Gem annonce

Dygtig jurist til Landdistriktsudvikling Erhvervsstyrelsen Nykøbing Falster

Erhvervsstyrelsen

Lolland & Falster

Indrykket
11-01-2019

Brænder du for at arbejde med landdistrikterne og EU-tilskudsordninger? Har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Landdistriktsudvikling administrerer bl.a. EU-tilskudsordningerne LAG og FLAG.  

Tilskudsordningerne er vigtige redskaber i bestræbelserne på at skabe attraktive levevilkår og arbejdspladser i landdistrikterne. Tilskudsmodtagere er foreninger, virksomheder og borgere, der brænder for udvikling af deres lokalområde. Se mere på livogland.dk.

Kontoret er organiseret i 3 teams. Stillingen er placeret i Team Support og Jura, som på LAG- og FLAG-området bl.a. har ansvaret for udarbejdelse og løbende opdatering af arbejds- og lovgrundlag, varetager vejlednings-, tilsyns- og kontrolopgaver og forestår samarbejdet og kommunikationen med de lokale aktionsgrupper og andre samarbejdspartnere. 

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder: 

  • udarbejdelse og vedligeholdelse af arbejdsgrundlag i form af lovgivning og vejledninger 

  • faglig support til sagsbehandlere og lokale aktionsgrupper 

  • intern kvalitetssikring

  • klagesagsbehandling 

  • juridisk rådgivning 

  • revisioner

  • tilsyn og kontrol

  • ledelses- og ministerbetjening

Om dig
Du er uddannet jurist og har erfaring med sagsbehandling i en offentlig myndighed. 

Stillingen kræver, at du har erfaring med juridisk rådgivning, og at du kan oversætte og formidle kompliceret juridisk stof til kolleger, ledelse og eksterne samarbejdspartnere. Du skal kunne lide at kommunikere og samarbejde på alle niveauer, og du skal deltage aktivt i at sikre ensartet sagsbehandling af høj kvalitet. Vi forventer, at du har interesse og flair for it og økonomi. 

Vi lægger vægt på, at du arbejder systematisk og vedholdende og kan arbejde effektivt under tidspres. 

Om os 
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret i Nykøbing Falster. 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.    

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Er du én af vores nye kollegaer?  
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig. 

Interesseret?  
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på Søg stilling i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 25. januar 2019 kl. 12.00.  

Samtaler forventes afholdt i uge 5. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Kontakt
Slotsgade 3
4800 Nykøbing F
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
25-01-2019
Kviknummer
LJA-69555621
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Slotsgade 3
4800
Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
25-01-2019
Kviknummer
LJA-69555621
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura
Beliggenhed
Gem annonce