Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dynamisk sektionsleder søges til Fødevarestyrelsens Center for Dyresundhed

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
22-03-2021

Brænder du for ledelse og udvikling af fagligt stærke og dygtige medarbejdere. Er du frisk på at løfte store samfundsvigtige opgaver i orkanens øje så se nærmere her!

Opgaver

Fødevarestyrelsen er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi er stærkt optagede af at skabe værdi gennem vores indsats, og hvor vi ofte har mediernes, politikernes og erhvervets bevågenhed.

Du får en spændende ledelsesopgave, en nøglerolle i organisationen med mange kontaktflader og en udfordrende arbejdsdag i et godt arbejdsmiljø med uformel atmosfære og engagerede kollegaer. Vi har en høj faglig standard og fokus på godt lederskab.

Du bliver direkte personaleleder for to teams lige nu med i alt 15 medarbejdere. Det ene team arbejder med import og samhandel af dyr inden for EU samt mærkning af dyr. Det andet team beskæftiger sig med de mange indsatser, som Fødevarestyrelsen fortsat har i relation til COVID-19 i mink samt forkontoret for hele centeret.

Ledelsesopgaven indebærer, at du sætter de rette rammer for teamets og medarbejdernes udvikling og opgaveløsning herunder prioritering af opgaver samt sikre en rettidig og kvalitetssikret ministerbetjening, styrelsessvar, pressehåndtering mm. Ledelsesopgaverne vil således være centreret omkring personaleledelse, coaching af medarbejdere i deres faglige løsning af opgaverne og styrkelse af processerne omkring opfyldelse af strategier mm.

Som sektionsleder vil du endvidere repræsentere Fødevarestyrelsen ved eksterne møder med andre myndigheder og organisationer.

Du kommer til et indgå i et lederteam med to enhedschefer og tre sektionsledere, som i fællesskab tager et tværgående ansvar for hele centerets opgavevaretagelse og den tværfaglige prioritering.

Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund med stærke generalist kompetencer f.eks. cand.scient. pol. eller cand. jur. Det vil være en fordel, hvis du allerede har ledelseserfaring. Men gode samarbejdsevner, talent for og lyst til ledelse er det vigtigste.

Du har kendskab til offentlig styring og forvaltning og har fra tidligere jobs vist, at du har flair for at arbejde med opgaver i en politisk styret organisation, og at du kan sætte klare mål for dig selv og dine medarbejdere. Det er også en fordel, hvis du har arbejdet med teamudvikling i tidligere jobs.

Vi lægger desuden vægt på, at du har forståelse for processer, har en skarp pen og har gennemslagskraft. Du skal kunne begå dig på alle niveauer i organisationen og være god til at etablere netværk og indgå i tværgående samarbejde.

Det falder dig naturligt at vælge en ledelsesstil, hvor anerkendelse og ordentlighed er nøgleord, og du omgås mennesker med en naturlig venlighed og engagement. Som leder er du synlig, og kommunikation og åbenhed er centralt i din ledelsesstil. Du ser muligheder i dine medarbejdere og forstår at udvikle og motivere dem på en empatisk måde. Du er initiativrig, kan bevare roen og træffe ansvarlige beslutninger også i pressede situationer.

Du har et godt humør og en god portion humor.

Om os

Center for Dyresundhed er et af Fødevarestyrelsens fagcentre. Centeret kommer i 2021 til at bestå af ca. 50 medarbejdere, heraf 10 jurister.

Center for Dyresundhed er ansvarlig for udarbejdelse af lovgivning, forvaltning og vejledning inden for områder som omsætning af levende dyr, beskyttelse af dyr under transport, mærkning af dyr samt national omsætning af animalske biprodukter. Opgaverne omfatter herudover samarbejde og forhandling i internationale fora samt udarbejdelse af skriftligt materiale til direktion, minister, Folketing m.fl. Derudover er Center for Dyresundhed ansvarlig for udviklingen og koordineringen af det veterinære beredskab i Danmark både strategisk og operationelt. Centeret beskæftiger sig i den forbindelse med national overvågning og rapportering af forekomsten af alle husdyrsygdomme/zoonoser som f.eks. fugleinfluenza og COVID-19 i mink og koordinerer Danmarks samarbejde om bekæmpelse af alvorlige husdyrsygdomme nationalt og internationalt.

Vi tilbyder

Fødevarestyrelsen fokuserer på udvikling og fleksibilitet. Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling og er en arbejdsplads, der giver mulighed for balance mellem fritid og arbejdsliv.

Fødevarestyrelsen/Dyresundhed er beliggende i Glostrup tæt på stationen, hvor der er gode transportmuligheder, ligesom der er gode parkeringsforhold ved styrelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling. Der er tale om en fuldtidsstilling og ansættelse som chefkonsulent med personaleansvar.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job senest den. 8 april 2021. Du søger stillingen ved at trykke på Søg stillingen.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Er du interesseret?

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kontorchef Camilla Brasch Andersen tlf. 72 27 65 23 eller sektionsleder Jan Bay-Smidt 72 27 67 33.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse 1
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Adresse 2
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-03-2021
Udløber
08-04-2021
Kviknummer
LJA-81859976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Fødevarestyrelsen

Adresse
Stationsparken 31-33
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-03-2021
Ansøgningsfrist
08-04-2021
Kviknummer
LJA-81859976
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed