Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede og dygtige konsulenter søges til ny talentenhed (3-årige ansættelser)

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-05-2019

Vil du være en del af holdet, som skal arbejde for, at børn og unge rundt om i landet motiveres og støttes til at udfolde deres talenter hvad enten det er inden for musik, matematik eller som tømrer? Og brænder du for at skoler og uddannelsesinstitutioner får det bedst muligt grundlag med at udvikle deres pædagogiske indsatser over for talenter?  Så har du mulighed for at blive en del af den kommende nationale indsats for talentfulde elever i Undervisningsministeriet. 

 

Vi søger i forbindelse med etableringen af talentenheden 6 nye medarbejdere med forskellige profiler, herunder en teamleder. Der er selvstændige opslag på de øvrige profiler. Vi tager stilling til fordeling mellem de forskellige profiler efter ansættelsessamtalerne.

 

Dit nye arbejdsområde  

Den nyoprettede talentenhed bliver forankret i Kontor for Analyse og Kommunikation, og har som ansvar at få implementeret regeringens nationale indsats for talentfulde elever. 

 

Talentenheden opgaver er blandt andet at: 

 

 • sikre en national, systematisk koordinering af talentindsatser og understøtte regionale og lokale aktiviteter. Dette kan ske ved at etablere netværk med relevante aktører på området, skabe et overblik over eksisterende talentindsatser, gennemføre landsdækkende informationskampagner samt besøge skoler

 • styrke vidensgrundlaget gennem undersøgelser, kortlægninger af forskning og erfaringsopsamlinger og hente inspiration fra andre lande ved at styrke det internationale samarbejde

 • gennemføre forsøgs- og udviklingsprojekter som afprøver lovende indsatser

 • udvikle et digitalt talentunivers, hvor fagprofessionelle og ledelser kan få kompetenceudvikling, viden, inspiration og værktøjer til at styrke indsatsen over for talentfulde elever. 

 

Enheden skal endvidere bidrage løbende til politikudvikling og ministerbetjening inden for talentområdet. 

 

Kontor for Analyse og Kommunikation består aktuelt af 25 medarbejdere fordelt på to teams. Talentenheden vil tilføre kontoret seks nye medarbejdere og blive et nyt team i kontoret.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en solid faglig og didaktisk indsigt i talentudviklingsarbejde og konkret erfaring med at arbejde med talenter fra grundskole, erhvervsuddannelserne og de gymnasiale uddannelser som lærer, underviser, vejleder, leder, forsker eller konsulent. Du vil herudover gerne være med til at gøre en forskel for talenter i uddannelsessystemet.

 

Vi forventer herudover, at du: 

 • kan facilitere processer mellem pædagogisk personale, ledere og evt. forvaltninger, som bidrager til udvikling af strategiske tilgange og pædagogiske indsatser som styrker talentudvikling

 • kan omsætte forskning og viden til konkrete handleanvisninger og praksis

 • har interesse for at inddrage og indgå dialog med interessenter på området og være god til skabe netværk 

 • kan arbejde analytisk og systematisk 

 • er struktureret og kan bevare overblikket, også når arbejdstempoet er højt 

 • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale 

 • kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne 

 • har gode samarbejdsevner 

 • har forståelse for politiske processer og arbejdet i en politisk styret organisation.

 

Om os 

Kontor for Analyse og Kommunikation arbejder for at udvikle anvendelsen af viden og forskning i skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Ligesom vi arbejder med at understøtte politikudvikling på ministeriets område med viden og forskning.

Kontoret har blandt andet ansvaret for følgeforskningsprogrammer til reformerne på folkeskole-, gymnasie-, erhvervsuddannelses-, og FGU-området, trivselsmålinger, læringsportalen EMU samt en række internationale undersøgelser som f.eks. PISA-undersøgelsen. Kontoret er pt. organiseret i et EMU-team og et Vidensteam.

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Du vil som udgangspunktet blive ansat som specialkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller som pædagogisk konsulent efter organisationsaftale mellem Undervisningsministeriet og forhandlingsberettiget organisation eller efter anden relevant organisationsaftale. Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt og senest 1. august 2019.

 

Der er tale om tidsbegrænsede ansættelser med udløb den 31. december 2022. 

 

I forbindelse med ansættelsessamtalen vil du blive stillet en mindre case-opgave.

 

Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jon Jespersen på telefon 3392 5668, e-mail jon.jespersen@stukuvm.dk eller specialkonsulent Hong Quang Ha, telefon 3392 5348, e-mail hong.quang.ha@stukuvm.dk.

 

Du kan læse mere om vores arbejde på vores hjemmeside www.stukuvm.dk.  

 

Sådan søger du 

Send din ansøgning, CV og kandidatbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest fredag den 31. maj 2019 kl. 12.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25. 

 

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

 

 

 

I Undervisningsministeriet arbejder vi for at skabe det optimale faglige grundlag for, at ministeren, regeringen og Folketinget kan træffe de rigtige beslutninger på undervisningsområdet. Vores arbejdsopgaver spænder fra betjening af ministeren til udvikling af uddannelsers indhold, mål og kvalitet alt sammen med et fælles mål om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Adresse 1
Frederikholms Kanal 26
1220 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
LJA-73117179
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Undervisningsministeriet - Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Adresse
Frederikholms Kanal 26
1220
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-05-2019
Ansøgningsfrist
31-05-2019
Kviknummer
LJA-73117179
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Kategori
Analyse, Kommunikation og medier, Konsulent og rådgivning, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed