Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og initiativrig student til Koncern Økonomi

Kulturministeriet, Departementet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022
Har du lyst til at komme helt tæt på arbejdet i en politisk styret organisation? Og vil du være en del af et kompetent og engageret kontor, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og et godt kollegafællesskab? Så er du måske Koncern Økonomis nye studentermedhjælper.Om jobbet

Koncern Økonomi i Kulturministeriets departement søger en ambitiøs studentermedhjælper, der skal bistå kontoret med udarbejdelsen af Kulturministeriets bidrag til finansloven, tilsyn med Kulturministeriets institutioner og øvrige opgaver, som besvarelse af folketingsspørgsmål, udarbejdelse af aktstykker og diverse politiske sager.

Som studentermedhjælper i Koncern Økonomi vil du få berøring med en bred vifte af spændende opgaver i relation til kulturområdet og erfaring med arbejdet i et departement. Du vil få et indgående indblik i embedsværkets arbejdsopgaver, og hvordan politik bliver til.

Vi tilbyder gode muligheder for at studentermedhjælpere kan udvikle sig fagligt. Vi lægger vægt på at inddrage studentermedhjælpere i mange dele af kontorets arbejde. Der er mulighed for at løfte vigtige opgaver, hvis du har mod på at tage ansvaret.

Du vil som studentermedhjælper få mulighed for at arbejde med en lang række forskellige opgaver i tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere, herunder fx

 • Udarbejdelse af finansloven
 • Besvarelse af spørgsmål fra kulturinstitutioner og øvrige interessenter
 • Administration af tilskudsordninger
 • Besvarelse af folketingsspørgsmål mv.
 • Diverse administrative opgaver


Om dig

Du er en aktiv og engageret studerede ved en højere læreanstalt. Du har lyst til at arbejde med kulturpolitik og økonomi.

Vi forestiller os, at du:

 • Er glad for tal
 • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Har gode analytiske kompetencer og øje for detaljen
 • Kommunikerer sikkert og præcist både mundtligt og skriftligt
 • Har gode IT-kompetencer, herunder erfaring med Excel
 • Er selvstændig, fleksibel og opsøgende


Om os

Koncern Økonomi bidrager sammen med resten af Kulturministeriets departementet til udmøntningen af regeringens kulturpolitik. Herudover bistår vi direktionen og understøtter Kulturministeriets 21 statslige institutioner som fx Det Kongelige Teater og Nationalmuseet med høj faglighed inden for økonomi, ledelsesinformation og strategisk gennemførelse af tværgående projekter. Vi lægger vægt på faglighed, vidensdeling samt en uformel tone og gode relationer - både internt og eksternt.

Kulturministeriet dækker et bredt politikområde, som en stor del af befolkningen er i berøring med i deres hverdag, fx medier, scenekunst, musik, idræt, folkeoplysning, museer og kulturbevaring. Du vil som studentermedhjælper i Koncern Økonomi kunne få opgaver, der berører alle områder.

Du vil blive en del af Kulturministeriets studenternetværk, hvor der løbende afholdes faglige og sociale arrangementer på tværs af de forskellige kontorer.Vi tilbyder

Kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og at tilbyde vores medarbejdere gode karrieremuligheder.

Du vil få en stilling med et stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. Du vil blive en del af en arbejdsplads, der organiserer sig efter de politiske mål, og som arbejder aktivt for at nå dem. Vi arbejder dynamisk med vores interne organisering, så vi kan levere hurtigt og effektivt. Du vil få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på at levere løsninger, der står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag. Du vil få gode og ambitiøse kolleger. Vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater.Ansættelsesvilkår

Løn og øvrige ansættelsesvilkår følger af gældende overenskomst for studentermedarbejdere i staten. Arbejdstiden pr. uge er 15 timer. Du har mulighed for at tilrettelægge dine timer fleksibelt.

Forventet tiltrædelse er den 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Lise Tarpgaard på telefon 41 39 38 05 eller mail lta@kum.dk. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Mette Nørgaard Nielsen på telefon 29 42 58 24 eller på mail mnn@kum.dk

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dkAnsøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk senest torsdag den 2. juni 2022. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen Søg stillingen nederst på siden.

Du bedes vedlægge CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 23 og 24.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Kulturministeriet, Departementet

Adresse 1
Nybrogade 2
1203 København K
Danmark
Tlf
41393952
Adresse 2
1203 København K
Danmark
Kontaktperson
Tlf: 
41393805
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
02-06-2022
Kviknummer
LJA-83633345
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Kulturministeriet, Departementet

Adresse
Nybrogade 2
1203
København K
Tlf: 41393952
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
02-06-2022
Kviknummer
LJA-83633345
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kontor og administration
Beliggenhed