Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DUF søger en student til afdelingen for politik, presse og kommunikation (tidsbegrænset stilling)

Dansk Ungdoms Fællesråd

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-12-2021

Vil du hjælpe os med at formidle de mange gode historier, der er i det danske foreningsliv? Kan du styre processer og vil med os på Folkemødet? Så er du måske DUFs nye studentermedhjælper.

Som student i DUFs afdeling for politik, presse og kommunikation får du en helt central rolle i at udvikle, planlægge og afvikle DUFs indsats på Folkemødet 2022. Du bliver blandt andet medansvarlig for DUFs scene på Cirkuspladsen, hvor vores medlemsorganisationer afvikler arrangementer og events.

Dine arbejdsopgaver bliver derudover at bistå afdelingens medarbejdere i det daglige arbejde, herunder prøve kræfter med pressearbejde, producere indhold til DUFs sociale medier og bistå konsulenter med politisk interessevaretagelse.

Hvem er du?

  • Du studerer på en videregående uddannelse, måske statskundskab, kommunikation, journalistik, dansk eller lignende. Studieretningen er ikke afgørende.
  • Du er udadvendt og god til at tale med mennesker.
  • Du har erfaring med at projektledelse, arbejde selvstændigt og er samtidig dygtig til at koordinere flere opgaver på én gang.
  • Du har mod på at tage ansvar og er ikke bange for at stå i spidsen og tage beslutninger
  • Du har lyst til at være en del af et ungt sekretariat og være en del af hverdagen sammen med 40 dygtige konsulenter, der alle brænder for deres felt.
  • Du er optaget af unges frivillige engagement, udvikling af demokratiet og har kendskab til foreningslivet måske fra en af DUFs 80 medlemsorganisationer?

Student hos DUF

Du bliver en del af afdelingen for politik, presse og kommunikation. Afdelingen arbejder blandt andet med interessevaretagelse, pressehåndtering, kommunikation og sociale medier på tværs af hele organisationen. Det er også her, at folkemødeindsatsen er forankret.

Du bliver en del af en afdeling på fire fuldtidskonsulenter og en chef, men du bliver også en del af de tværgående opgaver i organisationen og indgår på lige vilkår i det kollegiale fællesskab.

I DUF er vi meget optagede af at give vores studenter den bedste start på arbejdslivet. Du vil derfor få løbende feedback på dine opgaver, sparring og indgå i vores unikke sammenhold af studenter og praktikanter, der ofte mødes uden for arbejdstiden.

Ansættelse

Ansættelsesperioden er tidsbegrænset frem til 30. juni 2022. Du kan starte så hurtigt som muligt, og stillingen lyder på 12-14 timer om ugen. Samtaler afholdes løbende. DUF stiller en kontorplads og arbejdscomputer til rådighed.

Kontakt

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte politisk chef, Daniel Branislav Christensen, på dbc@duf.dk eller på 60 77 46 79

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Ungdoms Fællesråd

Adresse 1
Scherfigsvej 5
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-12-2021
Udløber
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83137607
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Ungdoms Fællesråd

Adresse
Scherfigsvej 5
2100
København Ø
Praktisk information
Indrykket
23-12-2021
Ansøgningsfrist
31-01-2022
Kviknummer
LJA-83137607
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Kommunikation og medier, Kontor og administration, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed