Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret studentermedhjælper til Driftsøkonomi i Banedanmark

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-02-2024
Vil du kickstarte din økonomiske karriere i en større offentlig styrelse?

Her har du muligheden for som studerende, at få omfattende kendskab til de mange opgaver, der hører til en effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen Driftsøkonomi, hvor vi i alt er 12 medarbejdere, 1 teamleder og 1 sektionschef, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks budget, til løn og øvrige driftsomkostninger.

Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig, med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager i alle dele af arbejdet i Driftsøkonomi, samt at du er fleksibel i perioder med ekstra stort arbejdspres.

Økonomisk styring i praksis

Som studentermedhjælper, hjælper du dine kollegaer med den løbende økonomistyring af Banedanmarks løn- og driftsbudgetter. Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske data til brug for den månedlige controlling. Det kan f.eks. være at assistere de øvrige controllere i afdelingen, med udarbejdelse af regnskabsbilag og økonomiske oversigter.
Du vil få dine egne selvstændige arbejdsopgaver samt indgå i sektionens samlede opgavematrix.

Du får god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver.

Analytisk og struktureret profil

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, og har interesse for de økonomiske processer i en større offentlig økonomifunktion. Du arbejder struktureret, og har generelt gode formuleringsevner, samt en god talforståelse, kombineret med gode it-evner. Du har endvidere lyst til at arbejde med økonomistyring, som indebærer forskelligartede opgaver, som både kan være rutinepræget og af mere koordinerende karakter. Da en stor del af dit arbejde vil foregå i Excel, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til dette.

Du har en skarp analytisk sans og er meget omhyggelig med dit arbejde. Du er god til at samarbejde med forskellige mennesker, da du skal understøtte dine kollegaer i deres arbejde, samt have snitflader til medarbejderne i andre dele af Banedanmark. Derudover udviser du en stor selvstændighed og går gerne til nye opgaver på eget initiativ.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 132,84 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Allan Hansen på telefonnummer 2936 9654.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klik linket Søg stillingen og følg instruktionerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse 1
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Danmark
Tlf
41775973
Adresse 2
1577 København V
Danmark
Kontaktperson
Allan Hansen
Praktisk information
Oprettet
20-02-2024
Udløber
12-03-2024
Kviknummer
LJA-85341507
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

Adresse
Carsten Nieburhs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 41775973
Praktisk information
Indrykket
20-02-2024
Ansøgningsfrist
12-03-2024
Kviknummer
LJA-85341507
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed