Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtige akademikere til styringen af kommunens overordnede økonomi i Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-03-2019

Vil du være en central del af økonomistyringen i Københavns Kommune? Er du talstærk og har kommunaløkonomisk forståelse? Har du lyst til at arbejde i en politisk hverdag med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.  

 

Center for Økonomi i Økonomiforvaltningen søger akademikere til at indgå i centerets arbejde med koordinering af den overordnede økonomiske styring i kommunen. Centeret er tæt på Økonomiforvaltningens direktion samt den politiske beslutningsproces og koordinerer kommunens budget på ca. 50 mia. kr. Centeret har ansvaret for at tilrettelægge økonomistyringen i kommunen samt tilrettelægge processerne for budgettet, budgetopfølgningen og regnskabet. Centeret har desuden områdeansvaret for kommunens syv forvaltninger, hvor der er tæt dialog og koordinering med forvaltningerne om den økonomiske udvikling. Center for Økonomi består af syv teams med i alt 95 engagerede medarbejdere, og vi har en uformel og humørfyldt omgangstone i centeret. 

 

Opgaverne i centeret omfatter bl.a. 

  • Betjening af direktionen og politikere i forbindelse med politiske forhandlinger om budget, anlægsstyring, økonomiske sager mv. 

  • Styring af kommunens udgiftsrammer og forretningsgange for den tværgående budgetproces samt budgetopfølgning 

  • Fastlægge kommunens overordnede styring på økonomiområdet 

  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, økonomiske beregninger og analyser til direktion og politikere 

  • Behandling af de syv fagforvaltningernes budgetter og indstillinger 

 

Din opgaveportefølje vil blive tilpasset dine faglige kvalifikationer. 

 

Om dig 

Vi forventer, at du har en lang videregående, samfundsvidenskabelig uddannelse, eksempelvis cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller cand.scient.adm. Du har gerne mindst et par års erfaring fra en politisk styret organisation, men kan også være nyuddannet med flair for tal og økonomi. Kendskab til kommunaløkonomi er en fordel, men ikke et krav. 

 

Vi vil lægge vægt på, at du: 

  • har talforståelse 

  • kan overskue store informationsmængder og holde mange bolde i luften 

  • er processtærk og kan følge en opgave i mål 

  • er en holdspiller, der kan samarbejde på tværs af organisationen 

  • er en god formidler både skriftligt og mundtligt 

 

Ansættelsesvilkår 

Vi tilbyder en fast stilling samt et barselsvikariat. Barselsvikariatet vil som minimum være fastsat til seks måneder med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesstedet er Københavns Rådhus.  

 

Vil du vide mere 

For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Stig Hansen på 2440 5334 eller teamleder Henrik Krogsgaard på 4022 3429. 

 

Center for Økonomi er en del af Økonomiforvaltningen, som du kan læse mere om på: http://www.kk.dk/da/om-kommunen/forvaltninger/oekonomiforvaltningen

 

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 5. april 2019 

 

 

Om Økonomiforvaltningen 

Økonomiforvaltningen er én ud af i alt syv forvaltninger i Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen varetager de overordnede og koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, informationsvirksomhed og den generelle udvikling i øvrigt. Endvidere varetager Økonomiforvaltningen sekretariatsbetjening af Overborgmesteren, Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen. 


Del dette job

Kontakt
Københavns Kommune
Rådhuspladsen 1
1599 København V
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
05-04-2019
Kviknummer
LJA-71820336
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Stiftung Gedenkstätte Berlin Hohenschönhausen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
1599
København V
Praktisk information
Oprettet
22-03-2019
Udløber
05-04-2019
Kviknummer
LJA-71820336
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi og regnskab
Beliggenhed