Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engagerede kollegaer til Større Erhvervsvirksomheder

Skattestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Aarhus, Østjylland

Indrykket
26-04-2021

Sagerne er særdeles komplicerede, fordi både den momspligtige leverandør og aftageren af leverandørens ydelser kan rejse et krav på tilbagebetaling mod Skatteforvaltningen.

 

Dette er nyt i forhold til tidligere praksis vedrørende fejlagtigt opkrævet moms. Derfor er dette en af Skattestyrelsens vigtigste opgaver, der naturligvis har direktionens bevågenhed.

 

Arbejdet skal munde ud i en rapport til Skatteministeriet, som inspiration til udarbejdelse af en tilbagebetalingslov.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse som cand.jur., cand. merc. jur. eller har god sagsbehandler- og erhvervserfaring. For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kan håndtere komplekse sager, skære dem til og sikre, at opgaven løses.  Det er vigtigt, at du følger de fastlagte processer og overvejer, om de fungerer og spørger, hvis de ikke giver mening.

 

Herudover er det vigtigt at du:

  • har indsigt i moms- og forvaltningsret og er opmærksom på fagligt tilgrænsende områder

  • har respekt for andre og samarbejder både internt og eksternt

  • sætter dig i ansøgerens sted

  • omsætter og deler din viden

  • er ambitiøs på egne og enhedens vegne.

 

SEV 10 dit nye kontor

Skattestyrelsen har modtaget godt 650 anmodninger om tilbagebetaling af moms fra henholdsvis aftagere og leverandører. Det er disse sager, der skal behandles så effektivt og smidigt som muligt. Dette vil foregå i afdelingen Større Erhvervsvirksomheder, fra kontor nr. 10 kaldet SEV 10. Arbejdet er teambaseret og løses i et projektsamarbejdende miljø med medarbejdere fra 2 kontorer, der har til huse i hhv. Høje-Taastrup og Århus.

 

Teamet fra de to kontorer består allerede nu af 11 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellig baggrund og en funktionsleder. Opgaven forventes løst indenfor en 4-årige periode. Ansættelsen er dog varig og efter afslutning af taskforcens arbejde overgår man til andre momsopgaver i Større Erhvervsvirksomheder i enten Høje-Taastrup eller Aarhus afhængig af, hvor man fysisk er placeret.

 

Du bliver en del af et fagligt miljø hvor stemningen er uformel. Vi lægger vægt på en god og behagelig omgangstone gerne krydret med humor.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket Søg jobbet senest den 10. maj 2021. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Susanne Reinholdt Andersen på telefon 7237 6582. Vi forventer ansættelse pr. 1. juli 2021 eller snarest derefter. Pga. COVID-19 situationen afholdes samtaler via Teams.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre enten Skattestyrelsen i Høje-Taastrup, Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup eller Skattestyrelsen i Aarhus, Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg. Ved arbejdssted i Aarhus vil man organisatorisk blive tilknyttet SEV 11 under funktionsleder Jesper Bech Christensen. Det må påregnes, at der vil være møder i Høje-Taastrup.

 

Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Stillings-ID

141789

 

Ansøgningsfrist

10-05-2021

 

Arbejdssted

Helgeshøj Allé 9, 2630 Taastrup eller Slet Parkvej 1-3, 8310 Tranbjerg

 

Kontaktperson

Susanne Reinholdt Andersen

Kontorchef

72376582

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Danmark
Adresse 2
NULL
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82014134
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
10-05-2021
Kviknummer
LJA-82014134
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed