Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig juridisk specialist til Ledelsessekretariatet Erhverv i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-02-2020

Er du en dygtig juridisk sagsbehandler? Er du stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation? Har du god forretningsforståelse og politisk tæft? Og har du lyst til at være med til at opbygge et nyt fagområde, hvor vi både skal understøtte virksomheders vækst og sikre korrekt skattebetaling? Så bliv en del af Ledelsessekretariatet Erhverv i Skattestyrelsen.

En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø
Vi søger en dygtig og engageret kollega, der med solid akademisk baggrund og skarpe formuleringsevner kan bidrage til vores juridiske opgaveløsning og faglige udvikling. Du har formentlig nogle års erfaring som juridisk sagsbehandler, og vil gerne videreudvikle dig fagligt i et spændende arbejdsmiljø i krydsfeltet mellem politik, jura, drift og forretningsudvikling. 

Dine arbejdsopgaver vil variere og vil bl.a. kunne omfatte:

 • Udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og anden ministerbetjening
 • Sagsbehandling og koordination af aktindsigt- og indsigelsessager 
 • Koordinering af høringer over ny lovgivning mv.
 • Udarbejdelse af juridiske notater og anden juridisk rådgivning til ledelsen
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne retningslinjer og vejledninger mv.
 • Opfølgning på anbefalinger fra fx Rigsrevisionen, Folketingets Ombudsmand og Skatteforvaltningens Borger- og retssikkerhedschef
 • Agere bindeled til Skattestyrelsens juridiske afdeling

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du også få udviklingsopgaver, som du løser i samarbejde med kollegaer.
 

Faglig, professionel og fleksibel  
Du har en videregående uddannelse gerne med en juridisk profil som fx cand.jur. eller cand.merc.(jur.) eller en politologisk baggrund som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller tilsvarende.

Det er vigtigt, at du har gode juridiske kompetencer, herunder særligt inden for forvaltningsret. Kendskab til skatte- og afgiftsret er en fordel, men ingen betingelse. Du har gerne erfaring fra en offentlig forvaltning, hvor du har arbejdet med sagsbehandling, ledelsesbetjening mv.  
 
Vi forventer desuden, at du:  

 • Har politisk tæft, er kommunikativt skarp i skrift og tale, og hurtigt sætter dig ind i nyt stof og identificerer relevante problemstillinger
 • Har organisatorisk flair og forståelse for interne beslutningsprocesser, så du kan se sammenhænge og udfordringer på tværs af fagområder
 • Er initiativrig, løsningsorienteret og kan bevare overblikket, også når der er travlt
 • Har en imødekommende natur og er god til både at samarbejde og arbejde selvstændigt 


Om os  
Fagområdet Erhverv i Skattestyrelsen arbejder for at sikre, at erhvervsvirksomhederne betaler korrekte skatter, moms og afgifter til tiden. Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet Erhverv, hvis primære fokus er at understøtte den samlede Erhvervsledelse i at skabe gode resultater i arbejdet med at gøre det nemmere for virksomheder at betale den rigtige skat til tiden. Vi arbejder med styring, planlægning, koordinering og er udførende led på tværgående opgaver for fagområdet Erhverv, der har ca. 750 medarbejdere på adresser i hele landet.  
 
Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger samt stor faglig sparring. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på faglighed, udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.  
 

Ansøgning og kontakt  
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket Søg stillingen senest den 24. februar 2020. Der indkaldes til samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Henriette Benzon Bang på telefon 72 37 30 42.  
 
Vi forventer at inddrage en faglig case samt personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for indplacering som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.  
 
Ledelsessekretariatet ligger indtil videre på Helgeshøj Allé 9, 2630 Høje Taastrup.  
 
Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.  

Om Skattestyrelsen
Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.  

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.  

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk  

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Skattestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj 9
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj 9
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-02-2020
Udløber
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79299243
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Skattestyrelsen

Adresse
Helgeshøj 9
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-02-2020
Ansøgningsfrist
24-02-2020
Kviknummer
LJA-79299243
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed