Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig projekt- og porteføljecontroller til Teknik- og Miljøforvaltningens anlægsstyringsteam

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020

Genopslag

 

Motiveres du af at sikre en solid styring af forvaltningens godt 1.400 anlægsbevillinger? Har du blik for detaljen, samtidigt med at du kan bevare overblikket over en stor portefølje?

 

Er du skarp til tal, og kan du indgå i en konstruktiv dialog med forvaltningens mange projektledere om controlling af tid og økonomi? Og vil du være med til at forbedre vores arbejdsprocesser, så vi leverer endnu bedre resultater?

 

Så er det dig, vi søger.

 

Vi søger en erfaren projekt- og porteføljecontroller med gode styringskompetencer og kendskab til anlægsområdet til forvaltningens dygtige anlægsstyringsteam.

 

Om os

Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at drifte og udvikle byen til gavn for borgere, brugere og erhvervsliv. Derudover har forvaltningen ansvaret for de fysiske forandringer i byen fra byfornyelsesprojekter til asfaltarbejder.

 

Teknik- og Miljøforvaltningen anlægger for mere end en halv milliard kroner årligt. Team Anlægsstyring varetager anlægsstyringen for hele Teknik- og Miljøforvaltningen. Vores anlægsportefølje på omkring 8,5 mia. kr. fordelt på godt 1.400 anlægsbevillinger har stor politisk bevågenhed.

 

Om jobbet

Du skal primært arbejde med styring af hele forvaltningens anlægsportefølje med fokus på controlling i forhold til overholdelse af tid og økonomi i forvaltningens mange anlægsprojekter.

 

Du får en stor kontaktflade i hele organisationen, og du skal både kunne understøtte ledelsen og vores faglige enheder. Du vil derfor få en central rolle i at sikre solid styring af forvaltningens mange anlægsprojekter, og du kommer til at arbejde tæt på forvaltningens mange projektledere og enhedschefer samt få en konstruktiv dialog med chefgruppen og direktionen.

 

Som projekt- og porteføljecontroller har du ansvaret for opfølgning og styring af anlægsporteføljen.

 

Du skal bl.a. varetage følgende opgaver

 • De fire årlige anlægsopfølgninger, herunder vil du indgå i den månedlige- og kvartalsvise budgetopfølgning af forvaltningens anlægsprojekter. Du får også selvstændigt ansvar for opfølgning og styring af dele af forvaltningens anlægsportefølje

 • Understøtte organisationen i arbejdet med anlægsopfølgning og yde service, support og sparring til projektledere og chefer i hele projektets levetid

 • Udarbejde og udvikle vores projektrapportering og ledelsesinformation

 • Indgå i arbejdet med at optimere vores arbejds- og opfølgningsprocesser, så vi opnår bedre resultater

 • Besvarelse af diverse spørgsmål vedr. kommunaløkonomiske og bevillingstekniske spørgsmål

 • Diverse ad hoc-opgaver ift. formidling og strukturering af større datamateriale

 

Du bliver del af et dynamisk team på omkring 10 akademikere, som alle arbejder med styring af anlægsområdet. Arbejdsdagen er kendetegnet ved godt humør, faglighed og høje ambitioner. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer, som står klar til at hjælpe dig godt i gang.

 

Om dig

For at lykkes i jobbet som vores nye projekt- og porteføljecontroller, tænker vi, at du

 • er en projekt- og porteføljecontroller med solid erfaring fra en lignende stilling fx fra en politiskstyret organisation

 • motiveres af at arbejde med at sikre solid styring af en stor anlægsportefølje

 • er struktureret, har god talforståelse og har lyst til at arbejde med anlægsprojekter

 • har blik for detaljen, samtidigt med at du kan holde overblikket i en omskiftelige hverdag, hvor der løbende kommer nye bestillinger

 • er åben, opsøgende, udadvendt og serviceminded og kan lide at gå i dialog med projektledere med mange forskellige bygge- og anlægsmæssige baggrunde

 • har lyst til at arbejde med værktøjsunderstøttede projektprocesser. Det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til Københavns Kommunes SAP-baserede økonomisystem (Kvantum) og Primavera

 • har en relevant akademisk baggrund fx cand.polit., cand.merc. eller lignende

 • er ansvarlig og lykkes med at få dine opgaver i mål både ift. tid og kvalitet

 • kan håndtere en stor opgaveportefølje og forstår at arbejde selvstændigt med dine opgaver

 • trives ved at være en del af et team, hvor alle bidrager til den fælles opgaveløsning, og hvor der til tider er et højt arbejdstempo

 

Vi er en organisation i udvikling, og som projekt- og porteføljecontroller i Team Anlægsstyring bliver du en del af denne udvikling. Du skal derfor være med til at sikre, at vi forsat løser opgaverne på den mest optimale måde.

 

Det er derudover en fordel, men ikke et krav, hvis du har kommunal eller statslig erfaring med anlægsområdet fx fra en større kommune, et ministerium eller bygge- og anlægsbranchen.

 

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde i Teknik- og Miljøforvaltningen i hjertet af København. Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer i et positivt og fagligt stærkt arbejdsmiljø med gode muligheder for kollegial og ledelsesmæssig sparring.

 

Vi er ca. 10 medarbejdere i Team Anlægsstyring og har en uformel omgangstone.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Tiltrædelse den 1. maj 2020 eller snarest muligt.

 

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Philip Kristian Holst på 3032 7643 eller teamkoordinator Jonas Christensen på 2496 9707.

 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 14. april 2020

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse 1
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 37
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79929811
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen

Adresse
Islands Brygge 37
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
24-03-2020
Ansøgningsfrist
14-04-2020
Kviknummer
LJA-79929811
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring
Beliggenhed