Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energistyrelsen søger specialist til tilskudsforvaltning. #Sikkerforvaltning #Tilskud

Energistyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2020

Vil du være med til at sætte skub i den grønne omstilling? Har du flair for tal og god tilskudsforvaltning? Kan du se på tværs og skabe effektive arbejdsgange? Så har Energistyrelsen et spændende job der passer til dig!

 

Om jobbet

Du vil blive en del af Energistyrelsens complianceteam, som arbejder for, at Energistyrelsen har en betryggende og ensartet forvaltning på tilskuds-, gebyr- og indkøbsområdet.

 Gennem handlingsorienteret rådgivning, vejledning og interne kontroller arbejder Compliance på at gøre det let for vores kollegaer at handle i overensstemmelse med god og effektiv forvaltningspraksis.

 

Dine opgaver vil bestå i at:

  • rådgive styrelsens faglige medarbejdere om effektiv tilskudsforvaltning,

  • videreudvikle styrelsen koncept for tilskudsadministration,

  • udvikle, vedligeholde og implementere instrukser, forretningsgangsbeskrivelser mv.,

  • bistå med at foretage styrelsens interne kontroller på tilskudsområdet samt

  • sikre implementering af og undervisning i de nye retningslinjer for tilskudsadministration i staten i Energistyrelsen, i samarbejde med dine kollegaer.

 

Herudover vil der være mulighed for at arbejde med større selvstændige analyser og projekter som f.eks. strategisk og økonomisk analyse af puljeøkonomi.

 

Du bliver en del af styrelsens økonomikontor, som samlet set består af 19 medarbejdere, og er opdelt i et budgetteam og et regnskabs- og complianceteam. Du vil indgå i regnskabs- og complianceteamet, som foruden dig består af 10 medarbejdere og en regnskabschef.

 

Om dig

Vi søger en medarbejder med en relevant videregående økonomisk/ samfundsfaglig uddannelse og erfaring inden for tilskudsadministration. Du kender Økonomistyrelsens vejledning om effektiv tilskudsforvaltning ud og ind og er også fortrolig med Budgetvejledningen.

 Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med det tilskudsadministrative system (TAS).

 

Som person skal du have gode samarbejdsevner samt være struktureret. Du skal have styr på detaljerne uden at miste overblikket. Du er grundig af natur og har høje faglige standarder.

 

Om os

I Energistyrelsen arbejder vi for at gøre en forskel hver eneste dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

 

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

 

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

 

Energistyrelsen har årligt en bevilling på ca. 900 mio. kr. til udmøntning af tilskud på reservationsbevillinger, samt udbetaling af tilskud til vedvarende energi på 7,5 mia. kr. årligt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker som fuldmægtig eller konsulent efter kvalifikationer i henhold til AC- overenskomsten indgået mellem Finansministeriet og Akademikerne.

 

Ansættelsesområdet er Klima- Energi, Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

 

Ansættelsesdatoen er snarest eller senest 1. december 2020. Arbejdsstedet vil være i København.

 

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til kontorchef Mads Nørgaard, tlf. 33 92 78 23 eller mail msdn@ens.dk, eller regnskabschef Morten Kehlet Strange, tlf. 33 92 79 00 eller mail mnks@ens.dk.

 

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Ansøgning 

Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget.

 

Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest mandag den 5. oktober 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 43 og 44.

 

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


Del dette job

Alternativ adresse



Kontakt

Energistyrelsen

Adresse 1
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Tlf
33 92 67 00
Adresse 2
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81080229
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Miljø og energi
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Energistyrelsen

Adresse
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København
Danmark
Tlf: 33 92 67 00
Praktisk information
Indrykket
14-09-2020
Ansøgningsfrist
05-10-2020
Kviknummer
LJA-81080229
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Miljø og energi
Beliggenhed