Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig fuldmægtig søges til Patent- og Varemærkestyrelsen i Taastrup - barselsvikariat

Patent- og Varemærkestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2019

Har du lyst til at blive del af en koncern, der udfordrer dit talent og giver gode karriere muligheder? Er du samtidig en dygtig jurist, og vil du være med til at styrke danske virksomheders vækst gennem øget innovation o forståelse for IPR? Så er det dig vi mangler på holdet.

 

Patent- og Varemærkestyrelsen søger en ny kollega barselsvikar pr. 1. november 2019, der vil være med til at bidrage til Erhvervsministeriets vision om at opnå Europas bedste rammer for at udvikle og drive virksomhed.

 

Om stillingen

 

Du kommer primært til at behandle varemærkeansøgninger i enheden for Varemærker og Design. Afdelingens hovedopgaver omfatter behandling af varemærke- og designansøgninger både danske og internationale samt indsigelses- og administrative ophævelsesafgørelser. Vi løser også en række awareness opgaver samt løfter forskellige internationale opgaver både i WIPO og EUIPO regi.

 

Vi arbejder på at opbygge en teambaseret opgaveløsning, og du vil komme til at indgå i denne struktur.

 

Du vil også gennem vores servicehotline skulle yde juridisk support og vejledning både internt og eksternt om varemærke- og designretlige spørgsmål. Sagsbehandlingen og kommunikationen med kunderne foregår både på dansk og engelsk.

 

Om dig

 

Din erfaring, uddannelse, faglighed og baggrund: Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du har en solid teoretisk og også gerne praktisk baggrund inden for varemærkeretten. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling inden for området.

 

Dine kommunikationsevner: Du kan formidle kompliceret stof i et let og forståeligt sprog. Du har sprogligt flair både på dansk og engelsk.

 

Din handlekraft og engagement: Du evner at igangsætte, gennemføre og afslutte opgaverne med den nødvendige kvalitet og til rette tid med særligt fokus på deadlines. Du er motiveret og kan arbejde i en performancekultur og kan lade dig lade inspirere heraf også når det bliver svært.

 

Din forretnings- og kundeforståelse: Vores forretning fokuserer på at opfylde vore kunders behov, og vore services er behovsdrevne. Derfor er du lyttende, nysgerrig og fleksibel, når du bestræber dig på at forstå og opfylde kundernes behov. Du har en udpræget grad af kundeforståelse, gode indlevelsesevner samt empati, som du kan bruge i forbindelse med sagsbehandlingen.

 

Om os

Patent- og Varemærkestyrelsen er en del af Erhvervsministeriet, og vi bidrager til regeringens erhvervs- og vækstpolitik ved at hjælpe virksomheder med at gøre ideer til aktiver. Det er vores vision, at vi skal have Europas bedste IPR-miljø for erhvervslivet.

 

I Varemærke- og Designenheden er vi 32 dygtige og engagerede medarbejdere, hvoraf ni er placeret i Ikast. Vi er en del af en serviceorganisation, der leverer myndighedsarbejde og serviceydelser til virksomheder i ind- og udland. Vi løser opgaverne individuelt, men hjælper hinanden i et fagligt fællesskab, hvor vi hver især bidrager med vores viden og kompetencer.

 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://www.dkpto.dk/

 

Ansættelse

 

Stillingen er et barselsvikariat af et års varighed på fuld tid, 37 timer inklusiv frokost. Løn- og ansættelsesvilkår sker som fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

 

Ansøgning

 

Søg stillingen via nedenstående knap søg stillingen eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest onsdag den 2. oktober 2019, kl. 12:00.

 

Vi forventer at holde 1. samtaler den 7. eller 8. oktober 2019.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Anja M. Bech Hornecker på tlf.: 43 50 85 40.

 

Styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet. Alle uanset etnisk baggrund, alder og køn opfordres derfor til at søge.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse 1
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Adresse 2
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2019
Udløber
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75565193
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Patent- og Varemærkestyrelsen

Adresse
Helgeshøj Allé 81
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2019
Ansøgningsfrist
02-10-2019
Kviknummer
LJA-75565193
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed