Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du jurist med interesse for forvaltning og kontrol, så er vi måske lige den enhed i Fødevarestyrelsen, du leder efter

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
22-05-2023

Har du lyst til et spændende og udfordrende job med selvstændigt ansvar og faglige udfordringer og trives du med variation i dagligdagen? Så er du måske vores nye kollega. Vores opgaver spænder bredt fra løsning af juridiske problemstillinger til udvikling og understøttelse af kontrollen inden for fødevare, foder- og veterinærområdet.

 

Hverdagen hos os

Som medarbejder hos os får du forskellige juridiske opgaver, som har betydning for Fødevarestyrelsens kontrolopgaver. Vi løser opgaverne i et konstruktivt sparringsmiljø, hvor vi arbejder tæt sammen både internt i teamet og med Fødevarestyrelsens øvrige enheder for at nå den bedste løsning.

 

Opgaverne består typisk af:

  • Juridisk rådgivning og tværfaglig sparring med andre enheder i organisationen omkring kontrolopgaver og kontrolrelaterede problemstillinger

  • Udvikling og implementering af retningslinjer for sanktionering på tværs af Fødevarestyrelsens kontrolområder,

  • Udvikling og vedligeholdelse af vejledningsmateriale m.v. til understøttelse af erhvervet og kontrollen,

  • Fortolkning af regler, herunder EU-regler om kontrol, sporbarhed og HACCP

  • Oplæg for og besøg fra og til andre landes myndigheder på kontrolområderne mv.

  • Udarbejdelse af regler, herunder bekendtgørelser om kontrol, implementering af EU-direktiver mv.

 

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for jura, politiske processer og kommunikation både internt og eksternt. Vi tilbyder en varieret og udfordrende arbejdsdag i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kollegaer.

 

Om dig

Du er uddannet cand.jur. og har gerne et par års erfaring inden for forvaltningsret og evt. strafferet. Du evner at bruge dine juridiske kompetencer i en tværfaglig sammenhæng. Du trives i en hverdag, som er præget af forskellige opgavetyper og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du er en teamspiller og samtidig er du klar til at tage initiativ og ansvar for fremdrift i dine opgaver. Du er udadvendt og har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

 

Om os

Du bliver en del af en velfungerende enhed, Kontrol og Forvaltning, med ca. 50 engagerede og dygtige medarbejdere med en blandet uddannelsesmæssig baggrund.

 

Stillingen er i sektionen Sporbarhed, Egenkontrol og Jura (SEJ), som består af 10 kollegaer med blandet faglig baggrund, herunder jurister.

 

Hvornår skal du starte?

Vi har brug for dig pr. 1. august 2023 eller snarest derefter. Vi forventer at holde samtaler i uge 23/24.

 

Løn og ansættelsesvilkår   

Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Fødevarestyrelsen har fleksible arbejdstider og fokus på sundhed og trivsel. Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst for akademikere i staten og med indplacering som fuldmægtig. Der er efter forhandling mulighed for et tillæg efter kvalifikationer.

 

Ansættelsesområdet er Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup.

 

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt eksamensbevis, CV og andre relevante bilag online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 4. juni 2023. 

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Ina Josefine Jochimsen på telefon 7227 6712.

 

Du kan læse om os på www.fvst.dk.

 

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Ansøgningsfrist:

04-06-2023

 

Arbejdssted:

Glostrup

 

Hjemmeside:

www.foedevarestyrelsen.dk

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse 1
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2023
Udløber
04-06-2023
Kviknummer
LJA-84798579
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse
Stationsparken 31-33
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2023
Ansøgningsfrist
04-06-2023
Kviknummer
LJA-84798579
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed