Gem annonce
Egedal Kommune

Egedal Kommune,

Storkøbenhavn
02-08-2018

Egedal Kommune søger en økonomikonsulent/controller til Center for Social Service

Kontakt

Egedal Kommune

Dronning Dagmars Vej 200
3650
Ølstykke
Danmark
Tlf: 72 59 60 00
Praktisk information
Oprettet:
02-08-2018
Udløber:
22-08-2018
Kviknummer:
LJA-64019248
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Vi søger en engageret og nytænkende controller, som skal bidrage til at forbedre økonomistyringen på det specialiserede socialområde, og som forstår vigtigheden af valide grunddata for god økonomistyring.

Du bliver en del af Center for Social Service, som dækker det meste af det specialiserede område og er organiseret i en myndigheds- og udfører-afdeling. Vi er i alt ca. 350 medarbejdere. Vi har et tæt og praksisudviklende samarbejde mellem afdelingerne, der sikrer, at vi udvikler de tilbud, som borgerne har brug for.

Stillingen er i Centrets sekretariat sammen med 6 andre kollegaer. Der er et godt og fleksibelt arbejdsmiljø i afdelingen, og vi har med en uformel omgangstone og godt humør.

Du vil få en nøglerolle i centrets aktivitetsbaserede styring. Det er en stilling med en udadvendt profil, hvor der er meget samarbejde med det socialfaglige personale og ledelse på tværs af i organisationen. Det forventes derfor, at du er i stand til at opbygge og vedligeholde relationer, samt at du har interesse for sociallovgivningen.

Tjenestestedet er Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Opgaver

  • Opfølgning og controlling af driften på centrets udførende enheder

  • Prognosticering af udgifter på det specialiserede socialområde i samarbejde med fagpersonalet på området

  • Ledelsesinformation

  • Udarbejdelse af budgetgrundlag og budgetopfølgning

  • Regnskabsforklaringer i forbindelse med årsregnskab

  • Samarbejde og sparring med kommunens centrale økonomifunktion

  • Ad hoc-analyser

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse som for eksempel cand. scient. adm., cand.merc., cand.oecon. eller lignende. Du er analytisk stærkt funderet, og kan systematisere og behandle data primært ved anvendelse af Excel. Det er en fordel, hvis du har relevant erfaring, men dine faglige kompetencer og din personlighed vægter højere for os. Vi ser derfor gerne ansøgninger fra dygtige og målrettede nyuddannede kandidater.

En stor del af jobbet er direkte controlling i form af afstemning og validering af de data, der ligger til grund for området økonomiske prognoser. Det er derfor også vigtigt, at du har sans for detaljen og går op i at levere retvisende prognoser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Det er en fast stilling på 37 timer om ugen i gennemsnit. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og Ny løn.

Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgningsfristen er onsdag den 22. august 2018, og der holdes samtaler fredag den 29. august.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2018.

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for CSS-Sekretariatet Mikael Bonderup Laursen på tlf. 7259 6500.


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Forsyningstilsynet
København, Storkøbenhavn
Frist:
21-08-2018
Rigsrevisionen
Storkøbenhavn
Frist:
23-08-2018