Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og faglig stærk jurist søges til midlertidig stilling i den uafhængige juridiske tænketank Justitia

Justitia

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-09-2021

Er du idérig, har styr på juraen og interesserer dig for samfundsdebatten og for at styrke retssikkerhed, retsstatslige principper samt grundlæggende friheds- og menneskerettigheder? Så har du en enestående mulighed for at blive en af drivkræfterne bag Justitia.  

Justitia søger en selvstændig og initiativrig jurist, som i samarbejde med Justitias vicedirektør og team af dygtige jurister skal deltage i varetagelsen Justitias fokusområde om rettigheder og retssikkerhed for socialt udsatte. Du skal derfor meget gerne have interesse for og et godt kendskab til offentlig ret, herunder forvaltningsret, ligesom du gerne må have en god sans for samspillet mellem jura og retspolitik.

Stillingen er som udgangspunkt begrænset til ca. 1 års ansættelse, og der ønskes tiltrædelse snarest muligt. Længere ansættelse kan være en mulighed afhængig af, hvilke projekter Justitia har til den tid.

Om Justitia

Justitia er Danmarks eneste uafhængige juridiske tænketank, der via juridiske analyser og redegørelser, aktiv deltagelse i den offentlige debat mv. arbejder på at styrke respekten for retssikkerhed, retsstatslige principper og grundlæggende frihedsrettigheder. Med afsæt i den højeste juridiske faglighed og fremsættelse af konkrete juridiske løsningsforslag er Justitias formål således at påvirke den offentlige og politiske dagsorden med henblik på at fremme en politisk kultur, hvor disse værdier nyder den nødvendige respekt.

Som jurist i Justitia forventes det:

Du skal kunne identificere relevante problemstillinger, forestå den nødvendige research og udarbejde analyser/undersøgelser på baggrund heraf. Desuden skal du kunne udarbejde høringssvar til relevante lovforslag mv. Du skal kunne lide at fordybe dig juridisk og have interesse for indhentelse og behandling af relevant datamateriale. Samtidig skal du kunne arbejde selvstændigt og have gode formidlingsevner, så du kan omsætte kompliceret juridisk stof og data i analyser og debatindlæg mv.

Du skal derfor:

 • Besidde stærke faglige juridiske kompetencer.

 • Kunne arbejde selvstændigt med identificering af relevante juridiske og samfundsmæssige problemstillinger samt udarbejde analyser.

 • Kunne fordybe dig i juridisk tungt stof og til dels også datamateriale, som samtidig skal kunne omsættes, så det kan forstås og anvendes i den offentlige debat og af beslutningstagere.

 • Have sans for både detaljer og det større perspektiv.

 • Kunne lide selvstændigt at drive en arbejdsproces fremad og have en god sans for, hvornår det er nødvendigt at gå i detaljen.

Du skal have afsluttet din kandidatgrad og gerne have relevant arbejdserfaring fra f.eks. et advokatkontor, interesseorganisation eller den offentlige forvaltning.

Justitia tilbyder:

 • Et innovativt arbejdsmiljø med pionerånd.

 • Et stærkt fagligt miljø med mulighed for netværksskabelse til andre eksperter, politikere mm.

 • En spændende hverdag, der kombinerer jura, politik og kommunikation.

 • Et arbejdsmiljø, hvor selvstændighed og egen indflydelse på jobbets indhold er i højsædet.

 • En flad struktur, uformel omgangstone samt dygtige og dedikerede kollegaer.

 • Fleksible arbejdstider.

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, skal du sende en motiveret ansøgning til Justitia, info@justitia-int.org (Skriv JURIST i emnefeltet), vedlagt CV, eksamensresultater og tidligere udtalelser mv. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Birgitte Arent Eiriksson på telefon 30 86 84 97 eller mail birgitte@justitia-int.org.  

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så skynd dig at søge. Sidste frist er den 14. oktober 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Justitia

Adresse 1
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2021
Udløber
14-10-2021
Kviknummer
LJA-82707580
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Justitia

Adresse
Fruebjergvej 3
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-09-2021
Ansøgningsfrist
14-10-2021
Kviknummer
LJA-82707580
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed