Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Enhedschef med ansvar for planlægning og udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
16-02-2024

Vi søger en ny enhedschef, som skal lede regionens planlægnings- og udviklingsopgaver på tværs af regionens hospitaler. Du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på en af de vigtigste og mest komplekse dagsordener på velfærdsområdet og i Region Hovedstaden.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med dygtige, engagerede medarbejdere og ledere, og hvor barren sættes højt for at skabe de bedst mulige resultater. Du vil fungere som bindeled mellem det politiske system og hospitalerne, og mange af opgaverne vil skulle løses i tæt samspil med hospitalsledelser, faglige miljøer, koncerncentre og koncerndirektion.

Opgaven

Enhed for Hospitalsplanlægning varetager en række politiske og faglige opgaver, som du vil skulle bidrage til at løse. Opgaverne vil ofte bestå af at udarbejde planer, beslutningsoplæg og analyser til hospitals- og koncerndirektioner eller til politikerne. Det gælder bl.a.:

  • Den fremtidige organisering af hospitalsvæsenet og tilrettelæggelse af behandlingstilbuddet i Region Hovedstaden, der tager hensyn til høj faglig kvalitet, gode sammenhængende patientforløb og en effektiv drift
  • Overvågning af hospitalsaktiviteten, herunder bidrage til at pege på potentialer i ventelisteafvikling, overholdelse af udrednings- og behandlingsret, maksimale ventetider for livstruende sygdomme m.m.
  • Den fortsatte udvikling af den akutte sundhedsindsats, lige fra opkald til Akuttelefonen 1813 og behandling af småskader på regionens akutklinkker til helikoptertransport og højt specialiseret behandling på regionens traumecenter.
  • Planlægning og udvikling af fx kræft-, hjerte- og psykiatriområdet, der lever op til nationale krav, faglige standarder og patienternes ønsker og behov.

Konkrete eksempler på igangværende større opgaver er en ny regional plan for psykiatrien, som udarbejdes i forlængelse af regeringens 10-årsplan på området, et gennemsyn af den akutte patients vej og organiseringen af akutområdet, samt forventeligt en ny hospitalsplan, som sætter rammerne for udvikling og organisering af hospitalernes opgaver i de kommende år.

Som enhedschef vil du have det samlede ansvar for enhedens opgaveløsning, udvikling og personaleledelse. Enheden består af knap 20 medarbejdere, herunder en faglig leder. Enheden har desuden tilknyttet en nyoprettet, tværregional specialenhed for behandling af livstruende sygdomme, hvor den daglige leder vil referere til dig.

Du vil derfor skulle være leder for både medarbejdere og ledere, og der lægges stor vægt på dine evner til at navigere situationsbestemt efter den enkeltes behov og potentialer. Det er vigtigt, at du både holder flyvehøjde og har blik for de vigtige detaljer, samt at du har fokus på rammesætning af opgaverne og den løbende prioritering. Det er også en prioritet, at du optræder som en synlig leder, og at du sammen med gode kollegaer gør dig umage for at sikre et stærkt og humørfyldt arbejdsmiljø.

Dine kvalifikationer

  • Du har strategiske evner, politisk tæft og erfaring med arbejde i en politisk styret organisation
  • Du er en dygtig og empatisk leder med dokumenteret erfaring som leder. Du har fokus på personaleledelse og har en naturlig evne til at motivere, delegere, skabe engagement og sætte andres kompetencer rigtigt i spil
  • Du har i din ledelse fokus på at understøtte, sparre, udvikle samt sikre et godt arbejdsmiljø og god trivsel
  • Du har en naturlig, begejstret tilgang til at skabe netværk og finde gode løsninger i samspil med andre
  • Du har kendskab til sundhedsvæsenet og erfaring med håndtering af komplekse planlægningsindsatser og implementering
  • Du er vant til at begå dig i eksterne fora, fx rådgivningsgrupper m.m. nationalt, og kan repræsentere regionen strategisk og fagligt

Der er tale om stilling tæt på det politiske og strategiske niveau i regionen, og du skal derfor trives med at være i et travlt miljø, hvor der er mange opgaver i spil og ofte med korte deadlines.

Du vil sammen med øvrige enhedschefer og direktøren skulle indgå i centerledelsen i Center for Sundhed som en aktiv medspiller, der er god til at tænke i helheder på tværs af ansvarsområder, og som bidrager til den løbende prioritering og drøftelse af de store strategiske dagsordener.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår og ud fra de aftaler, der er indgået mellem regionen og de relevante overenskomstmæssige parter.

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat pr. 1. maj 2024.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er mandag den 4. marts 2024 kl. 12. Ansøgning sendes elektronisk.

Vi forventer at holde første samtalerunde onsdag den 6. marts 2024 og anden samtalerunde mandag den 18. marts 2024. Du skal forvente at gennemgå et testforløb, hvis du går videre til anden runde.

Du får flere oplysninger hos centerdirektør Charlotte Hosbond, tlf. 25219818 eller sekretariatschef Lise Graae 24753254.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden

Adresse 1
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-02-2024
Udløber
04-03-2024
Kviknummer
LJA-85333798
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden

Adresse
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Indrykket
16-02-2024
Ansøgningsfrist
04-03-2024
Kviknummer
LJA-85333798
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed