Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige akademiske sagsbehandlere til Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-09-2022

Er du interesseret i offentlig sagsbehandling, og vil du være med til at løfte opgaven med at administrere den store indefrysningsordning for energiudgifter, som regeringen og hovedparten af Folketingets partier præsenterede den 23. september?  Du bliver en del af et nyt team i Erhvervsstyrelsen, som skal sagsbehandle ansøgninger fra energiselskaberne og vejlede energiselskaber, borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset en del af betalingen af energiudgifterne.

På baggrund af de stigende energipriser har regeringen indgået en politisk aftale om muligheden for at få indefrosset en del af betalingen af energiregningerne. Erhvervsstyrelsen har fået ansvaret for at administrere opgaven med at behandle ansøgninger fra energiselskaberne, og vi søger derfor akademiske medarbejdere til at udarbejde vejledninger, sagsbehandle ansøgninger samt vejlede borgere og virksomheder om mulighederne for at få indefrosset dele af energiregningen. Du bliver en del af et nyt team på ca. 30 medarbejdere, som skal løfte opgaven, i første omgang frem til udgangen af juni 2023. Der tages forbehold for om lovforslaget endeligt bliver vedtaget.

Om opgaven

Du vil indgå i et team af sagsbehandlere, hvor din primære opgave bliver at:

 • Udarbejde vejledninger til sagsbehandling
 • Sagsbehandle ansøgninger om likviditet fra energiselskaberne og energiintensive virksomheder
 • Besvare henvendelser fra energiselskaber, borgere og virksomheder på telefon og e-mail
 • Håndtere og kvalitetssikre mere komplekse sager

Om dig

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse, fx inden for samfundsvidenskaben eller økonomi. Derudover vil generel erfaring med sagsbehandling eller forvaltning i offentligt regi være en fordel, men det er ikke en forudsætning.

Du skal som person besidde: 

 • Gode samarbejdsevner
 • Analytiske kompetencer
 • En systematisk, vedholdende og detaljeorienteret tilgang til opgaver
 • Gode formidlingsevner ift. både praktiske, tekniske og faglige emner
 • Evnen til at skabe holdånd/positiv stemning
 • Evnen til at agere serviceminded over for virksomheder og borgere
 • Gerne en god forståelse for tal, økonomi og IT

Vi lægger derudover vægt på, at du er åben og udadvendt, indgår i den løbende udvikling af vores faglighed og arbejdsgrundlag, kan arbejde selvstændigt, men også har interesse for at indgå i et team af medarbejdere, der arbejder tæt sammen. Du trives med rutineprægede driftsopgaver, som du kan se vigtigheden i at løfte. Det er samtidig vigtigt, at du kan trives med en omskiftelig hverdag.

Om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1200 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Østerbro i København.  

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder. 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk   

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig.

Der forventes at være tale om et større antal midlertidige stillinger med ansættelse foreløbig frem til 30. juni 2023.

Yderligere information om stillingerne kan fås ved henvendelse til kontorchef Christoffer Kjældgaard Giwercman på tlf: +45 35 29 12 49 eller chef for lønkompensationsordningen Morten Uhrskov på tlf. +45 35 29 10 31.

Bemærk at der grundet ekstraordinær travlhed kan være begrænset tilgængelighed.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt og senest søndag den 23. oktober.  

Vi holder løbende samtaler i oktober måned.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen   

 

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-09-2022
Udløber
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84080352
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-09-2022
Ansøgningsfrist
23-10-2022
Kviknummer
LJA-84080352
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed