Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftsorienteret ledelseskonsulent

Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed

Aarhus, Østjylland

Indrykket
22-12-2021

Kunne du tænke dig at være med til at understøtte ledelsen og udviklingen af Institut for Folkesundhed? Er du skarp, og kan du omsætte ideer til konkrete planer? Er du god til at relatere til mange mennesker med forskellige uddannelsesbaggrunde og nationaliteter? Kan du overskue strategier, processer og forretningsgange fra det helt abstrakte til den praktiske gennemførelse? Er du god til driftsopgaver og til at holde styr på mange forskellige processer og følge dem til dørs? Så er du måske vores nye konsulent til ledelsesunderstøttelse på Institut for Folkesundhed, Health, på Aarhus Universitet.

 

Stillingen er ledig pr. 1. april 2022 eller snarest muligt derefter og er en tidsubegrænset fuldtidsstilling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du kan derfor være med til at udvikle stillingen.

 

Institut for Folkesundhed

Du bliver en del af et ambitiøst og internationalt anerkendt institut, hvor vi sammen arbejder for at fremme folkesundheden. Vi samarbejder bredt både internt og eksternt, og vi deler vores viden med borgere, beslutningstagere, erhvervsliv, praktikere og andre forskere kommunalt, regionalt, nationalt og internationalt. Instituttet bidrager til eller er ansvarlig for undervisningen i medicin, folkesundhedsvidenskab, idrætsvidenskab, optometri og sygepleje. Vi har uformel omgangstone og prioriterer et sundt arbejdsmiljø højt. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.

 

Dine arbejdsopgaver

Som driftsorienteret ledelseskonsulent på Institut for Folkesundhed kommer du til at arbejde helt tæt på ledelsen. Du skal understøtte og rådgive institutledelsen i forbindelse med den daglige ledelse af instituttet og med samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du bliver en del af instituts sekretariat, hvor vi er i alt syv engagerede kolleger, der samarbejder om at give administrativ støtte til instituttets videnskabelige personale og institutledelsen.

 

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Understøttelse af institutledelsen i den daglige ledelse af instituttet, herunder rådgivning og sparring på ledelses- og administrationsområdet samt bidrager til en velfungerende organisation

  • Understøttelse og sekretariatsbetjening af institutledelsen med udarbejdelse af beslutningsoplæg og opfølgning på institutledelsens beslutninger

  • Koordinering og facilitering af strategiske tiltag, både inden for uddannelses- og forskningsområdet samt eksterne relationer

  • Udarbejdelse af analyser, præsentationer og oplæg for institutledelsen

  • Tværgående samarbejde med fakultetets administrationscentre inden for relevante områder

 

På institut for Folkesundhed er vi ambitiøse og sætter høje mål for vores arbejde både hvad angår kvaliteten af undervisning og forskning. Du skal derfor være indstillet på at være en del af et miljø, hvor medarbejderne har høje forventninger ikke bare til sig selv, men også til det arbejde, som sekretariatet udfører.

 

Du refererer til instituttets Sekretariatsleder, Annette Bachmann.

 

Dine kompetencer

Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlig administration, gerne fra undervisnings- eller sundhedssektoren. Du kan arbejde selvstændigt, og du er en dygtig formidler med stærke kommunikative kompetencer på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af samarbejdskontrakter og har lyst til at arbejde med GDPR.

 

Som person nyder du at arbejde med og for mennesker og organisationer, og en bred berøringsflade er vigtig for dig. Du har gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø. Du er god til at skabe overblik over og strukturere opgaverne, og du brænder for at løse mange forskellige opgaver lige fra de serviceorienterede her-og-nu opgaver til de mere langsigtede, strategiske projektopgaver.

 

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatsleder, Annette Bachmann tlf.: +45 24988585.

 

Arbejdsstedet er Institut for Folkesundhed, Bartholins Allé 2, 8000 Aarhus C, 8000 Aarhus C, Danmark.

 

Ansættelsesgrundlag

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant overenskomst.

 

Ansøgning

Din ansøgning skal indeholde følgende:

  • Ansøgning

  • Curriculum Vitae

  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)

  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

 

Ansøgningsfrist: 20. januar 2022

 

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

 

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed

Adresse 1
Bartholins Allé 2
8000 Århus
Danmark
Tlf
87150000
Web
Praktisk information
Oprettet
22-12-2021
Udløber
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83132194
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed

Adresse
Bartholins Allé 2
8000
Århus
Danmark
Tlf: 87150000
Praktisk information
Indrykket
22-12-2021
Ansøgningsfrist
20-01-2022
Kviknummer
LJA-83132194
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Forskning og undervisning, Konsulent og rådgivning, Kontor og administration, Ledelse
Beliggenhed