Gem annonce

Er du politiets nye databeskyttelsesrådgiver (DPO)?

Rigspolitiet

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
05-02-2021

Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet

Som databeskyttelsesrådgiver (DPO) i Rigspolitiet bliver du overordnet ansvarlig for det fortsatte udviklings- og compliancearbejde med databeskyttelsesreglerne i hele politiet.

 

Politiets databeskyttelsesrådgiver har til opgave at understøtte, at hele dansk politi efterlever de databeskyttelsesretlige regler, der gælder for henholdsvis politiets efterforskning og straffesagsbehandling og for den rent administrative sagsbehandling.

 

Konkret består opgaven i håndtering af persondataretlige spørgsmål, intern undervisning herom samt deltagelse i dialogen med erhvervsorganisationer, private virksomheder og andre offentlige myndigheder. Som politiets databeskyttelsesrådgiver vil du blive bistået af et antal særdeles dygtige og engagerede jurister, og du vil få betydelig indflydelse på tilrettelæggelsen og prioriteringen af opgaverne.

 

Blandt dine mest centrale opgaver er at yde løbende konkret og strategisk rådgivning til Rigspolitiets ledelse og relevante enheder om persondataretlige spørgsmål og lignende samt bidrage til politiets efterlevelse af persondataretten og repræsentere Rigspolitiet i relevante EU arbejdsgrupper og andre internationale fora.

 

Du skal løbende følge retsudviklingen og best practice på databeskyttelsesområdet samt bistå og deltage i Rigspolitiets dialog med Justitsministeriet og Datatilsynet, relevante internationale aktører, samarbejdspartnere mv.

 

Om dig

Du har bred erfaring med persondatarettens mange aspekter samt det strategiske udsyn til at se de udfordringer og muligheder, som persondataretten indebærer for politiet. Du har samtidig kompetencerne og viljen til, sammen med de øvrige medarbejdere og på tværs af organisationen, at udvikle og drive bl.a. gennem intern undervisning politiets arbejde med persondataretlig compliance. Din indsats skal medvirke til at sikre, at anvendelsen af politiets eksisterende og fremtidige databaser, analyseværktøjer mv. udformes og anvendes på en måde, der sikrer en passende balance mellem integritetsbeskyttelsen og hensynet til politiets opgavevaretagelse.

 

Du er uddannet jurist og har indgående kendskab til persondataretten og gerne til politiet og Justitsministeriets ressortområde i øvrigt. Du er udadvendt, lægger vægt på et godt og humørfuldt samarbejde og kan byde ind med implementerbare og operationelle løsninger på komplekse problemstillinger. Du har tidligere arbejdet dedikeret med persondataretlige spørgsmål i den offentlige eller den private sektor, herunder på internationalt niveau, og har gerne erfaring med it-ret.

 

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat som chefkonsulent på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, indtil videre med adresse på Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup. Som følge af den politiske flerårsaftale om politiets forhold, er Rigspolitiet pt. under omorganisering. Dit fysiske arbejdssted vil derfor kunne blive ændret, men forventes fortsat at være i Storkøbenhavn.

 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Troels Jensen på 2228 7236 eller på mail tje001@politi.dk. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

 

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Vi forventer at afholde samtaler: 4. marts 2021

 

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Rigspolitiet

Adresse 1
Ejby Industrivej 125
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Ejby Industrivej 125
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-02-2021
Udløber
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81674465
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Rigspolitiet

Adresse
Ejby Industrivej 125
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-02-2021
Ansøgningsfrist
01-03-2021
Kviknummer
LJA-81674465
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce