Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er det dig vi mangler som specialkonsulent til Uddannelsesservice?

Professionshøjskolen Absalon

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
29-05-2019

Hvis det er dig, vi mangler, så kan vi fortælle, at du vil få en alsidig hverdag, med mulighed for at bringe din brede viden inden for uddannelsesverdenen i spil. Du kan med en målrettet indsats styre opgaver og projekter, så vi sammen kan styrke og forbedre forholdene for de studerende.

 

Vi leder efter en kollega, som har lyst til at understøtte vores chef og teamledere. De er tilsammen ansvarlige for den daglige drift og udvikling af Uddannelsesservice. Du skal sammen med dine kollegaer løfte Professionshøjskolen Absalons ambitioner om en effektiv administration, der sætter de studerende i centrum.

 

Din profil

Du refererer til chefen for Uddannelsesservice, men vil også komme til at få et tæt samarbejde med den øvrige teamledelse. Nedenstående er vigtige match til din profil:

 

God formidler. Du er god til at formidle et budskab, lige meget om det gælder skrift, tale eller tal. Du er udadvendt, nem at omgås og finder det naturligt at skabe kontakt til andre mennesker.

 

Kan drive projekter. Du trives med at arbejde selvstændigt, men finder det også tilfredsstillende at drive store som små projekter igennem. Du er god til at tage initiativ, og er ikke bange for at komme med idéer eller forslag til nye måder, at gøre tingene på.

 

Arbejder målrettet. Du mestrer at arbejde målrettet, struktureret og løsningsorienteret. Du sørger for at arbejdsopgaverne bliver afsluttet til tiden og hvis ikke det er muligt, siger du det højt, inden det er for sent. Du forstår og evner at navigere i en kompleks organisation, hvor vi indimellem løber stærkt.

 

Derudover forventer vi os, at du har:

  • Relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau

  • Erfaring fra en uddannelsesinstitution eller anden videnbaseret organisation.

 

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der enten kan være knyttet til enkelte områder eller være tværgående udviklingsprojekter. Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 

Tovholder og projektleder. Du skal være tovholder på diverse opgaver og projekter, hvor det er dig der står for at planlægge og delvist udføre arbejdet. Projekterne er både af drift- og udviklingsmæssig karakter. Det kan være, du skal ændre afdelingens sider på intranettet, sikre at ændringerne bliver gennemført og sikre den efterfølgende vedligeholdelse.

 

Udarbejde sagsfremstillinger. En del af dit arbejde er at udarbejde og kvalificere skrivelser som notater, analyser og undersøgelser.

 

Ledelsesstøtte. Du skal understøtte og arbejde tæt sammen med chefer og ledere, inden for både drift og forskellige udviklingsopgaver. Du kan blive involveret i at undersøge og implementere digitale systemer, der skal understøtte driften i afdelingen. Det kan også være, at du skal forberede problemstillinger, der skal drøftes i ledelsen.

 

Ad hoc opgaver. I en kompleks organisation som Absalon opstår der løbende store som små ad hoc opgaver, som du står for at varetage og koordinere. Vi får måske et behov for at få indhentet information eller dokumentation fra medarbejdere, koordinere mødeindkaldelser, hjælpe en teamleder med en pludselig opstået opgaver og meget andet.

 

Dine kollegaer

I Uddannelsesservice er vi godt 80 medarbejdere, der er fordelt på 7 af Professionshøjskolen Absalons 8 campus. Du kommer til at understøtte en velfungerende teamledelse bestående af fem teamledere og chefen for Uddannelsesservice. Vi er til dagligt spredt på forskellige campus. Vi har et godt og socialt arbejdsmiljø med en god og venlig omgangstone. Dine kollegaer er meget dedikerede og ansvarsfulde og vi støtter op om, og sparrer med hinanden.

 

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.

  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. september 2019.

  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Uddannelsesservice Marianne Marholt på tlf. 7248 2563 eller mail maem@pha.dk

  • Vi forventer af afholde ansættelsessamtaler den 24. og 27. juni 2019.

  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest den 19. juni 2019.

 

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

 

Om Absalon

Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Del dette job

Kontakt

Professionshøjskolen Absalon

Adresse 1
Slagelsevej 70
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
Slagelsevej 70
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-05-2019
Udløber
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73680538
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen Absalon

Adresse
Slagelsevej 70
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-05-2019
Ansøgningsfrist
19-06-2019
Kviknummer
LJA-73680538
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed