring på en række mindre projekter og aktiviteter.

DI Vand

Med udsigt til Rådhuspladsen i København fra 4. sal i Industriens Hus er DI Vand et aktivt talerør for vandsektorens virksomheder på tværs af industri, rådgivere, forsyninger. Vi er en del af Danmarks største og internationale erhvervsorganisation, og vores vision er som den samlende platform for vandsektoren at bidrage til at løse verdens vand-, spildevands- og klimatilpasningsproblemer ved at styrke vandområdets politiske stemme og øge eksporten af dansk vandteknologi og know-how. Vi er aktive meningsdannere på vegne af en sektor, der favner landets største virksomheder til små start-ups, og tilbyder derudover en række medlemsservices og netværk for vores medlemmer.

Det kan du forvente af os:

Du bliver del af et kontormiljø med en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet. Udover DI Vand vil du blive en del af et både fagligt og socialt stærkt studenterfælleskab, hvor diverse fagligheder er repræsenteret, hvilket giver et helt unikt læringsmiljø for sparring samt faglig- og social udvikling.

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med resten af teamet i DI Vand, og ofte med kolleger i andre dele af huset, eksempelvis DIs kommunikationsafdeling.

Jobbet består af en række fagligt udfordrende opgaver, der giver dig rig mulighed for selv at drive større projekter og sætte dit aftryk på arbejdet for den danske vandsektor. Dertil vil der ligeledes være opgaver af mere administrativ karakter, der understøtter DI Vands dagsordener, herunder bl.a.:

 • Udarbejdelse af nyheder til web, sociale medier og nyhedsbreve.
 • Redaktør på nyhedsbreve til medlemmerne.
 • Webmaster på hjemmeside.
 • Kommunikation af branchens dagsordener til både medlemmer, politikere og den brede offentlighed gennem artikler etc..
 • Videooptagelse og redigering.
 • Presse- og medieovervågning.
 • Grafiske opgaver til præsentationer, arrangementer, publikationer mv.
 • Hjælp ved arrangementer og andre ad hoc opgaver.
 • Researchopgaver.

Ydermere vil der som led i løsning af dine opgaver være rig mulighed for at deltage i spændende og anderledes virksomhedsbesøg hos DI Vands medlemmer.

Som ansat i DI får du ligeledes mulighed for en lang række medarbejderfordele, herunder kollegiale arrangementer, rabatordning hos diverse medlemsvirksomheder, personaleforeninger indenfor bl.a. sport, kunst og vin og ikke mindst frokost i måske Danmarks bedste kantine med panorama udsigt over København.

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab, kommunikation, journalistik eller lignende og har gerne mindst to år tilbage af uddannelsen.

 • Du er en dreven kommunikator både skriftligt og mundtligt.
 • Du har evner for og lyst til at arbejde med digital kommunikation.
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har et godt kendskab til Episerver (CMS), APSIS (nyhedsbreve), Adobe Photoshop og Adobe Premiere Pro, Canva, Office-pakken (særligt Word og PowerPoint). Men du skal nok blive lært grundigt op.
 • Du har gode sociale egenskaber, et godt humør og et stort servicegen.
 • Du er interesseret i bæredygtighed og vandets rolle globalt.
 • Du kan se dig selv arbejde for virksomheder i en af Danmarks store grønne sektorer.
 • Du tænker kreativt, er selvstændig, har gå-på-mod, er grundig, struktureret og tager initiativ.

Praktisk

Den gennemsnitlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, men med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener og andre spidsbelastningsperioder. Tiltrædelse er snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Chef for DI Vand Mads Helleberg Dorff på 3377 3034, mahd@di.dk eller Mathias Thuborg Madsen på 5218 5940, mtma@di.dk.

Send din ansøgning, karakterudskrift og CV via ansøgningslinket snarest muligt og senest fredag den 12. august 2022. Samtaler finder sted umiddelbart efter fristens udløb.

 

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

DI

Adresse 1
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
14-07-2022
Udløber
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83827924
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

DI

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 18
1787
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-07-2022
Ansøgningsfrist
12-08-2022
Kviknummer
LJA-83827924
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed