Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret teamleder til ministeriets arbejde med uddannelsesvejledning, trivsel og udsatte børn og unge

Børne- og Undervisningsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
10-02-2020

Brænder du for politikudvikling? Har du lyst til at sætte retning for arbejdet med vejledning, trivsel og udsatte børn og unge? Så er du måske vores nye teamleder i Center for Grundskole i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Vi søger en teamleder til Team Vejledning, Trivsel og Udsatte børn og unge. Teamet arbejder med to områder:

 • at styrke uddannelsesvejledning og overgang til ungdomsuddannelse
 • indsatser og initiativer, der styrker trivslen i skolen og understøtter udsatte børn og unges skolegang

Som teamleder skal du være personaleleder for ni medarbejdere inddelt i to arbejdsfællesskaber koncentreret om hhv. vejledning og overgange til ungdomsuddannelse og trivsel og udsatte børn og unge. I 2020-21 vil fokus i arbejdet bl.a. være på udmøntningen af Det nationale program for valg af ungdomsuddannelse samt udmøntningen af en større pulje til PPR med fokus på at afprøve og udbrede metoder til lettere behandling. En anden større opgave er understøttelsen af kommunernes implementering af den Kommunale Ungeindsats med konkret vejledning og inspiration til den lokale opgaveløsning.

Teamet er nyt med mange nye kolleger, og du vil få til opgave at sikre den fortsatte etablering af teamet både hvad angår arbejdsdeling i teamet, samarbejdsflader internt og eksternt og fremdrift i den brede opgaveportefølje.

Dine arbejdsopgaver
Som teamleder vil dine opgaver blandt andet være:

 • personaleledelse og faglig ledelse af dit team
 • sikre rettidig og grundig understøttelse af politikudviklingen på teamets fagområder
 • sikre retning for ministeriets arbejde gennem udmøntning af teamets projekter og opgaver
 • udvikle og forankre relationerne til eksterne samarbejdspartnere på de to områder
 • koordinering af teamets opgaver, herunder i forhold til øvrige kontorer og teams i ministeriet og eksterne samarbejdspartnere
 • kvalitetssikring og prioritering af opgaver og sager, herunder sagsflow og frister.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Vi forventer desuden, at du har:

 • erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
 • stærke analytiske og metodiske kompetencer
 • stor erfaring med projektledelse og evt. faglig ledelse samt lyst til personaleledelse
 • en selvstændig og struktureret arbejdsform med fokus på fremdrift og resultater
 • gode samarbejdsevner.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra uddannelses- og undervisningsområdet og erfaringer med samarbejde med interessenter på uddannelses- og børneområdet, herunder foreninger og vidensmiljøer.

Om os
Team Vejledning, Trivsel og Udsatte børn og unge arbejder med en bred portefølje af opgaver, der bl.a. tæller udarbejdelse af bekendtgørelser og håndtering af henvendelser på vejledningsområdet, uddannelsesparathedsvurderinger, forsøg med fleksibel erhvervspraktik og udarbejdelse af undervisningsmateriale, der øger interessen for omsorgsuddannelserne. Vi arbejder også med ordblindhed, trivselsmålinger, interne skoler og specialundervisning.

Teamet er et af fem teams i Center for Grundskole. Centret har ansvaret for en række centrale opgaver på grundskoleområdet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af folkeskolens fag og indhold, tilsyn, forsøg og folkeskolens rammer, herunder bekendtgørelser og juridiske vejledninger. Centret arbejder tæt sammen med ministeriets læringskonsulenter på folkeskoleområdet og Kontor for Prøver, Eksamen og Test og er i øvrigt en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy. Centret udgøres af ca. 55 medarbejdere fordelt på to kontorchefer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chefkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christine Lindrum Iversen, tlf. 2670 4154 eller Christine.Lindrum.Iversen@stukuvm.dk Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på hjemmesiden www.stukuvm.dk eller generelt om Undervisningsministeriet på www.uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job/ledige-stillinger senest mandag den 2. marts 2020. Der afholdes førstesamtaler i uge 11.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund. Alle interesserede ansøgere uanset baggrund opfordres til at søge stillingen, såfremt de matcher kravene nævnt ovenfor. Vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse 1
Frederiksholms Kanal
1220 København
Danmark
Adresse 2
Frederiksholms Kanal 21
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2020
Udløber
02-03-2020
Kviknummer
LJA-79302134
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Børne- og Undervisningsministeriet

Adresse
Frederiksholms Kanal 21
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-02-2020
Ansøgningsfrist
02-03-2020
Kviknummer
LJA-79302134
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed