Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig studentermedhjælper til Data og Digital Vækst i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-01-2018

Har du lyst til at arbejde med at styrke dansk erhvervslivs vækstvilkår og virksomhedernes anvendelse af ny teknologi og nye digitale forretningsmodeller? Og har du faglige kompetencer inden for kvantitative og kvalitative analyser? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i området Data og Digital Vækst i Erhvervsstyrelsen. 
 
I Data og Digital Vækst arbejder vi med at skabe gode rammer for dansk erhvervslivs digitalisering (digital vækst). Vi er bl.a. tæt involveret i regeringens strategi for digital vækst og gennemførelsen af den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi 2016-2020. Området har samtidig en rolle som Erhvervsstyrelsens tværgående analyseenhed og arbejder med at fremme anvendelse af Big Data til bl.a. forbedret erhvervsservice, kontrol og tilsyn mv. 
 
Om stillingen 
Du vil som vores nye studentermedhjælper bl.a. skulle bidrage til at:  
  • udarbejde desk research og analyser på relevante erhvervspolitiske områder 
  • gennemføre statistiske analyser af data fra Danmarks Statistik fx om virksomhedernes anvendelse af IT samt styrelsens egne dataregistre, bl.a. CVR- og regnskabsdata 
  • opgaver af mere praktisk karakter, fx i forbindelse med planlægning og afholdelse af arrangementer mv. 
 
Du vil blive en del af et analytisk og politisk tænkende område, som indgår i tætte samarbejder med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, herunder virksomheder, interesseorganisationer og eksperter.  
 
Om dig 
Du er i gang med en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og har et par år tilbage af studiet. 
 
Det forventes derudover, at du:  
  • har interesse for digitalisering, data og erhvervslivets vækstvilkår 
  • har analytiske kompetencer og erfaring med at strukturere og analysere registerdata 
  • har avanceret kendskab til Microsoft Excel og er dygtig til at programmere i fx SAS eller STATA og evt. Tableau 
  • er en god formidler både skriftligt og mundtligt 
  • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen 
  • er en positiv person, der formår at indgå i tværgående samarbejde med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. 
 
Om os  
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. 
 
Vi arbejder for, at virksomhederne kan skabe vækst og dermed de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 
 
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk
 
Ansættelse   
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet.  
 
Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men forventer til gengæld, at du er frisk på at knokle ekstra i travle perioder. 
 
Tiltrædelse vil være den 1. marts 2018 eller hurtigst muligt. 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Malene Stidsen på tlf. +45 35 29 12 23 eller teamleder Lars Bønløkke Le på tlf. +45 35 29 11 77. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på tlf. +45 91 33 70 37. 
 
Interesseret? 
Lyder det som noget for dig? Så klik på Søg stilling-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest mandag den 29. januar 2018 kl. 12
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 

Del dette job

Kontakt
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Kontakt
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2018
Udløber
29-01-2018
Kviknummer
LJA-54625043
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-01-2018
Udløber
29-01-2018
Kviknummer
LJA-54625043
Jobtype
Studenterjob
Fag
Administration, Analyse, Politik og samfund
Beliggenhed