Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig jurist med politisk tæft til Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- og Ældreministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-01-2019

Trives du i krydsfeltet mellem jura og politik og vil du være tæt på det politiske liv og være med til at udvikle og fremtidssikre de helt centrale velfærdsområder? Så tilbyder vi spændende arbejdsopgaver, selvstændigt ansvar og store faglige udfordringer.  

 

Til Afdeling for Ældreområdet og det Nære, Sammenhængende Sundhedsvæsen søger vi en dygtig og engageret jurist. 

 

Om os 

Afdelingens opgaver spænder bredt og omfatter alt fra forebyggelse, over behandling og genoptræning til pleje og palliation med hovedvægten på kommunernes opgaver på sundheds- og ældreområdet og praktiserende læger m.fl. Afdelingen har desuden ansvaret for flere tværgående store politiske dagsordener som fx frit valg, forebyggelse og styrkelsen af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen samt centrale opgaver på ældreområdet, fx værdig ældrepleje, forebyggelse af ensomhed og bedre mad til ældre m.v. 

 

Vi er en afdeling på i alt 28 medarbejdere, som søger en stærk jurist gerne med erfaring fra en politisk styret organisation samt erfaring inden for sundheds- og ældreområdet. 

 

Dit arbejde 

Vi forventer, at du som jurist i afdelingen får en central rolle i afdelingens juridiske arbejde med primært servicelovens bestemmelser på ældreområdet, ligesom du kommer til at arbejde med ministerbetjening i bred forstand. Det indebærer opgaver med at formulere ny lovgivning og sikre den langsigtede udvikling af ældre- og sundhedspolitikken samt opgaver, der skal løses med kort frist i forbindelse med fx politiske forhandlinger og pressehåndtering. 

 

Vi forventer, at dine opgaver primært vil blive på ældreområdet. Herudover bliver dine arbejdsopgaver hovedsageligt følgende: 

 

  • Betjening af minister i forbindelse med samråd, spørgsmål, møder og forhandlinger 

  • Politikudvikling 

  • Forberedelse og fortolkning af lovgivning 

  • Projektstyring og koordinering af større tværgående opgaver. 

 

 

En hverdag hos os er kendetegnet ved spændende arbejdsopgaver, der stiller krav til faglighed, nytænkning og selvstændighed i en positiv og uformel atmosfære. Et stort ansvar giver sammen med en god kultur for sparring gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

 

Din uddannelse og erfaring 

Du har en relevant juridisk uddannelse, fx cand.jur. og har stærke juridiske og analytiske kompetencer, som du evner at sætte ind i en politisk kontekst. Du har viden om eller interesse for ældre- og sundhedsområdet. 

 

Dine personlige kvalifikationer 

Det er vigtigt, at du trives i krydsfeltet mellem jura og politik, ligesom det er vigtigt, at du i et travlt miljø hurtigt kan skabe et overblik, samt at du er struktureret, målrettet og resultatorienteret i dit arbejde. Ofte handler det om at finde løsninger, der både tager højde for de juridiske og de politiske udfordringer på området, og du skal derfor evne at bringe dine juridiske kompetencer i spil, samtidig med at du har god politisk forståelse. 

 

Vi lægger derfor vægt på, at du: 

 

  • har politisk forståelse og hurtigt kan sætte dig ind i nye problemstillinger 

  • er initiativrig og løsningsorienteret 

  • har stærke kommunikations- og formidlingsevner (både mundtligt og skriftligt) 

  • fungerer godt med såvel at tage selvstændigt ansvar som at samarbejde med kollegaer i departementet, og i institutioner inden for ministerområdet samt i andre ministerier 

  • har en positiv tilgang og godt humør 

 

 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation som enten fuldmægtig eller specialkonsulent. Løn afhænger af kvalifikationer mv. 

 

Kontakt os gerne 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du er velkommen til at kontakte kontorchef Anne Louise Nyegaard Hellen på tlf. 25237447. Du kan også kontakte HR-konsulent Yasmin Saaid på tlf. 3268 3894, hvis dine spørgsmål er af mere praktisk karakter. 

 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4.

 

Sundheds- og Ældreministeriet har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Kontakt

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse 1
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Adresse 2
Holbergsgade 6
1057 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2019
Udløber
18-01-2019
Kviknummer
LJA-69315384
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundheds- og Ældreministeriet

Adresse
Holbergsgade 6
1057
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-01-2019
Ansøgningsfrist
18-01-2019
Kviknummer
LJA-69315384
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Politik og samfund
Beliggenhed