Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig juridisk studentermedhjælper til 'internt advokatkontor' med særligt fokus på COVID-19 kompensationsordningerne i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-01-2022

Er du en dygtig stud.jur. med drive og appetit på faglige udfordringer? Bliver du motiveret af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger? Og vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i forbindelse med løsningen af den samfundskritiske opgave vedrørende COVID-19-kompensationsordningerne?

 

Så er du måske vores nye student i Team Jura COVID!

 

Om stillingen

Team Jura COVID i Erhvervsstyrelsen fungerer som en del af styrelsens interne advokatkontor med særligt fokus på de erhvervsrettede COVID-19-kompensationsordninger. Team Jura COVID er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af styrelsen med kvalificeret juridisk rådgivning specifikt vedrørende COVID-19-kompensationsordningerne og kompensationsspecifikke spørgsmål og problemstillinger.

 

I Team Jura COVID beskæftiger vi os bl.a. med forvaltningsret, statsforfatningsret, selskabsret og erhvervsret, udveksling af data mellem myndigheder, digitalisering af lovgivningen, kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål. Teamet står i øvrigt for undervisning af vore kolleger i relevante juridiske emner.

 

Sammen med teamets andre studentermedhjælpere skal du hjælpe med at løfte de alsidige opgaver, som vores team har ansvar for.

 

Du skal bl.a. være med til at bistå samt i nogen grad selvstændigt arbejde med:

  • at rådgive vores kollegaer i styrelsen samt virksomheder og erhvervsdrivende om kompensationsspecifikke problemstillinger og spørgsmål,

  • at yde juridisk rådgivning om aktindsigt samt bistå med at koordinere besvarelsen af anmodninger herom, og

  • teamets juridiske rådgivning og kvalitetssikring, herunder lave juridisk informationssøgning, udarbejde juridiske notater og korrespondance.

 

Stillingen giver dig rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse af komplicerede juridiske problemstillinger, samtidig med at du opnår praktisk erfaring med juridisk rådgivning og kvalitetssikring.

 

Om dig

Du har afsluttet din juridiske eller erhvervsjuridiske bacheloruddannelse, læser en relevant kandidatgrad og er fagligt dygtig.

 

Som ansat i Team Jura COVID er du en del af en vellidt serviceenhed, der er i kontakt med mange mennesker om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du trives i rådgiverrollen og er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og reguleringsområder. Vi forventer også, at du har en skarp analytisk sans og er god til at formidle viden med henblik på rådgivning af ledelsen og medarbejderne.

 

Om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Dampfærgevej.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som AC-student efter overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er tale om en deltidsstilling på 15-20 timer om ugen fordelt på 3 dage om ugen, som koordineres med de andre studentermedhjælpere. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstid og læseferier. Tiltrædelse forventet primo februar 2022 eller efter nærmere aftale.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til chefjurist Claus Ulrich Schousboe tlf. 35 29 10 23 eller teamleder Marie Agerlin Lund tlf. 35 29 18 92. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Chanett Wormgoor på tlf. 91 39 94 55.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest torsdag den 20. januar 2022.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 4.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge. 

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 20-01-2022

Arbejdssted: København

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Chanett Wormgoor

HR-rekrutteringspartner

91 39 94 55

 

Claus Ulrich Schousboe

Chefjurist

35 29 10 23

 

Marie Agerlin Lund

Teamleder

35 29 18 92

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Dampfærgevej 10
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2022
Udløber
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83186240
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Dampfærgevej 10
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-01-2022
Ansøgningsfrist
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83186240
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed