Gem annonce

Enhedschef til Forhandling og Vilkår i Center for HR og Uddannelse

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2019

Er du en løsningsorienteret og vellidt forhandler, kender du ansættelsesretten samt overenskomst- og aftalesystemet, er du samarbejdsorienteret og har du stærke ledelseskompetencer? Trives du desuden med at være en aktiv del af den øverste chefgruppe, hvor vi sammen sætter retning og driver et af Danmarks største HR og Uddannelsescentre?

 

Så er du måske vores nye enhedschef med ansvar for enheden Forhandling og Vilkår i Center for HR og Uddannelse i Region Hovedstaden.

 

Om os

Center for HR og Uddannelse er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler. Vi leverer uddannelse, kompetenceudvikling, ledelses- og organisationsudvikling samt rådgivning og service inden for løn, personalejura, forhandling, personalepolitik og arbejdsmiljø.

 

Vi er i et tæt partnerskab med hospitaler, virksomheder og centre i gang med, at videreudvikle og styrke Center for HR og Uddannelses ydelser og rolle i regionen.

 

Om stillingen

Stillingen som enhedschef for Forhandling og Vilkår er nyoprettet i forbindelse med, at vi er ved at tilpasse centerets organisation med en klarere ansvarsdeling, en fladere struktur og mere fokus på betjeningen af hospitaler m.m. i regionen. Du får således en unik mulighed for at være med til at præge den videre udvikling af Center for HR og Uddannelse.

 

Som enhedschef for Forhandling og Vilkår vil du indgå i den øverste ledelse af Center for HR og Uddannelse, som omfatter centerdirektøren, seks enhedschefer og en sektionschef. Du bliver ansvarlig for knap 30 medarbejdere. Forhandling og Vilkårs hovedopgaver består af koordinerende, driftsmæssige og strategiske aktiviteter inden for de områder, som enheden varetager. Beslutninger fra den politiske og administrative ledelse til hospitaler, virksomheder og centre understøttes og monitoreres med relevante samarbejdspartnere, herunder regionens MED-organisation.

 

Forhandling og Vilkår er regionens centrale personalejuridiske funktion der bistår regionens HR-funktioner med personalejuridisk rådgivning, overenskomstfortolkning, forhandling samt tværgående personalejuridiske og -politiske opgaver af fælles interesse for hele regionen, bl.a.  i forbindelse med overenskomstforhandlinger, organisationsændringer og masseafskedigelser. Derudover fungerer Forhandling og Vilkår som regionens ansvarlige arbejdsmiljøenhed og varetager en lang række opgaver på arbejdsmiljøområdet, herunder styring og udvikling af regionens arbejdsmiljøledelsessystemer og den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse.

 

Forhandling og Vilkår fungerer også som fælles personalefunktion for regionens koncerncentre og bistår fx ved rekruttering, lønforhandlinger og håndtering af personalejuridiske sager.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse formentlig som jurist og du har ledelseserfaring fra en større organisation.

 

Det er vigtigt, at du:

  • har erfaring med forhandlinger og overenskomstsystemet, ligesom du har indsigt i ansættelsesret og arbejdsmiljølovgivningen

  • forstår at begå dig i en politisk organisation og er god til at skabe relationer både inden for og uden for egen organisation, herunder ikke mindst til de faglige organisationer som værdsatte samarbejdsparter

  • har gode lederevner og er vant til at lede fagspecialister samt skabe resultater gennem medarbejderne

  • er en god formidler der kan sætte forståelige mål og er optaget af at skabe resultater

  • har en høj integritet og fremstår tillidsvækkende med et stort drive

  • har et klart afsæt i, at vi skaber resultater sammen og indgår med det afsæt i den chefkreds, du er en del af

 

Du vil referere til centerdirektør Anne Kirstine Damsager i Center for HR og Uddannelse.

 

Yderligere oplysninger

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Anne Kirstine Damsager på telefon 20 49 34 92 eller på mail: anne.kirstine.damsager@regionh.dk.

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastlægges efter kontraktvilkår i henhold til Danske Regioners Aftale for Chefer.

 

Arbejdsstedet er Center for HR og Uddannelse, Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 17A, 2900 Hellerup.

 

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat pr. 1. januar 2020.

 

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser senest mandag den 18. november.

 

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 19. og onsdag den 20. november.

 

Går du videre til en anden samtalerunde, må du være indstillet på en personlighedstest i dagene 21. 25. november.

 

Anden samtale holdes tirsdag den 26. eller onsdag den 27. november

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse 1
Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 17A
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77269763
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse
Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 17A
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-11-2019
Ansøgningsfrist
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77269763
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce