Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig jurist til Centerjura & Internationale Relationer

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-04-2021

Om Lægemiddelstyrelsen

Patientsikkerheden og forsyning af lægemidler står højt på regeringens sundhedspolitiske dagsorden, som vi bidrager til at udmønte. Vi arbejder aktuelt bl.a. med at håndtere COVID-19-pandemien, med særligt fokus på godkendelse af vacciner og overvågning af vaccinernes sikkerhed, og effekt. Rygraden i styrelsen er medarbejdere med høj faglighed, og et stort engagement.

 

Sektionen Centerjura & Internationale Relationer er en del af Center for Lægemiddelgodkendelse & Overvågning. Vi er 13 medarbejdere og en sektionsleder, der referer til centerets fagdirektør. Vores kerneopgaver er primært centreret omkring administration og udvikling af de danske og de europæiske regler, om godkendelse og overvågning af lægemidler, samt omkring internationale samarbejdsopgaver.

 

Din hverdag hos os

Lægemiddelstyrelsen søger en dygtig og målrettet kollega til Centerjura og Internationale Relationer. Du skal være med til at styrke og udvikle vores juridiske kompetencer, vedrørende reglerne om godkendelse og overvågning af lægemidler, og du skal på sigt bidrage til vores arbejde med forhandlinger om nye EU-regler. Vi tilbyder et job med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag.

 

Som ny jurist i sektionen vil dine opgaver bl.a. være, at:

  • yde juridisk sagsbehandling vedrørende godkendelse og overvågning af lægemidler, kliniske forsøg samt deltagelse i det nationale og europæiske lovgivningsarbejde, i et tæt samspil med kollegaer i sektionen og styrelsens fagområder samt vores departement

  • yde generel juridisk bistand til centerets ledelse og medarbejdere i spørgsmål inden for offentlig ret og forvaltningsret vi har mange sager om aktindsigt.

 

Vi sammensætter din nærmere opgaveportefølje på baggrund af dine kompetencer, men vi har en klar forventning om, at tyngden i opgaveporteføljen i starten vil ligge i administrationen af reglerne omkring godkendelse og overvågning af lægemidler. På sigt vil du også få opgaver af mere international karakter, herunder EU-forhandlinger, EU-arbejdsgrupper og bilaterale samarbejdsaftaler.

 

Arbejdsopgaverne løses i tæt samspil med styrelsens andre enheder. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt, hvor resultater og samarbejde spiller en stor rolle. Vi har en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, du kan derved selv i høj grad planlægge din hverdag.

 

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er uddannet cand.jur. og har dokumenteret erfaring med juridiske opgaver, herunder særligt offentlig ret og gerne flere års erfaring fra en offentlig myndighed.

 

Du skal trives ved tværfagligt arbejde, og have afvekslende arbejdsdage, hvor det er sjældent at to dage ligner hinanden. Du skal derfor være i stand til at planlægge, og prioritere dine opgaver.

 

Vi ser desuden gerne, at du:

  • har stærke analytiske evner, og er stærk både i skriftlig og mundtlig formidling

  • har gode engelskkundskaber

  • arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst

  • er god til og kan lide at samarbejde med forskellige faggrupper

  • er nysgerrig, proaktiv, initiativrig, energisk og har et skarpt strategisk blik

  • bidrager aktivt, som en god kollega til et fortsat godt arbejdsmiljø

  • er indstillet på, at der kan være opgaver der indebærer rejseaktivitet.

 

Om ansættelsen

Du bliver, afhængig af din erfaring og kvalifikationer, ansat som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

 

Ansættelse er hurtigst muligt og forventet ansættelse senest pr. 1. august 2021

 

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

 

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder, Jakob Lundsteen, på tlf. 2095 3243.

 

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20 og 21.

 

Om Lægemiddelstyrelsen

Lægemiddelstyrelsen er en del af Sundhedsministeriet og myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg samt administration af apoteksstrukturen. Vores mission er effektive, sikre og tilgængelige lægemidler og medicinsk udstyr til gavn for patienter og samfund. Vi er ca. 500 medarbejdere og i samarbejde løser vi en vigtig opgave på grundlag af dansk og europæisk lovgivning og med øje for opdragsgivere, borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Vi indgår i den forbindelse i en række europæiske og internationale samarbejder og stræber efter at indtage en ledende rolle på europæisk plan.

 

Vores vision er at være en styrelse i europæisk topklasse med meningsfuldt arbejde, høj faglighed og udviklingsmuligheder i balance med gode fysiske rammer og fokus på sundhed og medarbejdertrivsel.

 

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lægemiddelstyrelsen

Adresse 1
Axel Heides Gade 1
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Axel Heides Gade 1
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-82013297
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitets- Og Hogskoleradet

Universitets- Og Hogskoleradet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lægemiddelstyrelsen

Adresse
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-04-2021
Ansøgningsfrist
09-05-2021
Kviknummer
LJA-82013297
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed