Gem annonce

Erhvervsstyrelsen,

København
13-01-2018

Dygtig studentermedhjælper til Data og Digital Vækst i Erhvervsstyrelsen

Kontakt

Erhvervsstyrelsen

Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2018
Udløber:
29-01-2018
Kviknummer:
LJA-54625043
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Har du lyst til at arbejde med at styrke dansk erhvervslivs vækstvilkår og virksomhedernes anvendelse af ny teknologi og nye digitale forretningsmodeller? Og har du faglige kompetencer inden for kvantitative og kvalitative analyser? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i området Data og Digital Vækst i Erhvervsstyrelsen. 
 
I Data og Digital Vækst arbejder vi med at skabe gode rammer for dansk erhvervslivs digitalisering (digital vækst). Vi er bl.a. tæt involveret i regeringens strategi for digital vækst og gennemførelsen af den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2016-2020. Området har samtidig en rolle som Erhvervsstyrelsens tværgående analyseenhed og arbejder med at fremme anvendelse af Big Data til bl.a. forbedret erhvervsservice, kontrol og tilsyn mv. 
 
Om stillingen 
Du vil som vores nye studentermedhjælper bl.a. skulle bidrage til at:  
  • udarbejde desk research og analyser på relevante erhvervspolitiske områder 
  • gennemføre statistiske analyser af data fra Danmarks Statistik fx om virksomhedernes anvendelse af IT samt styrelsens egne dataregistre, bl.a. CVR- og regnskabsdata 
  • opgaver af mere praktisk karakter, fx i forbindelse med planlægning og afholdelse af arrangementer mv. 
 
Du vil blive en del af et analytisk og politisk tænkende område, som indgår i tætte samarbejder med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, herunder virksomheder, interesseorganisationer og eksperter.  
 
Om dig 
Du er i gang med en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og har et par år tilbage af studiet. 
 
Det forventes derudover, at du:  
  • har interesse for digitalisering, data og erhvervslivets vækstvilkår 
  • har analytiske kompetencer og erfaring med at strukturere og analysere registerdata 
  • har avanceret kendskab til Microsoft Excel og er dygtig til at programmere i fx SAS eller STATA og evt. Tableau 
  • er en god formidler både skriftligt og mundtligt 
  • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen 
  • er en positiv person, der formår at indgå i tværgående samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. 
 
Om os  
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. 
 
Vi arbejder for, at virksomhederne kan skabe vækst og dermed de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 
 
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk
 
Ansættelse   
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet.  
 
Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er frisk på at knokle ekstra i travle perioder. 
 
Tiltrædelse vil være den 1. marts 2018 eller hurtigst muligt. 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Malene Stidsen på tlf. +45 35 29 12 23 eller teamleder Lars Bønløkke Le på tlf. +45 35 29 11 77. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på tlf. +45 91 33 70 37. 
 
Interesseret? 
Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 29. januar 2018 kl. 12
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Populære job

Projektleder til bæredygtighedsindsats

Wonderful Copenhagen
Frist: 
26-01-2018

Regnskabschef

FOF København
Frist: 
01-02-2018

Vil du være Danske Advokaters nye retschef?

Danske Advokater
Frist: 
26-01-2018
Lignende job
PLUS AGENCY ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
22-01-2018
Memox & Øresund Psykoterapi ApS
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2018