Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedschef med ledelseskraft og erfaring med jord- og grundvandsområdet til Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-03-2024

Vil du være med til at håndtere myndighedsopgaverne på jord- og grundvandsområdet og sikre et ufarligt miljø i forbindelse med Københavns byudvikling og byggeaktiviteter?

 

Kan du se dig selv i et spændende krydsfelt mellem faglighed, lovgivning, ledelse og politiske interesser?

 

Og er du medinddragende, har blik for udvikling og arbejdsfællesskaber?

 

Så er du måske vores nye enhedschef i Jord og Grundvand.

 

Enheden Jord og Grundvand er placeret i Område for Miljø og Byliv, som er en del af afdelingen Bygge- Parkerings- og Miljømyndighed i Teknik- og Miljøforvaltningen. Som forvaltning arbejder vi med det fælles mål at gøre København til et bedre sted at bo. København er i konstant udvikling, der er gang i byggeriet, og som myndighed er en af vores vigtige opgaver i Jord og Grundvand at udarbejde tilladelser efter gældende lovgivning til de mange spændende, komplekse og fagligt udfordrende byggeaktiviteter, som er med til at sikre, at det udførte arbejde er miljø- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

 

Om jobbet som enhedschef

Som enhedschef i Jord og Grundvand får du personaleansvar for 20 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere, der arbejder i tre selvkørende teams. De faglige opgaver i enheden varierer lige fra komplekse sager i forbindelse med store byggerier herunder metrobyggeriet, Nordhavnstunnelen og de store skybrudstunneller til tilsyn med vandforsyning, jordhåndtering, tilladelser til byggeri på forurenede grunde og håndtering af byggeaffald.

 

Vi arbejder med drikkevand, grundvandsbeskyttelse, giver tilladelser til grundvandssænkninger, og vi håndterer henvendelser fra borgere, bygherrer, rådgivere og politikere på jord- og grundvandsområdet. Enhedens mangeartede opgaver har det til fælles, at de løses helhedsorienteret. For at lykkes i rollen skal du trives med en stor sagsvolumen, der kræver løbende prioritering, og hvor tæt dialog, faglig sparring og samarbejde på tværs af arbejdsfællesskaber og ressortområder er væsentlige faktorer i opgaveløsningen. 

 

En af dine opgaver bliver at få indsatsplanen for grundvandsbeskyttelse iværksat i Københavns Kommune, og som enhedschef skal du mestre inddragelse samt opgave- og ansvarsfordeling i arbejdet med planen. Du er derfor handlekraftig, har fokus på udvikling og kan styre opgaver og forandringer i mål.

 

Som enhedschef vil du have en kontakt- og samarbejdsflade med eksterne bl.a. forsyningsselskabet HOFOR, Region Hovedstaden og nabokommuner, og du skal kunne navigere i krydsfeltet mellem forskellige fagligheder og ansvarsområder, og vi ser derfor, at du er god til interessenthåndtering.

 

Du bliver personaleleder for en enhed med en uformel omgangstone i en sjov og hyggelig hverdag, hvor kollegiale relationer og det gode kollegaskab vægtes og værdsættes - også efter arbejdstid. Du refererer til afdelingens vicedirektør, og du bliver en del et velfungerende og samarbejdende chefteam bestående af 5 andre enhedschefer med en uhøjtidelig omgangsform og åben ledelsessparring. Derudover vil du også indgå i større ledelsesfora på tværs af afdelingen og forvaltningen i øvrigt.

 

Om dig

Du har erfaring med personaleledelse og har lyst til at styrke arbejdsfællesskaber. Du har en akademisk baggrund, og vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i en kommune, styrelse eller anden politisk styret organisation. Som leder er du rummelig og har en åben og helhedsorienteret tilgang til arbejdslivets udfordringer og løsninger. Du skaber og sikrer rammer, motiverer og kobler hverdag med overordnede mål. Du er stærk skriftligt, ordentlig og møder dine omgivelser positivt og nærværende. Som person forventer vi, at du:

  • er ambitiøs, handlekraftig og vil præge udviklingen

  • har talent for at samarbejde på tværs og god til at afstemme forventninger

  • forstår helheden, men kan arbejde i detaljen

  • kommunikerer klart og tydeligt

  • er en dygtig personaleleder, der sikrer trivsel og motivation

  • kan se dig selv i en betydningsfuld embedspersonsrolle og i en fagfaglig enhed

  • er rummelig, lydhør, åben og ærlig

  • kan reflektere over din egen praksis og kan vise og lære af dine fejl

  • har politisk tæft og kan navigere i en politisk organisation

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til cheflønaftalen for Københavns Kommune og gældende overenskomst. Enhedschefer i Teknik- og Miljøforvaltningen aflønnes indenfor et lønspænd mellem kr. 54.000 og kr. 62.400 om måneden afhængig af kvalifikationer dertil kommer pension på 20,74%. Vi ønsker stillingen besat senest 1. juni 2024. Din arbejdsplads bliver centralt på Islands Brygge, og der er mulighed for hjemmearbejde, når opgaven tillader det.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Lena Kongsbach på 4131 8484. Du kan læse mere om Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning på kommunes hjemmeside.

 

Søg via linket senest søndag den 7. april 2024

 

Vi holder første samtalerunde den 12. april og anden samtalerund den 24. april. Du skal være forberedt på, at der vil være en personlighedstest og case umiddelbart inden anden samtale.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Web
Adresse 2
Njalsgade 13
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-03-2024
Udløber
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85382767
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Njalsgade 13
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-03-2024
Ansøgningsfrist
07-04-2024
Kviknummer
LJA-85382767
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Miljø og energi, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed