Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig generalist (specialkonsulent) til Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-11-2019

Er du strategisk og konceptuelt skarp? Kan du systematisk og hurtigt orientere dig i en både kompleks og dynamisk kontekst? Er du kendt for at kunne skabe sammenhæng på tværs af organisatoriske og faglige grænser? Og vil du trække en billet til en nærmest enestående chance for udsigt og indsigt i et spændingsfelt bestående af lægemidler, medicinsk udstyr, data, etik og politik? Så søg dette job tæt placeret på den kommende direktør for Dataanalysecenteret.

 

Dataanalysecenterets etablering og formål

Dataanalysecenteret er under etablering i Lægemiddelstyrelsen med stor opbakning fra politikere og interessenter. Etableringen sker i et økosystem bestående af relevante akademiske miljøer inden for lægemiddelvidenskab og computer science samt Nationalt Genomcenter/DTU med én af Nordeuropas største supercomputere.

 

Formålet er successivt at levere datadrevne og kvalitative løft af vores godkendelse af kliniske forsøg og nye lægemidler samt at styrke overvågningen af markedsførte lægemidler og medicinsk udstyr. Hvor vi før kun har brugt de deciderede regulatoriske data, vil vi fremover også bruge bl.a. sundhedsregistre og billedmateriale. Kort sagt: Big data analyseret af metoder baseret på kunstig intelligens og machine learning.

 

Vi er først og fremmest drevet af hensynet til patienterne. Samtidig vil vi kunne bidrage til det samlede sundhedsvæsen og til vækst i dansk og europæisk life science igennem bedre scientific advice.

 

Dine opgaver

Visionen for centeret skal realiseres på tværs af organisatoriske, faglige og nationale grænser. Der er brug for en dygtig og generalist, der sikrer fremdrift og sammenhæng. Du vil blive placeret tæt på den kommende direktør for centret og den teknologiske programleder. Mere konkret vil opgaverne være at bidrage til

  • at binde projektportefølje sammen med strategi og governance

  • at udvikle strategi, organisation og processer samt konsolidere disse i bl.a. kvalitetsledelsessystemet

  • at udvikle nationale og internationale samarbejdsrelationer ift. myndigheder, academia samt industri- hhv. patientorganisationer

  • at sikre en effektiv driftsledelse og levere ledelsesinformation m.v.

 

Som organisation er Lægemiddelstyrelsen modnet markant igennem de sidste år. Vi er nået langt i en transformation imod mere lean og agile processer. Målt på parametre som strategi, lederskab, stakeholder-dialog, leverandørstyring og sikkerhed, ligger vi over den europæiske benchmark for lægemiddelmyndigheder.

 

Din profil

Du er universitetsuddannet på kandidatniveau. Umiddelbart vil det bedste match ift. centerdirektør og programleder være en samfundsvidenskabelig profil, men dine erhvervsmæssige meritter tæller også. Kendskab til sundhedsområdet er en fordel, men er ikke afgørende, hvis du god til at bringe dig i spil på nye områder. Erfaring med projektledelse og sekretariater tæt på centrale beslutningstagere i offentligt eller privat regi vil være værdifuldt. Du skal være en god kommunikator og sikker i processer. I internationale sammenhænge fungerer du ubesværet.

 

Ansættelsesforløbet

Stillingen besættes som specialkonsulent. Løn og ansættelsesforhold forhandles i overensstemmelse med gældende statslige overenskomster. Ansættelsen forudsætter, at du kan sikkerhedsgodkendes af de danske myndigheder og kan opretholde denne sikkerhedsgodkendelse gennem hele ansættelsesperioden. Ansættelsen er ikke tidsbegrænset.

 

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

 

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Lægemiddelstyrelsens vicedirektør Jakob Cold på 7222 7508. Besøg også vores hjemmeside og se videoclip på Youtube om Lægemiddelstyrelsen som arbejdsplads.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Ansøgning

Klik på "Ansøg via link" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Samtaler forventes afholde i uge 48-51.

Ansøgningsfrist: 26-11-2019

Ansættelsesdato: 01-02-2020

 

 

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lægemiddelstyrelsen

Adresse 1
Axel Heides Gade 1
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
26-11-2019
Kviknummer
LJA-77386096
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lægemiddelstyrelsen

Adresse
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-11-2019
Ansøgningsfrist
26-11-2019
Kviknummer
LJA-77386096
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed