Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret jurist med interesse for byudvikling

By & Havn

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-03-2023

København vokser, og i 2030 vil 60.000 flere kunne kalde byen for hjem. By & Havn udvikler og understøtter byudviklingen på en grøn, bæredygtig og ansvarlig facon.

 

Vi skaber rammerne og pladsen til at endnu flere københavnere kan få mulighed for at blive en del af fællesskabet i byen i fremtiden. Vi søger nu en dedikeret jurist til vores salgsafdeling.

 

By & Havns aktiviteter skal bidrage til at levere løsninger på politisk vedtagne mål som 70 % reduktion i CO2-udledning, flere almene boliger og grøn omstilling af havnen. Løsningerne, vi leverer, skal række flere årtier ud i fremtiden til glæde for nuværende og fremtidige københavnere, virksomheder og gæster i København.

 

Er du

 • Interesseret i at arbejde selvstændigt med juridiske problemstillinger i forbindelse med udvikling af By & Havns udviklingsområder og salg af vores byggegrunde?

 • Interesseret i at være projektleder og sagsbehandler på små som store sager, dog særligt salgssager, indenfor byudvikling af vores områder?

 • Interesseret i arbejdet med at udvikle grundejerforeninger og engagere dig i bestyrelsesarbejde i vores udviklingsområder?

 • Interesseret i at indgå i diverse arbejdsgrupper på tværs af organisationen, hvor du får berøring med forskellige faggrupper og stor indsigt i byudvikling, herunder infrastruktur og planarbejde?

 

Vi kan tilbyde.

 • En stilling som jurist i vores velfungerende, lille team, som bl.a. har ansvaret for salg af byggefelter i vores områder.

 • Faglig udvikling og masser af spændende udfordringer med både juridisk, tværfaglige og mere konkrete problemstillinger.

 • Et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en uformel, sjov og respektfuld omgangstone og en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

 

Opgaverne kan f.eks. bestå i

 • Afklaring af forudsætninger forud for salg i dialog med øvrige afdelinger i By & Havn.

 • Udarbejdelse af vilkår for salg/salgsaftaler samt forhandlinger med potentielle købere.

 • Juridisk bistand, primært indenfor fast ejendom, herunder evt. udarbejdelse af juridiske aftaler, notater eller lign.

 • Koordinering med købere ift. byggeri i By & Havns områder.

 • Deltagelse i interne arbejdsgrupper om udvikling af By & Havns områder.

 • Opstart af grundejerforeninger og deltagelse i bestyrelsesarbejde i grundejerforeninger.

 

Vi forventer, at:

Du har en akademisk baggrund som cand.jur., cand.merc.jur., cand.soc.jur eller lignende, og at du har kendskab til udarbejdelse af aftaler inden for fast ejendom og gerne med en kommerciel, praktisk og økonomisk forståelse for byudvikling. Dine evner til at arbejde med udarbejdelse af aftaler og den juridiske håndtering af salgsaftaler viser sig ved, at du kan indgå i og tage ansvar for forhandlingsprocesserne i forbindelse med salg af byggegrunde og tager ansvar for, at de følges til dørs - selvfølgelig med mulighed for tæt sparring med afdelingens kolleger, når det er nødvendigt.

 

Din indgangsvinkel til dette job kan være mange. Måske sidder du i dag i et ejendomsselskab, i en advokatvirksomhed eller i en kommune og har lyst til at bruge dine kompetencer på en ny måde. Du kan også være nyuddannet, men vigtigst er, at du brænder for at arbejde med fast ejendom og byudvikling.

 

Om By & Havn

Du bliver en del af By & Havns salgsafdeling, som pt. består af et lille team på 6 engagerede og motiverede medarbejdere, hvoraf hovedparten er jurister. Afdelingen har ansvaret for salg af By & Havns byggegrunde/byggeretter.

 

Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde. Et stærkt samarbejde på tværs af organisationen med fredagsmorgenmad og fællessang.

 

By & Havn tilbyder derfor også en række personalegoder, som bidrager positivt til medarbejdernes hverdag, ligesom der er fokus på at udvikle og fastholde virksomhedens medarbejdere.

 

Du får din daglige gang i vores smukke historiske bygning med nyistandsatte kontorer, der ligger med udsigt til Kastellet og hele havnefronten.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Salgschef Anne Aage på 21 16 99 37.

 

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Alle henvendelser behandles fortroligt og i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelseslovgivningen.

 

Ansøgningsfristen er den 23. april 2023 kl. 23.59.

 

Uagtet ansøgningsfristen afholdes der løbende samtaler, og opslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning.

 

Søg stillingen ved at klikke på knappen: Send ansøgning. 

 

Jobområde:

Akademiske medarbejdere (jurister, controller, ACér etc)

 

Ansøgningsfrist:

23. april 2023

 

Arbejdstid:

37

 

Kontaktperson:

Anne Aage

Salgschef

+45 33 76 99 37

 

Arbejdssted:

Nordre Toldbod 7

1259 København K

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

By & Havn

Adresse 1
Nordre Tolbod 7
1259 København K
Danmark
Adresse 2
Nordre Tolbod 7
1259 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-03-2023
Udløber
23-04-2023
Kviknummer
LJA-84637504
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

By & Havn

Adresse
Nordre Tolbod 7
1259
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-03-2023
Ansøgningsfrist
23-04-2023
Kviknummer
LJA-84637504
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Salg og markedsføring, Strategi og udvikling
Beliggenhed