Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du Aventios nye praktikant?

Aventio

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
14-06-2018

Del dette job

Kontakt
Aventio
Vadestedet 1
4700 Næstved
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
15-07-2018
Kviknummer
LJA-62351395
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration

Aventio søger en fuldtidspraktikant, der kan hjælpe os med at brande Aventio og vores 2 søsterselskaber. Vil du gerne arbejde med såvel national, som international branding både indenfor B2B og deleøkonomi, har vi nogle spændende opgaver der skal løses.

 

Vi skal have udbredt kendskabet til vores 2 nye online platforme indenfor turistbranchen, hvor kunderne både er overnatningsstederne og gæsterne. Vi skal i begyndelsen primært fokusere på branding i Danmark, men senere skal vi også til udlandet, hvorfor der skal laves noget forarbejde på den front også.

 

Udover det har vi et nyt spændende projekt, hvor vi skal udvikle og tilbyde en markedsføringsplatform til kunder i turistbranchen, hvor de på en enkel og nem måde kan købe markedsføring, som kan tiltrække gæster.

 

Nogle af de opgaver du skal løse vil være:

 

  • Skrive indhold til sociale medier

  • Kommunikation og formidling via nyhedsbreve, hjemmeside mv.

  • Skrive pressemeddelser

  • Undersøge markedsføringsmuligheder i udlandet

 

 

Arbejdsplads i Næstved

Praktikopholdet er som udgangspunkt på fuld tid (37 timer pr. uge) og løber fra ca. medio august 2018 og 6-8 måneder frem. Timetal og den præcise praktikperiode kan aftales nærmere, sådan at det passer med studieforløb og krav hertil. Praktikopholdet er ulønnet, da det forudsættes, at dit uddannelsessted anerkender opholdet som meritgivende. Vi dækker dog evt. transportomkostninger.

 

Du kommer til at arbejde i vores nye flotte nye lokaler i DR bygningen på Vadestedet i Næstved, hvor du kommer til at arbejde sammen med ca. 12 faste kollegaer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning inkl. relevante bilag til job@aventio.dk hurtigst muligt og senest den 15. juli 2018. Vi afholder løbende samtaler, så skriv til os hurtigst muligt.

 

Vil du gerne høre mere, er du velkommen til at skrive til direktør Stig Herstal på stig@aventio.dk eller på 69147878.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aventio

Adresse
Vadestedet 1
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-06-2018
Udløber
15-07-2018
Kviknummer
LJA-62351395
Jobtype
Praktikant/trainee
Fag
Administration
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan