Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og digitalt orienterede jurister med interesse for selskabskontrol

Erhvervsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2020

Er du struktureret og digitalt orienteret, og har du lyst til at bidrage til udviklingen af Erhvervsstyrelsens selskabskontrol? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med nye digitale processer? Så er du måske en af vores nye kolleger i Team Selskabskontrol.

Om arbejdet i selskabskontrollen

Team Selskabskontrol i Erhvervsstyrelsen i København søger talentfulde jurister (cand.jur. eller cand.merc.jur.), der har lyst til at arbejde på et område, der står højt på den politiske dagsorden, og hvor nye digitale muligheder kræver løbende udvikling af området.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Kontrol af selskabsretlige registreringer og forhold herunder mulighed for at deltage i kontrollen for at forhindre, at der svindles med de 5 COVID-19 kompensationsordninger, som Erhvervsministeriet administrerer

 • At bidrage til udviklingen af området inden for både kontrol, drift og digitale løsninger

 • Vejledning af virksomheder, advokater, revisorer og andre myndigheder om fortolkning af selskabslovens regler

 

Løsningen af opgaverne vil foregå i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der gerne vil sparre og hjælpe på vej med at løse opgaverne. Erhvervsstyrelsen fokuserer på et bredt internt samarbejde, og du kommer til at samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger inden for selskabs-, regnskabs-, fonds- og revisionsområdet. Du vil også løbende være i dialog med andre myndigheder, virksomheder, advokater, revisorer og organisationer.

Et område med fokus på høj faglighed og digitalisering

Vi tilbyder et udfordrende og udadvendt job i et team, der bl.a. har som mål at styrke tilliden til selskabsregisteret. Herudover har Erhvervsstyrelsen fokus på bekæmpelse af økonomisk svindel med bl.a. selskaber og årsregnskaber. Du vil komme til at arbejde med mange fagligt spændende og forskelligartede kontrolsager, ligesom du vil komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen og reglerne på området. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen på området herunder kontrolindsatsen og de digitale løsninger.

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, og du vil få et nyt og bredere perspektiv på selskabsret. Derudover tilbyder vi gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på, hvad man gerne vil prøve at arbejde med.

Faglig stærk profil

For at få succes i jobbet skal du have din teoretiske værktøjskasse i orden og ambitioner om at fordybe dig og udvikle dig fagligt, herunder også bidrage til udviklingen af Erhvervsstyrelsens selskabskontrol.

 • Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur. eller cand.merc.jur. eller tilsvarende videregående uddannelse.

 • Du har måske et par års erfaring fra centraladministrationen eller en privat virksomhed, men det er ikke et krav.

 • Kendskab til selskabsloven er en forudsætning, og kendskab til årsregnskabsloven er en fordel.

 • Du er kendetegnet ved at være struktureret og have en høj faglighed også hvis der er ekstra fart på i en periode.

 • Du kommunikerer tydeligt skriftligt såvel som mundtligt til mange forskellige målgrupper, både faglige eksperter, virksomheder og borgere.

 • Du har stærke it-kompetencer og en stor interesse for den digitale udvikling.

 • Du viser engagement og initiativ, og du kan levere til aftalt tid og i høj kvalitet.

 • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og til at samarbejde med andre.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København. 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om to faste fuldtidsstillinger med tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Pernille Grønnemose på tlf. +45 35 29 18 91. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 3. juni 2020 kl. 12.00.  

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 24-25 og 2. samtaler i uge 25. Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge. 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80303579
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 12
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
03-06-2020
Kviknummer
LJA-80303579
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed