Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drifts- og Adm. chef til Naturhistorisk Museum Aarhus

Naturhistorisk Museum

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-06-2022

Naturhistorisk Museum søger en udviklings- og forretningsorienteret drifts- og administrationschef, som skal være med til at forfølge museets positive udvikling og vækst. Drifts- og administrationschefen indgår i chefgruppen og refererer til museumsdirektøren.

Hovedansvaret er museets drift og administration inkl. budgetlægning, økonomiopfølgning, aktivitetsstyring, projekt- og forretningsudvikling, samt drift og optimering af museets grønne bygningsdrift og IT-systemer.

Naturhistorisk Museums vision er at etablere et inviterende og ikonisk Nature & Science Museum på Aarhus Ø - et internationalt anerkendt forsamlingshus for biodiversitet, grøn omstilling og bæredygtig udvikling - med mennesker og natur i centrum. Vores nye drifts- og administrationschef indgår i taskforcen omkring udviklingsarbejdet og realisering af visionen.

Vi ønsker en erfaren person med relevant økonomisk uddannelse, solide drifts- og forretningsmæssige erfaringer samt et skarpt strategisk fokus.

Drifts- og administrationschefen skal være dialogorienteret og serviceminded, have personlig gennemslagskraft og evne til at sikre en målrettet styring af museets økonomi og strategiske udvikling, som en veldrevet moderne museumsvirksomhed der drager nytte af digitale effektiviseringer. Vi forudsætter gode lederevner og organisatorisk forståelse.

Nøgleord for stillingen er:

 • Ledelse af museets administration, løn-, regnskabs- og økonomiaktiviteter, herunder:
 • ansvar for budget og budgetopfølgning.
 • effektivisering af museets projektstyring.
 • personaleledelse af medarbejderne i drift og administration.
 • ledelse af grøn bygningsdrift og systematisk bygningsvedligehold.
 • forhandling af service- og leverandørkontrakter mv.
 • Forretningsudvikling.
 • Strategisk udvikling, navnlig det kommende Nature & Science Museum Aarhus.
 • Ledelse af museets IT-drift og digitalisering
 • Ansvar for betjening af bestyrelsen.

Det forventes, at du har:

 • Dokumenterede evner og erfaring med målrettet økonomistyring og strategisk udvikling i en moderne virksomhed - gerne en kulturvirksomhed.
 • Solide ledelses- og projektledelseserfaringer.
 • Personlig gennemslagskraft og er resultatorienteret.
 • Sans for godt købmandskab og kommerciel forretningsudvikling.

Som person forventer vi at du er:

 • Struktureret, engageret, initiativrig og troværdig.
 • Dialogorienteret og serviceminded.
 • Hjælpsom, humørfyldt og bidrager aktivt til et godt kollegialt samvær.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling der i lønniveau er placeret som chefkonsulent med personaleledelse tillagt personlige tillæg. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt med den relevante faglige organisation. Kun ansøgere med solide erfaringer kan forventes at komme i betragtning.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til museumsdirektør Bo Skaarup. Send gerne en e-mail med dine spørgsmål til bs@nathist.dk. Grundet ferieafholdelse vil besvarelse dog først ske i perioden efter 20. juni. 2022.

Ansøgning

Ansøgning indeholdende CV og relevante referencer skal være Naturhistorisk Museum i hænde senest søndag den 5. august 2022 og bedes sendt til ansoegning@nathist.dk - i PDF-format og i ét samlet dokument. Der forventes gennemført 1. samtaler den 17. august 2022 og 2. samtaler 22. august 2022. Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober eller snarest muligt.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Naturhistorisk Museum

Adresse 1
Wilhelm Meyers Allé 10
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-06-2022
Udløber
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83697900
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Naturhistorisk Museum

Adresse
Wilhelm Meyers Allé 10
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-06-2022
Ansøgningsfrist
05-08-2022
Kviknummer
LJA-83697900
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, IT, web og teknologi, Kontor og administration, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed