Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtigste samfundsøkonomer til klima- og energidagsordnen

Viegand Maagøe A/S

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-05-2021

Vi har travlt og søger to nye kollegaer til vores afdeling for Strategi, Samfundsøkonomi og Finansiering. Grøn omstilling rykker hurtigt både herhjemme og internationalt, og der er rift om vores dybe kompetencer og evner til at arbejde tværfagligt for at skabe innovative grønne løsninger, der virker. Vi er 60 konsulenter i København og Århus, der arbejder i hele verden, og vi mangler dig. Hvis profilen er dig, så skriv til os hurtigst muligt.

Arbejdet vil blandt andet omfatte projektledelse, kunderelationer og fagligt input i forbindelse med:

  • Strategisk planlægning på nationalt, kommunalt og virksomhedsniveau

  • Datadrevne samfundsøkonomiske og finansielle analyser

  • Finansieringsstrategier og transaktionsrådgivning.

Du vil indgå i vores team for Strategi, Samfundsøkonomi og Finansiering og bidrage til teamets forretningsmæssige og faglige udvikling.

Du er

fagligt stærkt funderet, analytisk, struktureret, selvstændig og initiativrig. Du har et indgående kendskab til udfordringerne i forbindelse med grøn omstilling på tværs af sektorer. Du har en samfundsfaglig kandidatgrad, gerne kombineret med indsigt i miljø eller ingeniørvidenskab, og praktisk indsigt i en eller flere af følgende områder; energi, klima, vand, affald, transport.

Du har mindst 5 års erfaring fra relevant arbejde hos myndigheder, finansieringskilder, industrien og/eller konsulentbranchen.

Du har måske erfaring med projektledelse og kunderelationer for grøn omstilling af byer eller virksomheder og kunne tænke dig at arbejde videre med dette i tværfaglige opgaver i Danmark og udlandet.

Du er god til at kommunikere resultaterne af komplicerede analyser på en intuitiv måde for interessenter og beslutningstagere.

Du er åben overfor kortere rejser, da vi har kunder i hele verden. 

Vi er
et konsulenthus med fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe grøn omstilling. Vi arbejder med 4 kompetencer, som vi ser som nøglen til reel grøn omstilling:
Teknisk rådgivning, strategisk udvikling, grøn finansiering, og kommunikation & adfærd.

Vi arbejder selvstændigt og fleksibelt i et professionelt miljø fyldt med humor og selvironi. Vi forhandler løn og ansættelsesvilkår individuelt og efter kvalifikationer.

Er det lige dig? Så send et CV og en kort motiveret ansøgning til job@viegandmaagoe.dk

Du er også velkommen til at kontakte Carsten Glenting, Partner og afdelingschef, Viegand Maagøe, cag@viegandmaagoe.dk, +45 21 64 34 89.

Deadline er 28 maj, men vi tager løbende ansøgere ind til samtale.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Viegand Maagøe A/S

Adresse 1
Nørre Farimagsgade 37
1364 København K
Danmark
Adresse 2
Nørre Farimagsgade 37
1364 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-05-2021
Udløber
28-05-2021
Kviknummer
LJA-82044876
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Viegand Maagøe A/S

Adresse
Nørre Farimagsgade 37
1364
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-05-2021
Ansøgningsfrist
28-05-2021
Kviknummer
LJA-82044876
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed