Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig studentermedhjælper til HR og Kommunikation

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
28-05-2020
Vi søger en engageret studentermedhjælper til Team Jura, som er en del af HR og Kommunikation. Sammen med kollegaerne i teamet skal du løfte en bred vifte af opgaver inden for HR blandet andet på det personalejuridiske område, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dit CV. Vores arbejde er med til at sikre, at Absalon kan levere uddannelser af høj kvalitet, som har de studerende i centrum.

Absalon er en professionshøjskole i vækst med et stærkt fokus på undervisning af høj kvalitet, studieengagement og regional forankring. Vi har tolv professionsbacheloruddannelser i otte byer, et efter- og videreuddannelsesprogram i vækst og en stærk udvikling inden for forskning og udvikling.

Din profil
Som studentermedhjælper i Team Jura bliver du en vigtig del af teamet, så det er væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Du er systematisk. Det ligger dig naturligt at være struktureret, initiativrig og detalje orienteret. Du forstår vigtigheden af, at vi håndterer personfølsomme oplysninger på en god og sikker måde.

Kendskab til HR området. Det er en fordel, hvis du kender til arbejdet i en HR afdelingen i staten, og kender til arbejdsgangene inden for rekruttering og lønforhandlinger. Du interesserer dig for administration, og er åben for mange forskelligartede opgaver. Det falder dig nemt at arbejde med formler i Excel og fletteskabeloner i Word, og du har som person flair for systemer.

Du er selvstændig og fleksibel i forhold til opgaveløsning. Du tager fat, hvor der er behov og løfter de rutineprægede opgaver. Du er klar på at springe til, når der er kollegaer, der beder om hjælp.

Derudover forventer vi os, at du:
  • er studerende på kandidatniveau.
  • har mindst to år tilbage af din studietid.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper vil din arbejdsdag fx kunne bestå af følgende opgaver:

Opdatering på A-net. Vores intranet hedder A-net, og du vil få til opgave løbende, at opdatere vores indhold. Du skal holde styr på diverse lister og løbende opdatere både lister og mailgrupper vedrørende de tillidsvalgte.

Administrative opgaver som en del af hverdagen. Dine arbejdsopgaver som studentermedhjælper vil ofte have et administrativt afsæt, og det er vigtigt for os, at du er åben for at rutineopgaver også er en del af din hverdag.

Rekruttering og ansættelser. Du får en vigtig administrativ rolle i at hjælpe ledelsen med deres rekrutteringsproces. Nogle af de skridt der er i den proces er: oprette stillingsopslag i vores rekrutteringssystem, indkalde kandidater til samtaler, sende afslag, indhente oplysninger til brug for ansættelse, udarbejde ansættelseskontrakter, lønaftaler mv.

Dine kollegaer
Team Jura består af 5 engagerede medarbejdere. Vi er en del af HR og Kommunikation som organisatorisk er placeret under professionshøjskoledirektørens område. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, solid faglighed og at der er højt til loftet. Du vil få ansættelsessted i Sorø. I påsken 2021 flytter vi til det nybyggede campus i Slagelse helt tæt på stationen.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på deltid vi vil gerne have du starter den 1. juli 2020. Du kan være ansat som studentermedhjælper så længe du er studerende, da det er en forudsætning for ansættelsen.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Tine Krogh, 72481876
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side, senest den 12. juni 2020.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Adresse 1
Slagelsevej 7
4180 Sorø
Danmark
Adresse 2
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-05-2020
Udløber
12-06-2020
Kviknummer
LJA-80344086
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Professionshøjskolen ABSALON i Region Sjælland

Adresse
Slagelsevej 7
4180
Sorø
Praktisk information
Indrykket
28-05-2020
Ansøgningsfrist
12-06-2020
Kviknummer
LJA-80344086
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Kommunikation og medier, Kontor og administration
Beliggenhed