Gem annonce

Engagerede studentermedhjælpere søges til kontrolenhed i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen,

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2021

Er du interesseret i virksomheders økonomiske forhold, herunder særligt de regnskabsmæssige og selskabsretlige forhold? Har du lysten og gåpåmodet til at bistå i arbejdet med komplekse problemstillinger i et fagligt miljø med gode kollegaer, der gerne vil sparre og hjælpe dig på vej? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Regnskabskontrol. 

 

Om stillingen

Team Regnskabskontrol i Erhvervsstyrelsen dækker en bred vifte af opgaver af forvaltnings-, selskabs- og regnskabsmæssig karakter. Vi arbejder med kontrol og sagsbehandling af virksomheder, samt fortolkning af lovgivning og vejledning af virksomheder, revisorer, advokater og andre myndigheder.

 

Sammen med teamet og de andre studentermedhjælpere skal du hjælpe med at løfte de alsidige opgaver, som vores team har ansvaret for.

 

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer vil du bl.a. bistå arbejdet med et eller flere af følgende områder:

 

  • Behandling af sager om fejl i virksomheders årsrapporter

  • Behandling af sager om ulovlige udlån til kapitalejer eller ledelse

  • Spørgsmål vedrørende fortolkning til årsregnskabsloven

  • Behandling af klager over styrelsens afgørelser

  • Bistand til løbende forvaltningsmæssige opgaver, som f.eks. anmodninger om aktindsigt

 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende studiejob med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kollegaer.

 

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på fagligheden og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Stillingen vil være et stærkt fagligt supplement til studiet samtidig med, at du opnår en praktisk erfaring med regnskabsmæssige og selskabsretlige forhold.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse som HA-almen, HA (jur.), cand.jur., cand.merc., cand.merc.aud. eller lignede. Derudover har du interesse for at arbejde med problemstillinger inden for det forvaltnings- og selskabsretlige område og/eller det regnskabsmæssige område. Som ansat i team Regnskabskontrol er du en del af et vellidt team med et højt fagligt niveau, der er i kontakt med mange mennesker i dagligdagen.

 

Vi lægger således vægt på, at:

 

  • Du er indstillet på at lære og god til at sætte dig ind i nye områder og problemstillinger

  • Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre

  • Du er serviceminded, imødekommende og har en nysgerrig tilgang til arbejdsopgaverne

  • Du kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på 4 forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Team Regnskabskontrol består af knap 30 medarbejdere med ekspertise inden for de forskellige kontrolområder. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på http://www.erst.dk

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som student efter overenskomst mellem HK og Finansministeriet. Der er tale om 3 stillinger på ca. 15 timer ugentligt, som fordeles efter nærmere aftale og koordinering med de andre studentermedhjælpere. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstid og læseferier.

 

Tiltrædelse forventes den 1. august 2021 eller efter nærmere aftale.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Isabelle Katharina Ingves, tlf.: +45 35 29 11 69. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kontaktes HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget den 27. juni 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 27 og uge 28.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personligt baggrund til at søge.

 

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen,

Adresse
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-06-2021
Udløber
27-06-2021
Kviknummer
LJA-82239752
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen,

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-06-2021
Ansøgningsfrist
27-06-2021
Kviknummer
LJA-82239752
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce