Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig og engageret student til Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2019

Dansk Erhverv søger en dygtig student med overblik, energi og gode samarbejdsevne til at hjælpe os i vores daglige arbejde for vores medlemmer og et stærkt dansk erhvervsliv.

Markedet for Rådgivning & Videnservice er del af erhvervsorganisationen og arbejdsgiverforeningen Dansk Erhverv, som holder til på Børsen i København. Herfra varetager vi politiske interesser på vegne af og sammen med en lang række medlemsvirksomheder og brancheforeninger. Virksomhederne findes bl.a. indenfor it, tele, revision, vikar- og rekruttering, reklame, PR og design.

Jobbet              

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • Planlægge og gennemføre medlemsarrangementer
  • Bistå med sekretariatsbetjeningen af brancheforeninger og udvalg
  • Understøtte løbende medlemspleje og akkvisition
  • Bistå med at udarbejde analyser, undersøgelser og publikationer
  • Understøtte kommunikationsarbejdet på forskellige platforme

 

Du vil referere til markedschefen, men vil samarbejde med alle husets specialister samt vores mange medlemmer. Du bliver i det daglige en del af et team bestående af 10 erfarne politiske konsulenter, som arbejder dedikeret for vores medlemmer og lægger stor vægt på samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen.

Med i bagagen har du

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse (inden for eksempelvis kommunikation, business eller politik), og kan fremvise gode karakterer samt anden relevant erfaring fra eksempelvis arbejde i en politisk organisation.
  • Du er struktureret og har et godt overblik kombineret med gode både skriftlige og mundtlige formuleringsevner.
  • Du kan arbejde selvstændigt med opgaver, som kræver planlægning og koordinering, fx planlægning og gennemførelse af medlemsarrangementer.
  • Du går dedikeret og pligtopfyldende til dine opgaver som fx sekretariatsopgaver, der indebærer at udarbejde skriftlige oplæg og analyser.

 

Arbejdstiden vil være 15 timer ugentligt.

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger hos markedschef Louise Riisgaard på tlf. 3374 6282 eller mail lri@danskerhverv.dk.

Ansøgning bilagt cv og karakterbevis sendes via vores hjemmeside www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger senest den 1. juni 2019. Samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter, og ansættelsen starter pr. 1. august 2019.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-05-2019
Udløber
12-06-2019
Kviknummer
LJA-73327425
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Analyse, Analyse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-05-2019
Ansøgningsfrist
12-06-2019
Kviknummer
LJA-73327425
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Administration, Analyse, Analyse
Beliggenhed