Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig juridisk studentermedhjælper til 'internt advokatkontor' i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-10-2021

Er du en dygtig stud.jur. med drive og appetit på faglige udfordringer? Bliver du motiveret af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger? Og vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i alle Erhvervsstyrelsens aktiviteter? Så er du måske vores nye student i Team Jura!

 

Om stillingen

Team Jura i Erhvervsstyrelsen fungerer som styrelsens interne advokatkontor og er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning inden for hele styrelsens omfattende ressort.

 

I Team Jura beskæftiger vi os bl.a. med forvaltningsret, statsforfatningsret, selskabsret og erhvervsret, udveksling af data mellem myndigheder, digitalisering af lovgivningen, kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål. Teamet koordinerer og kvalitetssikrer endvidere styrelsens kontrakter og udbudsprocesser og står for undervisning af vore kolleger i relevante juridiske emner. For tiden beskæftiger vi os endvidere intensivt med juridiske spørgsmål vedrørende de erhvervsrettede covid-19-kompensationsordninger.

 

Sammen med teamets andre studentermedhjælpere skal du hjælpe med at løfte de alsidige opgaver, som vores team har ansvar for.

 

Du skal bl.a. være med til at bistå samt i nogen grad selvstændigt arbejde med:

  • at gennemgå og rådgive om styrelsens kontrakter med private virksomheder

  • at vurdere spørgsmål om GDPR

  • at yde juridisk rådgivning om aktindsigt samt bistå med at koordinere besvarelsen af anmodninger herom

  • teamets juridiske rådgivning og kvalitetssikring, herunder lave juridisk informationssøgning, udarbejde juridiske notater og korrespondance.

 

Stillingen giver dig rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse af komplicerede juridiske problemstillinger, samtidig med at du opnår praktisk erfaring med juridisk rådgivning og kvalitetssikring.

 

Om dig

Du er i gang med din juridiske kandidatuddannelse og er fagligt dygtig og nysgerrig.

 

Som ansat i Team Jura er du en del af en vellidt serviceenhed, der er i kontakt med mange mennesker om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du trives i rådgiverrollen og er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og reguleringsområder. Vi forventer også, at du har en skarp analytisk sans og er god til at formidle viden med henblik på rådgivning af ledelsen og medarbejderne.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.    

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som AC-student efter overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er tale om en deltidsstilling på 15-20 timer ugentligt, som fordeles på 3 dage i ugen, efter aftale/koordinering med de andre studentermedhjælpere. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstid og læseferier. Tiltrædelse forventet 1. januar 2022 eller tidligere efter nærmere aftale.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til chefjurist Claus Ulrich Schousboe telefon 35 29 10 23. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Chanett Wormgoor på tlf. 91 39 94 55.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følger instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 3. november 2021.

 

Samtaler forventes afholdt i uge 45.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge. 

 

Vision:

Vi skaber de bedste rammer for ansvarlige virksomheder

 

Mission:

I partnerskab med andre gør vi det enkelt og attraktivt at drive ansvarlig virksomhed og skabe udvikling i hele Danmark


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-10-2021
Udløber
03-11-2021
Kviknummer
LJA-82840344
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-10-2021
Ansøgningsfrist
03-11-2021
Kviknummer
LJA-82840344
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed