Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret student til KL's Center for Vækst for Beskæftigelse

KL - Kommunernes Landsforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020

Interesserer du dig for politik, arbejder du selvstændigt og ønsker du at prøve kræfter i en af Danmarks største interesseorganisationer med stor indflydelse på samfundsudviklingen? Så søg en stilling som student hos KLs erhvervsteam.

Erhvervsteamet hører under KLs Center for Vækst for Beskæftigelse. I centeret er vi 33 medarbejdere placeret i forskellige teams, der dækker fagområderne beskæftigelse, integration, det boligsociale område, erhvervsudvikling og turisme samt kultur og fritid. Centeret beskæftiger sig bl.a. med interessevaretagelse, politikformulering, projekter samt udvikling og afholdelse af kurser og konferencer.

I erhvervsteamet varetager vi kommunernes interesser på erhverv-, turisme-, landdistrikts- og forskningsområdet og arbejder bl.a. med den kommunale erhvervsindsats, de tværkommunale erhvervshuse, regional udvikling, innovation, FNs Verdensmål, erhvervsfremme, landdistriktsudvikling, EU-strukturfonde og turistdestinationsselskaber.

Som student vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores fem konsulenter på området og derudover indgå i et stærkt studenterteam bestående af otte studenter fra hele centeret.

Vi søger en student, der har en god politisk forståelse, stærk kommunikativ og interesserer sig for aktuelle samfundsmæssige problemstillinger. Selvom flere opgaver vil skulle deles mellem dig og den anden student, vil du også få dine egne faste opgaver. Vi forestiller os, at du hovedsageligt kommer til at arbejde med kommunikation, arrangementer og netværksmøder.

Opgaver

Som student vil du bl.a. komme til at arbejde med følgende:

  • Planlægge, gennemføre og deltage i konferencer, temadage og netværksmøder

  • Udarbejde artikler, nyheder og tekster til KLs hjemmeside og bidrage til div. publikationer

  • Ansvar for erhvervsområdets nyhedsbrev til kommunerne, der udsendes fire gange årligt

  • Bidrage til kontorets interessevaretagelse med f.eks. analyser, notater og præsentationer

  • Diverse ad hoc og administrative opgaver

  • Evt. videoproduktion til hjemmeside og sociale medier

 

Kompetencer

Vi lægger vægt på, at du er struktureret, grundig, selvstændig, initiativrig og god til at tage ansvar. Du skal være hurtig til at sætte dig ind i ny viden og en fleksibel holdspiller, der er åben overfor alle slags opgaver. Du skal være kommunikativt tænkende og velformuleret på skrift og i tale.

 Vi ser helst, at du er studerende ved en relevant lang videregående uddannelse, og det er en fordel, hvis du har minimum 1,5 år tilbage på studiet.

 Interesse for og kendskab til et af områderne fra tidligere jobs - eller fra frivilligt arbejde - er en fordel, men ikke et krav.

KL tilbyder

Som medarbejder i KL vil du blive en del af en interesseorganisation med stor politisk gennemslagskraft og med indflydelse på samfundsudviklingen. Som student i KL får du både ansvar og gode udviklingsmuligheder. Du vil bl.a. blive oplært i bl.a. vores hjemmeside-CMS, Access og Conference Manager. KL har et godt studentermiljø og desuden en række medarbejderaktiviteter samt et fitnessrum. 

Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er i gennemsnit 15 timer om ugen og kan tilpasses i forhold til dit studie. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Det praktiske

Med forbehold for Covid-19 situationen forventer vi at afholde samtaler tirsdag den 29. september i KL.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse 1
Weidekampsgade 10
2300 København S
Danmark
Tlf
33703370
Adresse 2
Weidekampsgade 10
2300 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81080623
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

KL - Kommunernes Landsforening

Adresse
Weidekampsgade 10
2300
København
Danmark
Tlf: 33703370
Praktisk information
Indrykket
14-09-2020
Ansøgningsfrist
25-09-2020
Kviknummer
LJA-81080623
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed