Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig chefjurist til Center for Politik i Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune

Nordsjælland

Indrykket
01-12-2020

Har du lyst til et spændende og ansvarsfuldt job som chefjurist, centralt placeret i Hørsholm Kommunes Center for Politik? 

 

Hvad får du?
Et job som chefjurist, hvor du sammen med dine dygtige kollegaer yder rådgivning til borgmesteren, kommunalbestyrelsen, direktionen og kommunens 8 centre. Samt et job, hvor du sagsbehandler juridiske problemstillinger på tværs af den kommunale forvaltning.

Som chefjurist skal du, sammen med dine kollegaer, tage styring på at udvikle vores centrale juristfunktion, så vi sikrer flow i opgaverne og højt fagligt niveau. Det vil være muligt at bidrage til at forme dit job og i samarbejde med dine kollegaer definere fremtidens juridiske funktion i Hørsholm Kommune.  

 

Ud over dig er der to andre jurister, som sammen yder juridisk rådgivning til alle forvaltningsområderne. I arbejder tæt sammen med de øvrige faggrupper i Center for Politik og med medarbejdere og ledere i alle kommunens centre.

 

En væsentlig del af dine arbejdsopgaver vil ligge inden for områderne:

  • Kommunalret (kommunal styrelseslov/kommunalfuldmagten)

  • Forvaltningsret (forvaltningslov/offentlighedslov)

  • Valg (kommunal- og regionalvalg, folketingsvalg, Europa-Parlamentsvalg og folkeafstemninger)

 

Herudover vil du alt efter dine kvalifikationer og interesse samt centrets behov få opgaver inden for andre områder, som fx: 

  • Databeskyttelsesret/GDPR

  • Lovgivningen vedrørende planlægning, byggeri, veje og miljø (det tekniske område)

  • Udbudsret

En helt central opgave i det første år bliver det juridiske ansvar for afholdelsen af kommunalvalget den 16. november 2021 samt den efterfølgende konstituering.

Som jurist hos os vil dine opgaver være meget brede både i forhold til de forskellige juridiske problemstillinger, men også i forhold til sagsbehandlingsopgaver, mindre undervisningsopgaver mv. Vores opgaveportefølje ændrer sig hele tiden i takt med de politiske prioriteringer og i takt med de juridiske spørgsmål og problematikker, som opstår på tværs af hele organisationen.

Hvad får du mere?
Du bliver en del af Center for Politik med 11 engagerede kolleger, der i en travl hverdag sætter pris på humor og et godt grin.

Du kan se frem til et alsidigt og fleksibelt job med stor selvstændighed i opgavevaretagelsen og gode muligheder for faglig sparring og udvikling.

I Hørsholm er vores kerneopgave at være sammen om det gode liv. Vi har i vores Hørsholm-strategi særligt fokus på de 3 Ber: byliv, børneliv og bæredygtighed. Du kan læse mere om vores organisation, personalepolitik m.m. på www.horsholm.dk

 

Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring. Vi søger en chefjurist til en fuldtidsstilling 37 timer ugentligt. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter konkret aftale. Der er ikke personaleledelse i stillingen, men et fagligt og koordinerende ansvar.

 

Hvad søger vi?
Vi søger en jurist der har faglig ballast, der matcher funktionen som chefjurist. Du er proaktiv og holder dig opdateret inden for faget. Du arbejder selvstændigt og tager styring på processer og bistår andre med det samme.

Du får kontakt med hele vores administrative organisation, hvilket kræver gode samarbejdsevner og kommunikative kompetencer. Det er afgørende for din succes i stillingen, at du sætter retning, er nysgerrig, løsningsorienteret og serviceminded.

Du har selvfølgelig en relevant uddannelse gerne kombineret med en solid praksisfaring inden for offentlig administration.

Du har lyst til sammen med centerchefen og dine to juridiske kolleger at tage teten på at opbygge en central juristfunktion, hvor vi sammen skal arbejde med vores processer og levere høj faglighed på vores meget brede forvaltningsområder.

Du brænder for at yde rådgivning og er god til at identificere og sætte dig hurtigt ind i de relevante problemstillinger. 

Du ved, hvordan du skal begå dig på de forskellige niveauer i organisationen. Når vi mødes med borgere og andre eksterne parter uden for organisationen, er du god til at skabe relationer og har kompetencer til at sige til og fra i forhandlingssituationer.

 

Du motiveres af opgaver, der udfordrer, og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst både de store og de mindre opgaver. Selvstændighed er en selvfølge, og du kan skære igennem og træffe en beslutning. 

Du trives med at have mange forskelligartede bolde i luften, men er god til at holde fokus på opgaven og arbejder målrettet.

 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Julie Appelt Honoré på
juah@horsholm.dk eller 61669927.


Sådan søger du:

Brug link ved siden af annoncen til at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfristen er torsdag den 17. december kl. 12.00. Vi forventer at afholde 1. samtale fredag den 18. december og 2. samtale tirsdag den 22. december.

 

Stillingen ønskes besat per 1. februar 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Hørsholm Kommune

Adresse 1
Ådalsparkvej 2
Adresse 1
2970 Hørsholm
Danmark
Adresse 2
Ådalsparkvej 2
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2020
Udløber
17-12-2020
Kviknummer
LJA-81442074
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Hørsholm Kommune

Adresse
Ådalsparkvej 2
2970
Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Indrykket
01-12-2020
Ansøgningsfrist
17-12-2020
Kviknummer
LJA-81442074
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed