Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftskoordinator til IT og Digitalisering i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-04-2019

Har du erfaring med at gennemføre større tekniske projekter? Forstår du vigtigheden af stabil drift og højt sikkerhedsniveau? Forstår du at skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete løsninger? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske Danmarks Lærerforenings nye driftskoordinator.

 

Danmarks Lærerforening står foran en større modernisering af driftsmiljøet, samt optimering af en række drifts-og sikkerhedsrelaterede IT-opgaver. Vi søger derfor en erfaren driftskoordinator, som kan sikre, at disse projekter gennemføres succesfuldt - i tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Du får en aktie i at styrke den fortsatte udvikling af vores IT-løsninger med inddragelse af brugerne.

 

Du bliver en del af en enhed, der består af 11 engagerede medarbejdere. IT og Digitalisering er forankret med reference til stabschefen i Ledelsessekretariatet. Enhedens ansvar dækker over udviklingsprojekter, systemdrift og support, leverandørstyring samt sikkerhedsrelaterede opgaver.

 

Atmosfæren er uformel og uhøjtidelig. Vi lægger vægt på tæt samarbejde, et godt grin og en åben kommunikation. 

 

Dine hovedopgaver bliver at:

 

  • være projektleder i forhold til udlicitering af IT-driften

  • sikre effektive processer og værktøjer for installation og vedligehold af foreningens pc-platform

  • videreudvikle IT-sikkerhedsprocesser i relation til GDPR

  • deltage i afdelingens øvrige udviklingsprojekter

  • håndtere leverandørstyring, som du bliver ansvarlig for

 

 

Din profil

Du har erfaring fra en lignende stilling, er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang. Det falder dig naturligt at etablere konstruktive samarbejdsrelationer. Du besidder dyb teknisk forståelse og har sans for standardisering og digitalisering. Du har haft ansvar for styring af driftsopgaver og forstår værdien og vigtigheden af stabil drift. Har du arbejdet med datadreven udvikling af en politisk organisations digitale medlemsydelser, er det et plus.

 

Endvidere er du kendetegnet ved, at du: 

 

  • arbejder struktureret og har fokus på procesoptimering i relation til IT-drift

  • mestrer at være både handlingsorienteret, systematisk og grundig

  • er en god formidler af tekniske problemstillinger til ikke teknisk funderet brugere

  • effektuerer, skaber fremdrift og bevarer overblikket

  • har erfaring med projektledelse

 

 

Det er en fordel, hvis du har forståelse for dynamikken i en politisk ledet organisation.

 

Vi tilbyder 

En arbejdsplads midt i hjertet af København, hvor du befinder dig i et udfordrende, afvekslende og selvledende arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesvilkår og rige muligheder for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. 

 

Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.

 

Vilkår 

Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2019. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet. Lønindplacering sker jf. overenskomsten efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaring. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har 6 ugers ferie.

 

Vil du vide mere? 

Er du velkommen til at kontakte stabschef Bettina R. Thøgersen på mobil 24 95 75 16 eller daglig leder af IT og Digitalisering Jørgen C. Andersen på mobil 20 98 34 04.

 

Vi skal modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 30. april kl. 12.

 

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler mandag den 6. maj. Anden runde samtaler forventer vi at afholde tirsdag den 14. maj. Der vil indgå en case som del af anden samtalerunde. 

 

Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 

 

Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.250 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.

Del dette job

Kontakt

Danmarks Lærerforening

Adresse 1
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Adresse 2
Vandkunsten 12
1467 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72498439
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web, Projektledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Lærerforening

Adresse
Vandkunsten 12
1467
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-04-2019
Ansøgningsfrist
30-04-2019
Kviknummer
LJA-72498439
Jobtype
Fuldtid
Kategori
IT og web, Projektledelse
Beliggenhed