Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig juridisk studentermedhjælper til 'internt advokatkontor' i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-06-2021

Er du en dygtig stud.jur. med drive og appetit på faglige udfordringer? Bliver du motiveret af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger? Og vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i alle Erhvervsstyrelsens aktiviteter? Så er du måske vores nye student i Team Jura!

 

Om stillingen

Team Jura i Erhvervsstyrelsen fungerer som styrelsens interne advokatkontor og er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af huset med kvalificeret juridisk rådgivning inden for hele styrelsens omfattende ressort.

 

I Team Jura beskæftiger vi os bl.a. med forvaltningsret, statsforfatningsret, selskabsret og erhvervsret, udveksling af data mellem myndigheder, digitalisering af lovgivningen, kontrol og tilsyn, lovproces, lovfortolkning, lovteknik og hjemmelsspørgsmål. Teamet koordinerer og kvalitetssikrer endvidere styrelsens kontrakter og udbudsprocesser og står for undervisning af vore kolleger i relevante juridiske emner. For tiden beskæftiger vi os endvidere intensivt med juridiske spørgsmål vedrørende de erhvervsrettede covid-19-kompensationsordninger.

 

Sammen med teamets andre studentermedhjælpere skal du hjælpe med at løfte de alsidige opgaver, som vores team har ansvar for.

 

Du skal bl.a. være med til at bistå samt i nogen grad selvstændigt arbejde med:

  • at gennemgå og rådgive om styrelsens kontrakter med private virksomheder,

  • at yde juridisk rådgivning om aktindsigt samt bistå med at koordinere besvarelsen af anmodninger herom, og

  • teamets juridiske rådgivning og kvalitetssikring, herunder lave juridisk, informationssøgning, udarbejde juridiske notater og korrespondance.

 

Stillingen giver dig rig mulighed for at udvikle din teoretiske forståelse af komplicerede juridiske problemstillinger, samtidig med at du opnår praktisk erfaring med juridisk rådgivning og kvalitetssikring.

 

Om dig

Du har afsluttet din juridiske eller erhvervsjuridiske bacheloruddannelse, læser en relevant kandidatgrad og er fagligt dygtig.

 

Som ansat i Team Jura er du en del af en vellidt serviceenhed, der er i kontakt med mange mennesker om forskellige problemstillinger hver dag. Vi forventer derfor, at du trives i rådgiverrollen og er imødekommende, servicemindet og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og reguleringsområder. Vi forventer også, at du har en skarp analytisk sans og er god til at formidle viden med henblik på rådgivning af ledelsen og medarbejderne.

 

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 800 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet Langelinie og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.   

 

Om ansættelsen

Ansættelse sker som AC-student efter overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er tale om to deltidsstillinger på 15-20 timer ugentligt, som fordeles på 3 dage i ugen, efter aftale/koordinering med de andre studentermedhjælpere. Vi tilbyder fleksibilitet i forhold til placering af arbejdstid og læseferier. Tiltrædelse forventet 1. august 2021 eller efter nærmere aftale.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til chefjurist Claus Ulrich Schousboe tlf. +45 35 29 10 23 eller chefkonsulent Marie Agerlin Lund tlf. +45 35 29 18 92. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. 91 33 70 38.

 

Interesseret?

For at søge stillingen klikker du på linket Søg stilling i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 18. juni 2021. 

 

Samtaler forventes afholdt i uge 25 eller 26.

 

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge. 

 

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 18-06-2021

Arbejdssted: København Ø

   

Hjemmeside

https://erhvervsstyrelsen.dk/

 

Spørgsmål om jobbet

Cathrine Lund-Jensen

HR-rekrutteringspartner

91 33 70 38

 

Claus Ulrich Schousboe

Chefjurist

35 29 10 23

 

Marie Agerlin Lund

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Erhvervsstyrelsen

Adresse 1
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Adresse 2
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-06-2021
Udløber
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82204433
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Erhvervsstyrelsen

Adresse
Langelinie Allé 17
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-06-2021
Ansøgningsfrist
18-06-2021
Kviknummer
LJA-82204433
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed