Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsstærk afdelingschef til boligindkvartering for flygtninge hos Jobcenter København i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-06-2022

Vil du sammen med gode kollegaer stå i spidsen for Københavns Kommunes indkvartering af flygtninge? Motiveres du af at finde konstruktive løsninger på alt fra logistik, praktiske problematikker til strategi? Kan du lede gennem ledere, har du en stor arbejdskapacitet, og trives du i en omskiftelig hverdag?  Så har Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen en spændende stilling som afdelingschef, der kunne være noget for dig.

 

Indkvarteringen

Den midlertidige indkvartering i Københavns Kommune har i forbindelse med modtagelse af de mange ukrainske fordrevne haft vokseværk. På kort tid er indkvarteringen vokset fra en enkelt indkvarteringslokation til adskillige lokationer beliggende på flere adresser i København. På disse forskellige lokationer skaber vi rammerne for flygtninges og fordrevnes midlertidige indkvarteringsbehov.

 

Indkvarteringen er ikke en kommunal institution med et personale, der har beføjelser overfor beboerne og deres ageren. Stedet er beboernes eget hjem. Personalets beføjelser og ansvarsområde er derfor afgrænset til selve varetagelsen af de praktiske, logistiske og understøttende funktioner i forbindelse med indkvarteringen og rammerne for denne.

 

De primære opgaver vil derfor knytte sig til den praktiske varetagelse af selve indkvarteringen, herunder modtagelse af nye beboere og udflytning af andre. Hertil kommer opgaven med at fremme en positiv og fredelig sameksistens mellem beboere, der har forskellige kulturelle og etniske baggrunde.

 

Indkvarteringens lokaliteter er organisatorisk placeret i Jobcenter København sammen med kommunens modtagelses- og beskæftigelsesindsats for flygtninge. Dette for at sikre en sammenhængende integrationsindsats for nye flygtninge i København.

 

I Jobcenter København arbejder vi med den gode modtagelse af flygtninge og familiesammenførte. Dette indbefatter at få borgere hurtigt i job, praktik eller uddannelse gennem hjælp til jobsøgning og ved at styrke borgernes dansksproglige kompetencer i form af danskuddannelse.

 

Indkvarteringen understøtter disse initiativer og samarbejder med jobcentrets indsatser om understøttelse af disse.

 

Opgaven

Som afdelingschef i Indkvarteringen får du mulighed for at skabe rammerne for en velfungerende og tryg indkvartering af de nye københavnere og skabe en base for den gode integration fra første dag. Du får det overordnede ansvar for driften af flere forskelligartede lokationer, som du drifter ved hjælp af dine daglige ledere og deres medarbejdere. Lokationerne kan være kommunale adresser, hoteller såvel som nye former for indkvartering som nyetablerede områder eller eksterne lejemål. Du vil som udgangspunkt have direkte personaleansvar for 3-4 daglige ledere, der hver har personaleansvar for et antal sociale viceværter, der alle udfører praktiske opgaver i forbindelse med den midlertidige indkvartering af flygtninge og fordrevne.

 

Du løser de overordnede strategiske opgaver og nogle af de mere praktiske i samspil med den anden chef for Indkvarteringen, hvis opgave er tilsvarende din. I har som fælles opgave at få hele Indkvarteringen til at fungere optimalt.

 

Ud over driften af lokationerne er det ligeledes din opgave at lave aftaler for samarbejde med de frivillige organisationer, der står for at varetage aktiviteter for beboerne i Indkvarteringen. Her spiller aktiviteter for alle lokationernes børn og unge en væsentlig rolle sammen med aktiviteter, der øger alle beboernes trivsel og fremmer den gode sameksistens. Knyttet til denne opgave ligger et samarbejde med følgende af Københavns Kommunes forvaltninger: Børne- og Ungdomsforvaltningen, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen samt Socialforvaltningen.

 

Der vil desuden pågå mødeaktivitet med forvaltningens Ukrainesekretariat, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens direktion, SIRI, Udlændingestyrelsen og andre samarbejdspartnere omkring modtagelsen af flygtningene/de fordrevne.

 

Opgaven som afdelingschef er mangefacetteret; den spænder fra personaleledelse og sikring af lokationernes drift, der ofte indebærer uforudsete praktiske og juridiske opgaver, over koordinering af at aktiviteterne på alle lokationerne fungerer, og at de understøtter det gode naboskab, til opbygning og udvikling af området for Indkvarteringen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med din chefpendant i Indkvarteringen samt centerchefen om opgaverne.

 

Arbejdsopgaver

Som afdelingschef i Indkvarteringen vil du have ansvar for 3-4 daglige ledere samt som en start 25-50 sociale viceværter og en bred vifte opgaver

 • overordnet sikring af driften af den del af Indkvarteringen, som du får ansvar for

 • sikring af optimal ressourceanvendelse

 • opbygning af en ny organisering på et område i vækst og udvikling, herunder arbejdsgange, samarbejdsaftaler, snitflader mv.

 • deltagelse i den strategiske udvikling af området

 • overordnet koordinering af frivilligindsats og aktiviteter

 • kapacitetsstyringen af de midlertidige boliger

 • samarbejde med en bred vifte samarbejdspartnere

 • samarbejde med andre forvaltninger om beboerne og lokationernes drift

 

Vi forventer, at du

 • har erfaring med ledelse

 • har erfaring med etablering af aktiviteter for børn og voksne

 • har erfaring med samarbejde med frivilligorganisationer

 • har kendskab til den kommunale forvaltning og gerne til integrationsområdet

 • er imødekommende og går ubesværet i dialog med samarbejdspartnere

 • er en tydelig kommunikator både på skrift og i tale

 • har et betydeligt personligt drive og en stor arbejdskapacitet

 • begår dig ubesværet i en politisk styret organisation

 • naturligt skaber konstruktive arbejdsfællesskaber og dermed et godt arbejdsklima

 • har en relevant videregående uddannelse

Vi tilbyder dig

 • En udfordrende og alsidig stilling med et bredt ansvarsområde, hvor styring af effektiv og sikker drift er centralt

 • En mulighed for at være med til at opbygge en indsats i rivende udvikling

 • Et udviklende job med en stor kontaktflade af samarbejdspartnere

 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om Ny Løn.

 

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. oktober 2022.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Indkvarteringen Maiken Vitved Andersen på 4062 6268 eller centerchef Maja Agu på 2810 1786.

 

Søg via linket senest mandag den 1. august 2022

 

Vi afholder 1. samtale i uge 32 og 2. samtale i uge 33. Der indgår test ved Genitor mellem 1. og 2. samtale.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Adresse 1
Gammel Køge Landevej 43
2500 Valby
Danmark
Web
Adresse 2
Gammel Køge Landevej 43
2500 Valby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83776853
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Adresse
Gammel Køge Landevej 43
2500
Valby
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-06-2022
Ansøgningsfrist
01-08-2022
Kviknummer
LJA-83776853
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed